Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:36 | april 4, 2009

Nyhetsmorgon med Tilde

Ville bara berätta att jag ska vara med i TV4:s nyhetsmorgon med Tilde de Paula imorgon kl 09.45. Kommer att prata med Tilde om allt möjligt som har hänt och händer i mitt liv. Skulle tycka det var kul om du tittade!

Hörs snart. Håller på att göra Pitepalt.

Kram.


30 kommentarer30 kommentarer om “Nyhetsmorgon med Tilde”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • klart vi gör! Ha en härlig kväll!
  Kram!

  Svara
 • mums med palt

  Svara
 • Åh vad roligt, det skulle jag gärna se! Men tyvärr är jag borta imorgon. Men kanske man kan se inslaget på tv4.se efteråt? KRAM

  Svara
 • Vad roligt! Om jag är vaken då så ska jag absolut kolla. Kul att du gör palt jag bor i Piteå. Helt ärligt så är jag inte överförtjust i vår nationalrätt men det är absolut ätbart. Ha en fortsatt trevlig kväll. Kramar / Annika

  Svara
 • Klart jag ska titta!
  Har ju följt dig på Mama och är nu medlem här, jag tycker det är såååå roligt att få följa dina vardagsbestyr och jag är sååå nyfiken på den lilla du har i magen räknar dagarna och önskar dig lycka till.
  Kram Maritha

  Svara
 • Har haft strul med mitt internet men nu äntligen har jag fått ordning..hoppas jag..så att jag hittat hit. Ser fram emot att följa din blogg här istället och ska absolut kolla in fyran imorgon. Ha en underbar söndag.
  Kram Jessica

  Svara
 • Hej!
  Jag ska ställa klockan på ringning så jag inte missar nyhetsmorgon! Du borde sätta in den där nerräkningen tills du ska föda på denna sida. Var lite kul att se hur lång tid det är kvar! =) Ha en fortsatt bra helg! kram dessan

  Svara
 • Klart man ska kolla!:)
  hoppas du haft en fin dag/kväll
  massa kramar från tråkiga lilla väddö.<3

  Svara
 • Jag kommer titta på 4:an 🙂 Ville bara säga att jag älskar upplägget på denna blogg. Kanon! Underbara inlägg från alla bloggare som förgyller ens dag. Provade förresten färsbiffarna med getost i fredags och de blev hur goda som helst! Tycker också du ska sätta in nedräkningsbebisen på denna sida – nu är det inte långt kvar 🙂 Älskar bebisar! Vi ska fira min sons 1-årsdag imorgon och jag skulle så gärna vilja ha en liten till snart! Kram från Annelie

  Svara
 • ahh vilken vacker bild på dig!! så fin! ska absolut titta imorgon, lycka till och hoppas allt går bra. =D Nu har jag beställt din tränings dvd också. =)) massa kramar

  Svara
 • Bor på Gran Canaria och hoppas hoppas jag kan se det på tv4:s hemsida! Du har en toppen blogg:)
  Varma kramar från Louise

  Svara
 • Så var jag också medlem här.
  Du är så himla himla vacker, både på insidan o på utsidan…!!Bloggfamiljen.se verkar bli ett otroligt härligt, spännande, roligt, varmt, inspirerande inslag i mitt liv.
  Det du skriver är så innerligt o genuint o jag bara älskar o läsa din blogg. Ha det underbart o lycka till med detta nya projekt!!
  goaste kramar

  Svara
 • Tack för att du skrev att du skulle va med, klart jag kommer titta 🙂
  Kram Therese

  Svara
 • Hej!
  Jag kikade precis på dig i Nyhetsmorgon 🙂 Så fin du var i dag och vad kul att få höra mer om bloggfamiljen! Grattis på bröllopsdagen! Jag önskar er en riktigt mysig dag. Kram Anna

  Svara
 • Jag missade det! typiskt också…

  Svara
 • Många grattiskramar på bröllopsdagen Hannah! Hoppas du får en jättemysig och kärleksfull dag med din fina man och dina söta små killar. Såg dig precis på Nyhetsmorgon, du var så fin. Tilde verkade stressad, hade gärna sett en lite längre intervju. Uppskattar att hon tog upp ditt och din systers arbete med barnhemmet, men önskar att man kunde sluta tjata om att ni har ställt upp på lättklädda bilder. Det är ju hundra år sedan nu, så det är ju liksom inte aktuellt… Ja, ja.

  Kärlek till dig från Melinda

  Svara
 • Hej gumman, såg dig! Lika fin som vanligt!!!!Och vilken stoor mage!!!!Kramis

  Svara
 • Hej Hanna
  Jag tittade på dig hos Tilde i dag, söndag och det var ju jätte bra och då såg verkligen så fin ut, du var jätte bra! Kram

  Svara
 • Hej Hannah, jag har följt din blogg på mama och är så glad över att jag kan fortsätta följa den här. Grattis till er på bröllopsdagen! Hoppas du får en fin dag med din familj! Såg dig i Nyhetsmorgon och du är så vacker, du strålar!! 🙂 Kram och Många Varma Hälsningar, Hanna

  Svara
 • Just det! GRATTIS på bröllopsdagen!
  Lyckokramar =)

  Svara
 • Hej Hannah! Såg dig på nyhetsmorgon idag och såg att du hade en rosa fin kamera. Vad är det för kamera?

  Isabella

  Svara
 • Vart har Magdalenas del 1 och del 2 från ´hennes blogg inlägg tagit vägen ? Hoppas hon fortsätter blogga!
  Kram till er på bloggfamiljen. se ni är så härliga! V fin du var på tv hos Tilde!kraam

  Svara
 • Hej, efter varje inlägg så står det ”Arkiverat i Magdalena”. Tryck på den så kommer du till alla inlägg från Magdalena. Det gäller givetvis även för Hannah och övriga.

  Svara
 • Grattis till er på bröllopsdagen! Hoppas ni får en mysig dag tillsammans. Jag tittade på nyhetsmorgon, det var en jätte bra intervju, lättsam, avslappnad å du var lika fin som alltid. Men det var så himla synd att den var så kort 😛 ! Hade gärna sett en intervju på typ en halvtimme. ;). Värme till er*

  Svara
 • Stort Grattis på bröllopsdagen! Hoppas ni får det jättemysigt. Det var en jättefin intervju på 4:an och det riktigt strålar om dig! Så vacker 🙂
  Kram från Annelie

  Svara
 • Glömde ju säga att ni är otroligt lika, du och din syster, det har jag inte tyckt förut, men nu när jag såg dig i morse insåg jag att ni har samma minspel 🙂 Grattis på bröllopsdagen! 5 april är ett bra datum, det är våra tvillingars födelsedag, de bli 3 år idag!

  Svara
 • Jag missade tyvärr dej i morse… hade så gärnat velat se… Finns det någon möjlighet att ni får lägga upp det här??

  Svara
 • Grattis på bröllopsdagen på er!! En tunna fylld med kärlek skickar jag er via tanken.
  Ha en jättemysig dag. Sofia F, Från ett soligt men blåsigt Göteborg…ps..Peter – Din krönika/blogg är ju bara helt underbar. Längtar redan till nästa lördag.

  Svara
 • Stort Grattis på bröllopsdagen! Du va lika vacker som vanligt på nyhetsmorgon imorse 🙂
  Hela du lyser!
  Kram Therese

  Svara
 • Håller med många som skrivit här,!:)
  Hade kunnat suttit i flera timmar och kollat på intervjuv med dig:)
  Btw Grattis i efterskott ´på bröllopsdagen:)
  kram kram

  Svara