Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | april 5, 2009

Motorsågsmassakern

Med tanke på att min kära man knappt kan spika upp en tavla, så gör denna syn mig väldigt stressad :-).

tallar

Han har lånat grannens motorsåg och är i full färd med att röja på tomten, bland tallar och björkar. 


7 kommentarer7 kommentarer om “Motorsågsmassakern”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser farligt ut det där =)hehehe…

  Svara
 • Hej fina Hanna, missade din intervju imorse tyvärr…:(Kan du länka här till din intervju så kan jag se den här på datorn…Tack!
  Och vilken super bra text din man har skrivit!!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Haha jag tror inte du behöver bli stressad 😉 Han verkar ju veta vad han gör =)
  Kram från Jämtland

  Svara
 • Ojdå! Du får skriva ett blogginlägg snart igen, så att vi vet att röjandet gick bra :). Min man är inte heller särskilt händig. Men å andra sidan så är jag det inte heller. Vid ett tillfälle har vi försökt att måla om ett rum. Det gör vi inte om. Resultatet blev allt annat än bra, buckligt och flammigt. Men jag tröstar mig med att vi är duktiga på andra områden istället!

  Svara
 • ha ha… ja, det ser onekligen lite farligt ut…

  Svara
 • Såg det tragiska programmet sanningens ögonblick. förstår inte varför folk ställer upp på detta. Det kan ju förstöra relationer mellan familjemedlemmar. I kvällens program var en av frågorna: om personen kunde minnas när hon fick en kram senast av sin mamma. Svaret var nej. Hur hemskt är inte det? Ville ge henne en kram direkt genom rutan! Nej, usch vad hemskt det var! Var tvungen att skriva av mig lite. Hade inte så mycket med motorsågsbilden att göra… men men… =)

  Svara
 • Hoppla, jag hade också varit lite nervös….

  Hoppas det gick bra ;D

  //Sessan

  Svara