Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:37 | april 6, 2009

EGO

Nu tänker jag ta en ”Ego” vecka. Försöka vila så mycket som möjligt och ta hand om mig själv. Känner att jag är helt slut och min kropp säger att det är snart dags att göra sig redo för att föda, vilket säkert går att jämföra rent utmattningsmässigt med att springa maraton ett par gånger på raken :-). Jag tänker även göra mig lite vårfin och fixa håret, man vet ju aldrig när det blir tid för det igen.

Kom precis från stan. Har gjort några jobbärenden och passat på att ta en lunch med vår krönikör för imorgon, Rickard Engfors. Vi åt på Thairestaurangen Koh Phangan på Söder. Älskar deras mat.

 

Undras om jag får betala priset ikväll med halsbränna, för maten var väldigt stark?!

Undras om jag får betala priset ikväll med halsbränna, för maten var väldigt stark?!

 

Peter, jag och Rickard.

Peter, jag och Rickard.

Nu ska jag till Williams skola för utvecklingssamtal.

Hörs snart igen.

Kramar i vårsolen.


8 kommentarer8 kommentarer om “EGO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du är,jaaaa passa på att vila dig nu:-) Kram/Sussie

  Svara
 • Hej, Jag har följt din blogg tidigare och följer givetvis med vidare hit till Bloggfamiljen.se. Jag läste just om tävlingen … VILKEN TÄVLING! Jag kände genast hur min icke befintliga tävlingsmänniskan stegrade inom mig. Jag måste få vinna! Ända tills jag såg datumet… insåg att det är precis då jag är på en väns bröllop. Typiskt! Men jag hoppas såklart på fler tävlingar! Lite lyx och flärd är precis vad jag behöver i min vardag. Och vad är roligare än att få dela det med sina vänner?
  Kram

  Svara
 • Du är alltid lika läcker Hannah!! Strålar om dig 🙂 Unna dig så mkt lyx du bara kan!! Kan bara hålla med dig om den goa maten på ”simmar-fiskar-runt-dig-restaurangen” 😉 Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Man kan aldrig bli ego=egotrippad om man är en kärleksfull och omtänksam människa som du. Så det är lungt. Även om du anstränger dig lär du inte bli ego…
  Vila ut, för sen bli det körigt…OCH mysigt förståss..Mollie 10 mån suger musten ur mig men är världens goaste bäbis
  Kramis

  Svara
 • Åh, passa på att unna dig lite lugn och lyx nu när det finns tid. Jag ser fram emot en mysig och rofylld påskhelg, då ska jag vila upp mig efter ett antal intensiva jobbveckor. Kram

  Svara
 • Hoppas du softar så mycket det bara går. Att du gjort allt du gjort är ju galet 😉 alltså inte galet av dig, men galen mycket! Slappna av och VILA, mys och sov… Skööönt 🙂 KRAM KRAM!

  Svara
 • Gud så hungrig jag blev nu när jag såg din mat från världens bästa thai-ställe… MUMS…Hoppas du inte har halsbränna! Kram

  Svara
 • Åh så gott med thaimat! Ha det så bra. Kramar

  Svara