Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | april 8, 2009

Tvätt och sushi

Fina Du. Hoppas din dag har varit bra. Jag har tvättat all smutstvätt vi samlat på oss. Det är så befriande när det ligger högar av rena kläder och lakan och doftar gott. Nu måste den bara sorteras in i garderoberna. William har fortfarande ingen så där får det ligga kvar i IKEA kassar.

Jag och Mio tog oss en tur till Stinsen mellan maskinerna. Vi åt en god lunch tillsammans och tittade lite i affärer.

Rödlök och svarta oliver gjorde Mio extra glad.

Rödlök och svarta oliver gjorde Mio extra glad.

 

Bakad potatis med skagenröra är underskattad.

Bakad potatis med skagenröra är underskattat.

 

Några "tantaffärer" (som barnen kallar mina butiker) fick jag kika i, efter att ha gått runt på leksaksaffären i en evighet.

Några "tantaffärer" (som barnen kallar mina butiker) fick jag kika i, efter att ha gått runt på leksaksaffären i en evighet.

 

Köpte dessa armband på H&M. Älskar färgerna turkos och korall.

Köpte dessa armband på H&M. Älskar färgerna turkos och korall.

Nu är både Mio och William hemma hos kompisar som bor här runt hörnet. Dom ska få stanna kvar där och äta till min förtjusning. Har verkligen ingen lust eller ork att laga mat idag, vill bara ligga under täcket och tycka synd om mig själv. Är så trött hela tiden nu. Usch jag ska inte klaga till dig, men jag känner mig så dum när jag går runt här hemma och flåsar och känner mig oduglig. Så jag klagar av mig lite till dig så slipper Peter höra :-).

Han ringde precis och sa att han skulle köpa med sushi hem. Gott. Syrran kommer förbi en sväng också, innan hon ska ut på sin middagsdejt.

Styrkekramar.


7 kommentarer7 kommentarer om “Tvätt och sushi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ovanligt att barn gillar Oliver å lök 🙂 Klaga på!! Vräk ur dig all skit bara, man brukar må lite bättre efteråt 😉
  Men jag tror din Peter förstår..
  Att du Vill men inte Orkar lika mkt med magen i luften.
  Snart är det dax, känner du dig nervös å pirrig?
  Vad har du packat ner i bebisväskan?
  🙂
  Kulanbulan växer och alla bilder är så fina hannah!!
  Kram S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • En blogg är väl ändå till för att skriva av sig? 🙂 När jag var gravid så orkade jag knappt röra på mig eller prata länge. Hade man något att berätta och pratade på så blev man andfådd och när man var ute och gick så gick alla pensionärerna om mig och ändå kom jag bara till vecka 23+6. Vad fint håret blev förresten! Lycka till! Mvh Paula

  Svara
 • Klart du ska klaga lite om det behövs! Det är helt normalt att inte orka laga mat emellanåt och det är ju din blogg så klaga på. Förresten är det bara skönt att höra att andra har det likadant som en själv 😉
  KRAM

  Svara
 • shiiet vad fint ditt hår blev asså!:O
  Avundsjuk nr 1:P

  ÄLSKA DIN BLOGG!
  tack för att du finns.
  Ni underbara människor förgyllar min dag!
  <3

  Svara
 • Du är såååå fin….o jag älskar din blogg…!!!!…jag har ett härligt Hannah-beroende just nu…:))…
  va rädd o dej o din underbart vackra mage….kram kram

  Svara
 • Men Hannah! ”Klaga” på du! Ibland behöver man det också!!
  Mmm gott med Sushi, tänk om vi hade en sushibar här i vår stad.. DÅ skulle jag bli glad!
  Kram, fina du!
  /Mia

  Svara
 • […]  sara1982persson skriver:08 april 2009 kl 18:44 […]

  Svara