Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | april 10, 2009

Smink

William har blivit hämtad av sin pappa för att åka till Blekinge, så det är bara jag, Peter, Mio och magen. Här i Sigtuna är det en underbart vacker vårdag, och vi är precis på väg ut.

Har många gånger fått frågor om vilket smink mm jag använder, så här har du det som jag använder just nu!

 Använder alltid ansiktsvatten (Neutrogena), ansikts-och ögonkräm från No7 eller dagkräm med lite färg från Estée Lauder.

Använder alltid ansiktsvatten (Neutrogena), ansikts- och ögonkräm från No7 eller dagkräm med lite färg från Estée Lauder.

 

Lägger oftast en grund med i.d Bare minerals med deras speciella borstar. Anpassar efter min hudton för stunden (just nu använder jag medium beige, har jag lite mer färg så använder jag medium tan). Buffar på lite av färgen Faux tan om det är fest och jag vill ha lite mer färg.

Lägger oftast en grund med i.d Bare minerals med deras speciella borstar. Anpassar efter min hudton för stunden (just nu använder jag medium beige, har jag lite mer färg så använder jag medium tan). Buffar på lite av färgen Faux tan om det är fest och jag vill ha lite mer färg.

 

Behövs det så döljr jag mörkt under ögonen eller röda prickar med consealer från Make up Store (cover all mix), använder alltid lite av rougen Luch eller Lust (Make up store) på den bulliga delen av kinderna för att ge ett rosigt och piggare intryck. Lancomes mascara definicills är fantastiskt bra. Vid fest, läppglans och ibland läppstift i en naturlig nyans (Make up Store).

Behövs det så döljer jag mörkt under ögonen eller röda prickar med consealer från Make up Store (cover all mix), använder alltid lite av rougen Luch eller Lust (Make up store) på den bulliga delen av kinderna för att ge ett rosigt och piggare intryck. Lancomes mascara definicills är fantastiskt bra. Vid fest, fyller jag i ögonbrynen med Duo brow color, läppglans och ibland läppstift i en naturlig nyans (Make up Store).

 

Dagens make. Färgad dagkräm, mascara, rougen Luch på kinderna och Försvarets hudsalva (Apoteket) på läpparna.

Dagens make. Färgad dagkräm (spf 15), mascara, rougen Luch på kinderna och Försvarets hudsalva (Apoteket) på läpparna.

Vi hörs snart. Sköt om dig!

Kramar.


9 kommentarer9 kommentarer om “Smink”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • härligt! tack för alla tipsen, nu fick jag mig verkligen en utförlig förklaring på hemligheterna. =) ha en underbar dag i solen, massa kramar!

  Svara
 • Tack för tipsen. Använder själv i.d och är mycket nöjd=) Vad söt du är idag Hannah!
  Glad påsk!
  Kram
  Carro

  Svara
 • Fin du blev i ljust hår 🙂

  Svara
 • Tack för tipsen snälla fina du! 🙂 Min nuvarande makeup kräm är snart slut, så nu ska ja äntligen testa i.d! Man har ju bara hört massa bra om den. Kram Lena

  Svara
 • Spanade efter dig i Sigtuna idag, men såg dig inte, hehe!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas allt går bra med din mage å att bebeisen tittar ut snart.

  Hade en lite fråga om din hårfärg lr iaf om den du hade innan du blev blond nu. På bilden ”gravidmage april” som du visar, där e din håfärg så snygg. Vilken färg/ nr är det?? Är så jag skulle vilja ha!

  tack på förhand/
  Sophia

  Svara
 • kul att se vad du använder för smink 🙂

  såg din pappa med din lilla halvbror idag på mitt jobb, otroligt söt bror du har alltså! 🙂

  //http://Wysteriiasblogg.se

  Svara
 • Fin du är i håret! Jättefin färg som passar dig! Nu till min fråga, hur mycket får du betala för dina hårförlängningar? Måste kosta en massa? Kram på dig!!

  Svara
 • WOW, vad fräsch du ser ut! Hur kan du vara så höggravid och se så pigg ut! Lyx. Så skulle jag också vilja komma ihåg mig från mina vansinniga graviditeter!
  Stort lycka till med kommande förlossning, den här sidan och allt annat! Glad påsk,
  Mrs E i Italien

  http://www.italienliv.blogg.se

  Svara