Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | april 15, 2009

Sängliggande

Jag har fortfarande inte klivit ur sängen, vaknade för någon timme sedan och ligger och tittar på Oprah Winfrey på tv. Ska gå ner och hämta frukost och fortsätta min tillvaro i sängen ett tag till.

Titta vilka fina saker jag hittade till bebisen på Knodd igår.

Ska spara till hela Barbapapafamiljen, dom är så mjuka och fina. Köpte även dessa söta virkade kuddar.

Ska spara till hela Barbapapafamiljen, dom är så mjuka och fina. Köpte även dessa söta virkade kuddar.

 

Två till små mjukisdjur.

Två till små mjukisdjur.

 

Har redan fört över min sko fetish till det lilla ofödda barnet :-). Ställde fram hennes skosamling.

Har redan fört över min sko fetisch till det lilla ofödda barnet :-). Ställde fram hennes skosamling.

Nej, nu ska jag äta och ligga kvar i sängen och skriva till min sida i Aftonbladet Klick! 

Vi hörs snart igen, då får jag väl uppdatera mina liggsår till dig :-).

Kram kram.

 

 

 


22 kommentarer22 kommentarer om “Sängliggande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hejhej din blogg är jättekul o läsa är en tjej på 15år och läser den varje dag:)vad skulle du göra om det blir en kille när allt är i rosa:P

  Svara
 • Åh vad mysiga och fiiiina saker du shoppat till din lilla prinsessa..Nästan så man blir sugen med en till…men shopping kanske inte ska vara anledningen till att skaffa ett 4:e barn…:-)
  Hoppas din lilla tittar ut snart, när man följer din blogg blir det nästa lika spännade som när ens vänner väntade barn…Man är nyfiken på vad som ligger där inne.På tal om namn, tycker jag Isolde är ett fantastiskt fint namn!! Ha en skön dag!/stor kram Malinapralina

  Svara
 • Åh va fina, jag bara älskar barbafamiljen, när jag låg på förlossningen för någon vecka sen(högt blodtryck) kom min älskling och hade köpt ett par supersöta skor till vårt hjärta med just barbafamiljen på (från åhlens)! Än har vår bebb inte tittat ut, men det är nära 35+4. puss o kram

  Svara
 • Vad jag älskade barbapapp familjen när jag var liten! Så himla bra program och coolt. Man kunde fantisera om att man kunde göra sånna där knasigheter av kroppen ;). Helt bedårande skor! Barnskor är ju så himla söta :D. Vad mysigt o bara slappa, du får passa på nu när det inte är så långt kvar*

  Svara
 • Hi hi.. Nä skaffa inte liggsår dom är sååå svåra att bli av med:-) Så fina kramdjur och kuddar. Men Hannah, vilken skosamling, hur skall hon hinna använda dom:-) Ja, det lär väl bli många skor köpta till henne genom åren:-) Kram

  Svara
 • Skönt det låter att ligga kvar lite extra i sängen. Vilka underbart söta skor! Jag älskar skor själv, kommer antagligen göra precis som du när jag får barn. 🙂 Har ni fått ordning på Livs rum än? På bilderna kan man ju ana att ni gjort en del, när får vi se hela?
  Kram finaste Hannah

  Svara
 • Å så söta skor!!! Och barbafamiljen va supersöt:)

  Inte många dagar kvar nu!!

  http://carolinesoas.wordpress.com

  Svara
 • åå sköna förmiddag i sängen! önskar dig en fin dag! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Nej vad söta skor!!:)
  man måste ju bara älska barba familjen 😀

  Kram på dig <3

  Svara
 • Hej!
  Åh, vilka fina kuddar du köpt! Helt underbara!
  Hoppas du har en mysig dag i sängen, det hade jag velat haft 🙂 Nu blir det till att plugga istället!
  Kram Malin

  Svara
 • Halloj!Ja Barbafamiljen ger mig härliga minnen =)De é så söta =)
  Oj,oj vilken samling skor…Redan?? Ja, vi har ju alla våra böjelser 😉 Kul att du delar med dig vännen..
  Hoppas att allt är bra, njut av tiden nu innan bäsen kommer..Mitt barnbarn har just börjat krypa..& jag tyckte nyss hon kom till världen!!Men nu är hon redan 6,5 mån =) Tiden går så fort!! Sköt om dig!
  Kramar från Jämtland Kika gärna in i min blogg http://www.cinahsspace.blogspot.com/

  Svara
 • Hej Hannah, åh Barbapappa familjen är så söt!! Härliga mjukisdjur! Hoppas du har en fin dag. En fråga, jag har skickat en fråga till killpanelen, en ganska lång sådan, hur stor är chansen att jag får svar? Det är en högst angelägen och mycket viktig fråga. Tack på förhand och Kram ifrån mig!, Hanna

  Svara
 • Hej!

  Tycker du har en underbar blogg och du är fantastisk duktig på att skriva. Ville tipsa om en blogg som iaf har förändrat min syn på livet. Det är en fantastisk historia men samtidigt väldigt sorglig, en historia om en ängel. http://www.jagefrisk.blogg.se

  Lycka till med bebisen!
  kramar från mig

  Svara
 • Så söta små skor, hoppas lillan kan ha dom, vi köpte jättefins tofflor och sockar som aldrig blivit använda så lilleman hade så stora fötter:(

  Barbapappa figurerna är ju helt underbara, men vi har nöjt oss med en:)

  Det är alltid lika kul att läsa din blogg, jag blir så glad varje gång. Hoppas din lille tjej vill titta ut snart!

  Svara
 • Läste just peters krönikor han skriver verkligen bra och det märks verkligen att den mannen älskar dej och det är du värd hoppas lilltösen snart vill titta ut så hon får testa alla coola skor hennes mamma köpt till henne har själv två flickor som jag älskar att skämma bort har dock haft turen att samma pappa har funnits och hjälpt stötat och älskat både mej och barnen hög tid att du oxå få känna på hur det är att vara två fullt ut bamse kramar och du är verkligen en stark tjej och jag hoppas mina töser får så mycket styrka ch skin på näsan att klara av vad livet serverar dem

  Svara
 • Vilken underbar skosamling lilltjejen har redan =)
  Letade lite på nätet för att se om Knodd hade e-handel det står inom kort på deras sida vet du när kanske?

  Svara
 • SÅ UNDERBART SÖTA SMÅ SKOR DU KÖPT TILL LILLA LIV.HOPPAS ATT DU SNART FÅR HÅLLA DIN LILLA PRINSESSA I FAMNEN.SÄKERT LIKA SÖT SOM SIN MAMMA.KRAMAR FRÅN MARITA ISKÅNE.

  Svara
 • oj måste va tidsrekord som du INTE bloggat! =)kanske har nya livet kommit?”? =) eller e på gång =) de blir te å gå in å kika här flera gånger innan sängen väntar… thithi..
  jag tror det e bebis på G minsann…

  Svara
 • Man blir nästan lite orolig då du inte bloggat på hela dagen, Hannah. Kanske vill den lilla tjejen komma ut? Eller så har du tagit en riktig slappardag, vilket du verkligen förtjänar, men du har ju skämt bort oss med regelbundna blogginlägg, så man undrar ju lite…Hoppas att allt är väl med dig.

  Kramar från Melinda

  Svara
 • När det nästan gått en hel dag från morgonens/dagens första inlägg ställer jag mig alltid frågan, har Hannah fått värkar å åkt in?! 🙂

  Svara
 • Vilka fina saker ni har köpt!:-)
  Kram!

  Svara
 • Jag ÄLSKAR knodd! SÅ underbart fina grejer! Jag bloggade också om dom där kuddarna för ett tag sen, VILL HAAAAA!!!
  Må så gott!

  http://www.metrobloggen.se/malinolson

  Svara