Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:41 | april 17, 2009

80-tals middag

Ikväll har vi haft en riktig middag á la 80-tal. Lövbiff med pommes och bearneisesås, så gott. Det bästa jag vet är att dränka pommesen i såsen, och det måste vara pulversås typ Blå band, inget annat duger om det ska vara perfekt :-).

7middag1

När det kommer till denna mat är jag säker i köket :-).

När det kommer till denna maten så känner jag mig säker i köket :-).

Vi firade med det för pojkarna fick nog världens bästa present idag av Peter. En fyrhjuling för barn, något dom pratat om och önskat sig hur länge som helst. Oj, vad ögonen tindrade av lycka när dom såg den. Först blev dom saliga för ”crossbyxorna” och hjälmarna dom fick. Peter sa att det var bra att ha när dom är ute och cyklar, vilket inte alls var konstigt utan jätte kul. På med kläderna och upp på cyklarna och iväg. Väl nere vid vägen ser dom fyrhjulingen. Vilken lycka!

Inte alls konstigt med motorcykelhjälm till vanlig cykel.

Inte alls konstigt med motorcykelhjälm till vanlig cykel.

Peter ger körlektioner och Mio posar.

Peter ger körlektioner och Mio posar.

7killarna

Nu har jag krupit ner i sängen och ska försöka sova.

God natt kramar.

 


13 kommentarer13 kommentarer om “80-tals middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men eller hur visst ska det vara den såsen!:D
  you gotta love it thihi:)
  ska nog också försöka sova snart:P
  Godnatt på dig <3

  Svara
 • Åhh, min son skulle dö för att få en sån liten fyrhjuling. Men visst måste man köra på inhängnat område? Man kan väl inte köra på vägen framför huset??

  mammasuss.blogg.se

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Har sovit riktigt gott inatt, skönt! har just kokat kaffe som ska i kannan, vi ska till crossbanan till min 6-årings stora glädje. Det är någon form av juniortävling o min sambo är besiktningschef där idag. Du kan kanske gissa vad som står i vårat garage? Ludde älskar sin fyrhjuling, dessutom fick han även en cross förra året av sin än mer crossintresserade morfar, ja vad ska man säga. Jag ligger i underläge där o jag ger mig!!
  Solen strålar o jag skickar massor med förlossningsigångsättning till dig!!
  Nu måste vi sätta fart, kram Lina

  Svara
 • Oj, glömde skriva i förra inlägget att du måste hälsa grabbarna att fyrhjulingen är stentuff o dom är supersnygga i sina outfits. Ha så kul,men akta er för träden för jag körde in i ett förra helgen hälsar Ludde till dina killar:)
  Kramar Lina o Ludde

  Svara
 • Å vad roligt för dem med en fyrhjuling! Nu måste lyckan vara fullgjord. Angående bearnaisesås så håller jag helt med dig. Blå bands pulversås är är jättebra. Jag tycker inte om att bli bjuden på bearnaise som är gjord på majonnäs som grund, usch! KRAM

  Svara
 • Gud va roligt med en fyrhjuling! 🙂

  Svara
 • Hej! JA, fyrhjuling är roligt! Min man har en, hans bror har en och brorsans son har en! Så förhoppningsvis kommer våra flickor lära sig köra fyrhjuling också *hihi*
  Hoppas lilltjejen kommer snart!

  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hannah, Vilken lycka för pojkarna:-) Peter är en fin man och plast pappa:-)Oja..bearnaisesås är så gott. Ha det bra i dag. Kram

  Svara
 • Hejhej.

  När jag var i 8-9 års åldern, tog jag min brors mopedhjälm o cyklade runt på torget i samhället. Där hängde mina äldre syskon (6-9 år äldre) med sina gäng o tyckte att lillasyster var det mest pinsamma som fanns. Men jag hade roligt iaf *ler*

  Svara
 • ha ha vad söta dom är!!, vi har en likadan 4-hjuling till våra barn, dom älskar det.ha en trevlig helg kramen

  Svara
 • Hej!
  Vart har ni köpte ett ursnygga fotölj o fotpall?
  så snyggt!

  kram Annelie

  Svara
 • Vilket härligt familjeliv Ni har! Blev så sugen på maten så det får det bli till veckan..mums!

  Svara
 • Hej Hannah.
  Fyrhjuling är jättekul och crosskläder är häftigt och alla skydd.. har dina pojkar något ryggskydd? om inte skaffa det utifall de skulle köra åt fanders.. Vet av erfarenhet att det kan gå tokfort:)) för killar i den åldern, min son är tio år nu och började sin ”motorkarriär” som tre-åring på just en fyrhjuling för att året efter börja köra cross. Han är nu uppe i sin femte cross i ordningen och har precis bytt till en 85cc så här körs det så det ryker, men som sagt ryggskydd är viktigt..

  ta hand om dig och din fina familj.

  Svara