Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:32 | april 18, 2009

Velig, veligare, veligast

Hoppas din dag har varit bra. Jag har lagt mig nu och kommer nog somna snart. Peter ligger bredvid mig och kollar fotboll på tv. Somnar mycket lättare med lite ljud omkring mig, så fort han stänger av tv:n eller nästan ljudlöst smyger upp så vaknar jag med en gång, skumt.

Barnen har varit i kyrkan på en speciell kväll för barn som kallas ”Kids action night”. En massa lekar, godis och bus. William träffade alla sina gamla klasskompisar och Mio sina kompisar från dagis där (sedan vi bodde i Kungsängen). Det var verkligen kul för dom. Innan vi for dit hälsade vi på hos min mor, hon höll på att packa för ännu en resa med jobbet, denna gång bär det iväg till Israel. Hon reser lätt jorden runt under ett år bara för att hjälpa andra.

 

William försöker mota bort Mio som bara vill pussas hela tiden.

William försöker mota bort Mio som bara vill pussas hela tiden.

 

Gravid i mammas trädgård.

Gravid i mammas trädgård.

Jag och Peter fick några timmars slötid att slå ihjäl när pojkarna var på ”fest”. Vi bestämde oss för att gå på bio i Vällingby där en film visades i en tid som passade oss. Jag har ju tidigare berättat att vi är världens veligaste par och slösar ofta bort timmar av ledig tid för att komma fram till vad vi ska göra. Båda vill att den andre ska var nöjd och bestämma, så det slutar ofta med att vi inte hinner göra någonting alls :-). Väl i Vällingby kom vi fram till att ingen av oss egentligen ville gå på bio, så det var bara att åka därifrån. Vi skulle inte hinna hem innan pojkarna var klara så vi åkte till Kista centrum. Vi undrar fortfarande varför? Gick runt där i en halvtimme (det tar mig bara en kvart att komma ur bilen). Det slutade med att vi kom tillbaka till ruta ett i mammas kök och satt och väntade på att hämta barnen. Förstår du att vi blir tokiga på oss själva ibland.

 

"Läskiga boken" blev än en gång kvällens val när vi skulle läsa saga.

"Läskiga boken" blev än en gång kvällens val när vi skulle läsa saga.

 

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Velig, veligare, veligast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah,
  Jag tycker du är så fin med dina barn och hur du prioriterar deras behov så högt. Det är så fint att se alla bilder på William&Mio och det är verkligen vad ditt hjärta är fullt av.
  En god förebild är vad du är….Stor Kram Maria

  Svara
 • Du är så härlig! Sådär är jag och min kille också – jämt! Sjukt egentligen =)
  Du är en sån otroligt vacker och varm tjej, blir helt lugn och lycklig av att läsa din blogg, det är som du skriver på startsidan, ingen vikthets osv! Tror inte du förstår hur mycket det betyder för oss att se en snygg och sexig tjej som äter glass och bjuder på en fis 😉
  Och dina pojkar är så underbara och man ser att de mår så bra, du är ju fantastisk på alla sätt!
  Lycka till med sista tiden på graviditeten, jag och min vän följer varje dag med spänning och längtar till vi själva blir mammor – lika heta som du 😉
  Stor kvällskram till dig!

  Svara
 • Hej Hanna.
  Jag måste fråga dig vars du köper dina gravidbyxor. Jag hade väldigt svårt att finna snygga trendiga gravid byxor när jag var gravid med min son, Så jag var tvungen att gå i strumpbyxor och klänning hela graviditeten. Men om jag fick välja skulle det varit mycket varmare med snygga jeans.
  Jag är ganska kort 161 cm, och många byxor fungerar ej, jag Vill helst att det ska vara slimade jeans och det fins inga sådana när man är gravid, iaf inte här uppe där jag bor(Umeå) eller på något nät som jag försökt beställa på ex (praoud) tror jag iaf namnet var.
  Det skulle göra mig väldigt glad om du kunde ge mig tips på någon affär eller märke som säljer snygga gravida byxor.
  //Millrec.
  Jag skulle önska om du kunde svarara på min blogg eftersom jag ej tittar in eller loggar in på min sida här.
  Millrec.blogg.se

  Tusen tack och hoppas på tips för kommande lilla mirakel.

  Svara
 • Jattefin kofta pa ”gravid i mammas tradgard” bilden och gullig ”godnattsaga bild”. Kram fran Milla, http://www.maxandmilla.blogspot.com

  Svara
 • Åh vilka fina bilder! Ni är så fina. KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Jag är 21 år och min sambo och jag väntar tillökning i slutet av september! Jag är nu i vecka 18. Jag hittade din blogg när du skrev för mama och följde självklart med dig när du flyttade över hit, och tittar in varje dag!
  Jag tycker alltid att du klär dig så fint och undrar vart du köper dina kläder nu när du är gravid.
  Jag har precis växt ur alla mina byxor och tycker inte att jag hittar något snyggt på stan. (bor i göteborg) Självklart fungerar klänningar bra, men på jobbet så kräver dom byxor i svart eller mörkblått. Skulle vara jätte snällt om du ville tipsa om någon bra affär eller märke! =) Såg nu att jag inte var den enda som hade den här frågan! =) Tack på förhand!

  Kram My
  http://www.enlitenimagen.blogg.se

  Svara