Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:48 | april 21, 2009

Den rätte för Maggan

Halloj. Sitter med syster och Peter och tramsar, och kom på en bra idé efter att sett att man kan hyra Fadde på Blocket! Maggan behöver gaska upp sig lite nu och inte vara deppig. Hon har nu inte duschat eller bytt kläder på flera dagar så nu behöver hon fräscha till sig och gå på en dejt. Få känna sig uppskattad av en trevlig karl. Så har du en bror, vän, pappa eller någon med manligt väsen i sig som vågar och vill gå på dejt. Skicka bild och info till [email protected] senast den 24 april så ska jag och Peter vara jury i denna ”utlottning” av min syster.

Så nedan finner du min och Peters egenkomponerade kontaktannons du ska skicka till just den du tror är den rätte för Maggan.

Bättre begagnad Jungfru på 33 jordsnurr med tre barn, två skilsmässor, en hamster, en häst och en utvecklingsstörd hund söker man för trevliga träffar. Jag har ett kantstött hjärta så är du en idiot så bespara både dig och mig besväret. Du bör vara mellan 22 – 99 år. Jag ser gärna att du har mycket humor, egna intressen, oavsett vilka så länge dom är lagliga, och duschar oftare än vad jag gör för tillfället. Jag gillar att dansa men får inte för doktorn.

Svar till ”Duschar du, så duschar jag.”

 

Vinn mig!

Vinn mig!

Så dra nu ditt strå till stacken för att få min syster att duscha och få gå på förhoppningsvis en kul dejt.

Puss och god natt.


31 kommentarer31 kommentarer om “Den rätte för Maggan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Knasbollar! 😛 🙂

  Svara
 • hahaha det var det roligaste jag läst på länge! Synd jag inte känner någon som skulle kunna passa! Men det finns faktiskt hopp! Jag lyckades just hitta förhoppningsvis den rätte! Ha det så bra! Kramis

  Svara
 • Fasiken vilket kap du är Maggan! Heja!

  http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • Hahaha! Ni är för roliga:) Blir alltid på så gott humör av att läsa era bloggar. Men skämt o sido;den mannen som får den stora äran att dejta Magdalena ska känna sig lyckligt lottad.

  Svara
 • Håller med…knasbollar 😀 men en jättebra idé!

  Svara
 • HA HA ha ni är ju så sjukt roliga!!!!
  Skönt med humor och självdistans!
  Den som får Maggan ska vara lyckligt
  lottad, OCH ta för tusan hand om henne
  ordentligt hon är guld värd!

  Svara
 • Lev ditt liv själv nu en tid, jag lovar dig att det är det bästa! Att slippa passa upp på män hela tiden och ”låta dem bestämma hela tiden” vad som passar dem bäst.- Nä fy sjutton det gör jag inte om. Jag ägerrrrrr min tid nu och jag triiiiivs så himla bra!

  Svara
 • HA HA HA! Fy vad roliga ni är och det bästa är att det lät som någon deppad själ verkligen skrivit…
  Jag önskar att jag hade nån som jag kunde skicka in som förslag! (tänk, tänk)
  Du är härlig Hannah,nästan som att gå in på en vänninas blogg när jag går in här dagligen, hemtrevligt liksom!
  Sköt om dig och de dina fina vän!
  Kram

  Svara
 • Tack för att ni bjussar på er själva, det lyser verkligen upp min vardag. Kram

  Svara
 • haha va roliga ni är:P hoppas hon hittar någon:P

  Svara
 • Fina Helena Ahl för dig kanske det är det bästa, men jag tror att Maggan behöver en underbar man att dela sin vardag med. Är glad att du har det bra men alla gillar inte att leva själva. Kan ju bli väldigt ensamt…GO MAGDA GO! 🙂

  Svara
 • Hahha, det var det roligaste jag har läst på länge och den överlägset fulroligaste bilden!!

  Kram till er

  Svara
 • HAHAHAHAHAHAHA!

  Svara
 • Haha de där va nog ett av de roligaste inlägget jag har läst:)Och bilden slår ju allt:)Vi får hoppas nån bra man hör av sig och inga mediakåta killar…Hoppas ni har bra koll på männen ,hon behöver inte diot till karl…

  Svara
 • Haha. Mig lurar ni inte. Maggan är den snyggaste och häftigaste bruden som finns. Hon förtjänar den bäste i världen. Hon kan inte fula till sig lika söt ändå.

  Svara
 • Jag skulle byta liv med dig vilken sekund som helst. Eller byta till mig din syn på livet kanske jag ska säga. Du verkar ha en så sund och härlig sådan. Men, man kanske får det när man blir äldre (än mig alltså). Jag vill också ha långt fint hår, en härligt leende, två små söta pojkar,en stor söt ”pojke” och en underbar och älskvärd syster att dela mitt liv, mina tankar och mina känslor med. Pojkarna kan jag förstås ha i mitt liv om ett par/5/10 år men en syster får jag ju aldrig. Får hoppas på att min bror kliver ur hormonbadet snart och blir intresserad av att prata med mig. Hur som helst, tack för en jättemysig och glädjespridande blogg!
  Krama om din syster från mig.

  Ps. Hoppas bebisen kommer snart 🙂 ds.

  Svara
 • Så roliga ni är! Hoppas hon hittar den rätte snart! Tur att hon har dig och Peter!
  Inser ni hur tuff er lilla tjej kommer att bli, som ensam tjej bland brorsor och kusiner…
  All lycka till er alla
  Varm kram
  Pia

  Svara
 • Ha ha ha 🙂 Ni har så jäkla skön humor! Vilket kap du är Maggan! Härligare brutta får man leta efter!

  Svara
 • Haha 🙂 ni är ju bara för roliga allihopa…Ska klura under dagen om jag har nån för Maggan,har massa singel killkompisar,men tror dock inte att dom är den rätte för maggan…Men hon hittar nog någon..KAn annars inte jag få gå på dejt med henne jag behöver oxå muntras upp å blir på bra humör å skrattar när jag läser era bloggar..En tjej fika vore kul….Den där tävlingen vore kul att vinna,men mina kompisar bor så långt borta blir svårt att bilda bokstav,får man använda sig av barnen ;)….kram kram

  Svara
 • hahaha, ja ni är ju roliga!
  Det är väl självklart att denna fina tös är värd en fin o rolig karl!
  Ja var hittar man dem? Det är en toppenide att de får söka upp dig. Du är ju på en sida där vi är här för vi bryr oss om dig så det bådar ju gott. Hoppas många skickar in lite uppiggande bilder o info till dig, jag ska kolla läget härikring Vimmerby.
  Många kramar Lina

  Svara
 • Haha Únderbart att få starta morgonen med ett skratt….Ni är fär härliga!
  Jag tror dock maggan ska hålla sig till dateing ett tag o det är ju spännande..Har inga lediga singleralternativ till henne..Hon är värd det bästa!! En kopia av din egen mans inre ska hon ha!

  Svara
 • TACK för jag fick börja dagen med ett gott skratt…en sak är säkert iaf, ni har hjärtat på rätt plats och en humor som är bisarr och extremt roligt!!!
  Stor kram malinapralina

  Svara
 • Till Matilda: Ibland verkar många kasta sig in i något förhållande föratt många är rädda att leva ensam. Jag känner mig väldigt stark att sköta mig själv o son utan någon man som man ska ta hänsyn till och självklart vill och behöver man en man så ska man träffa en och jag hoppas Maggan gör det om hon nu bestämt vill det. Lycka till alla därute med vad nu ni vill…..alla självgående (ensamstående) människor eller alla ni som söker den stora kärleken.

  Svara
 • Hehe..totalt sinnesjukt!!
  Om ni mot all förmodan inte skulle hitta någon som passar ställer jag upp!! ;))

  Kram på er, ni är ju helt underbara.

  Svara
 • haha =) den man som får henne är en lycklig man =)

  Svara
 • hahahaha Ni är roliga ni!!! Snacka om att bjussa på sig själv!

  Lycka till!

  Kram

  Svara
 • Hahahahaha shit va roligt..tack för att Ni förgyller mig vardag..kram

  Svara
 • HAHAHAHAHAHAHAHA………………NI ÄR INTE KLOKA:-))

  Svara
 • Snyggaste bilden jag någonsin sett på Magdalena 😉 Lovar att det kommer komma mååånga tävlingsmail…eller kanske inte…

  Fniss

  http://lollo71.wordpress.com

  Svara
 • Jag älskar verkligen eran blogg. Så underbra människor ni är ni båda. Är 54 år med utflygna barn för några år sedan. Har varit ensam med mina barn i många år. Det har var tufft många gånger. Men jag önskar dig och Peter all lycka med förlossning/hus/kärlek och allt.

  Svara
 • herreguud vilken syn 🙂
  finns nog någon herre med nätbyxorna på underlivet bakom någon av dörrarna i korridoren som kanske vill på dejt med kvinnan som gav stretchtrosorna ett ansikte:):)
  Ni är bäst!! kramar

  Svara