Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:17 | maj 4, 2009

Det börjar verka kärlek, banne mig….

Idag har jag varit sängliggandes med migrän hela dagen, bläää. Har knappt kunnat titta, alla ljud eller ljus har fått mitt huvud att vilja sprängas. Nu mår jag lite bättre, men det värker bakom ögonen av att titta på skärmen. Jag får det några gånger per år, och det är verkligen vidrigt, och nu kan jag inte ta min super medicin mot det när jag ammar.

Imorgon ska jag in till stan för första gången med Liv. Ska på återbesök på MVC och hon ska undersökas, har redan nu ont i hjärtat för att barnmorskan ska sticka henne i handen. 

Gjorde det stora misstaget att prova ett par av mina gamla jeans nu på kvällen. Bara för att magen inte är lika stor så inbillade jag mig att jag kanske kunde ha något med gylf och knapp på mig imorgon, men byxorna fick jag upp till knäna, sen tog det stopp. Det kändes som om jag försöka få på sig några av pojkarnas byxor. Jag visste väl någonstans att det skulle bli så, men jag blev ändå deppad, vilket skämt. Jag har bestämt mig för att ha en egen försenad majbrasa på tomten där jag ska (när jag kommer i mina gamla byxor) bränna de noppriga tightsen och resårprydda ”byxor” som jag haft på mig varje dag i månader är så less på dem :-).

Vad tror ni om detta? Kan det verka kärlek?! :-).

 

Syster yster.

Syster yster.

 

Anders.

Anders.

God natt min vän, önskar dig en underbar start på en ny vecka med nya möjligheter och kärlek.

Kramar.

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Det börjar verka kärlek, banne mig….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår att du gärna vill komma i dina jeans redan nu när du haft tights och klänningar länge! Men tänk på att det BARA är 6 dagar sedan du födde er prinsessa, så det lugnt! och håll inte på o strass för o bli av med magen för kroppen behöver få återhämta sig lite =).
  Han ser skitsnygg ut, iaf med brillorna. Ögonen e ju väldigt viktiga 😉 får hoppas han har en grym personlighet oxå så kanske det verkar kärlek så småning om för syster din 😀 !! Go natt

  Svara
 • Kära vän, något vore fel om du fick på dig dina ”gamla” byxor redan nu! Du är så vacker och du behöver också reserver för lilla Livs amning. Det är nog hormonerna som spökar, de kan ju göra det dagarna efter en förlossning…

  Maggan och Anders önskar jag en fin dejt 😉 ser ut som en nice combo! 🙂

  STOR stärkande kram till dig, kärlek.

  Svara
 • Ser VÄLDIGT trevlig ut den där grabben!
  Lycka till Maggan!!!

  Kraam

  Svara
 • Fy fan vilken goding, han blir perfekt för Maggan…Om det inte blir kärlek så har hon ju lite ögongodis iaf…:)!!!

  Och Hannah, din Liv är magisk!!!
  Stor kram Malinapralina<3

  Svara
 • Hahaha, jag kommer gärna upp med ett gäng ”noppriga” till din brasa, har 12 dagar kvar till beräknat så snart ska dom slängas hoppas jag!
  Hälsa maggan lycka till! =)
  Hoppas migränen försvinner snart hu sånt är så jobbigt. puss o kram

  Svara
 • Anders och Magdalena har lite äktenskapstycke 😛

  Svara
 • Migrän har jag oxå! Det är som du säger VIDRIGT!!! Vilken pangkille Maggan ska få dejta.. han ser hur go ut som helst!! Hoppas hon oxå tycker de 😉
  Synd att man inte ser ögonen tydligare.
  När ska denna träff ske?
  Lycka till på MVC, kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej!
  Måste fråga vad det är för medicin som är super? Jag har också jobbig migrän och har testat massor med olika men hittar inte den ”rätta”.
  Följer med spänning ”Den rätte för Maggan”=)) Ser lovande ut hitills…

  Svara
 • Ser mycket lovande ut för Maggan:-) Kram/Sussie

  Svara
 • Migrän är ett helvete. Jag får det också ett par gånger om året, mest på våren. Man glömmer mellan gångerna hur ont det gör och hur illa man mår…kanske tur det.
  Inte ska du vara deppig för att du inte kommer i dina jeans redan nu…Det kommer att hända snart…Kramar

  Svara
 • ÅÅÅ jag gjorde samma sak alltså provade min vanliga byxor…Man känner ju sig så smal när magen är borta/mindre iaf…Men lovar det går fort;-) Gick lika fort för mig eft 3:de barnet som efter tidigare graviditeter…Håll ut!
  Kram P

  Svara
 • Det är en sådan underbar bild på Maggan! Helt otroligt att fånga en sådan goding på krogen med den bilden i kontaktannonsen 🙂

  Svara