Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | maj 8, 2009

Burgare, Bajs och Brakmiddag

God morgon min fina, fina vän. Vaknade för en liten stund sedan i ett regnigt Ljunghusen. Det blev inga fler ointressanta inlägg igår för batterierna tog slut till datorn. Så där satt jag och hade ingenting att göra. Resan gick ändå väldigt bra tycker jag. Liv sov hela resan, så vi stannade till tre gånger för att amma, byta blöja (varpå hon bajsade ner hela mig) och ett matstopp för mig och Peter också. Burger King plusmeny, extra allt och en glass. Jag är så knäpp, beställer alltid vatten till mina bisarra menyer för att känna mig mer nyttig eller mindre onyttig. Tar tom bort brödet på undersidan av hamburgaren. Känns som att det inte är speciellt mycket bättre, varför inte njuta av slabbet fullt ut, när man väl äter sådan skräp mat :-).

Snuskigt matstopp.

Snuskigt matstopp.

Väl framme hos svärfar iklädd ner bajsade kläder, väntade en underbart god middag och trevligt sällskap bestående av Peters bror Jesper, hans fru Diana och deras två barn Ella och Emilia. Och så svärfar Kai och hans fru. Jag var så fruktansvärt trött efter resan så jag stupade i säng efter middagen.

Nu ska vi gå upp och äta frukost, sedan ge oss iväg in mot Malmö för att möta några av Peters vänner och kanske shoppa lite på min favoritbutik Spirit.

Båstad blir nästa destination på vår resa. Där väntar Peters mamma.

Vi hörs snart igen. Ha en bra dag och tänk på att du är värdefull!

Stora kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “Burgare, Bajs och Brakmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan! Handla nu inte för mycket:-) Kram/Sussie

  Svara
 • Godmorgon Kära du. Till och med nerbajsad ser du fräsch ut ;O). Ha nu en skön minisemester och njut av varandra.

  Svara
 • Ha en riktigt skön helg! Själva ska vi prova på vår första barnfria natt på hotell, 5 min hemifrån…. Håll tummarna!! kramis

  Svara
 • Du är värdefull!

  Svara
 • Välkommen till Malmö 😉 Sveriges bästa stad !

  Svara
 • Välkommen ner till lilla Malmö!
  Synd att det är trist väder för er i dag!
  Har inte varit inne och tittat på denna bloggen sen ni bytade, jätte fint!
  Och guud så söt den lilla är! Shoppa nu jätte mycket fiint!
  Hälsa Peter så gott från sin gamla skolkamrat.
  Mvh Petra

  Svara
 • Vad mysigt med en liten släkttripp så alla får se det nya lilla Liv(et) också.
  Hannah du är också värdefull. Ha en underbar helg nu. Kram

  Svara
 • Ha en bra fortsättning på eran resa 🙂

  Svara
 • Skåne…så vackert…
  Min favvoplats förutom Stockholm…
  Ha en skön helg ni med och mys med släkten och varandra 🙂

  Svara
 • Hej där,
  Du passar verkligen i ditt blonda hår.
  Ha så skönt i Skåne i helgen, själv åker vi till Sigtuna till svärisarna.
  Kram Cina!

  Svara
 • Ha en bra helg.Älskar din blogg.
  Kram Eva-Lena

  Svara
 • Hej vackra du!!
  Grattis till söta Liv.
  Din blogg är så mysig och jag älskar att följa dig.
  Tänkte på Dig när jag och min pojke var ute och promenerade häromdagen. Vi bor i södra Åkarp Precis vid Kyrkan Ni gifte er i. Ni skulle sätt hur vackert där e nu, Fullt av rappsfält runt hela. Ha det så bra här i skåne
  Kram/ C

  Svara