Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | maj 8, 2009

Framme i Båstad

Igår blev det en fantastisk middag hemma hos Peters pappa nere i Ljunghusen som ligger söder om Malmö. Det blev ganska sent så vi stannade kvar och sov över där nere. Vi lämnade Ljunghusen och svärfar Kai vid lunch och åkte in till Malmö.

En stolt farfar.

En stolt farfar.

1wjag

Liv somnar så fort vi lägger henne i hennes barnstol.

Liv somnar så fort vi lägger henne i hennes barnstol.

Det blev självklart ett stopp på butiken Spirit. Det är en vän till oss som heter Jesper som äger butiken, och han är expert på kläder så vi får alltid proffshjälp, typ en personalshopper när vi är där. Känns verkligen lyxigt :-). Gick länge runt och kikade bland alla fina kläder. Det blev inte mer än att jag bara tittade. Det fanns mycket fint, men det blev Peter som köpte några fina plagg istället. Jag hamnade i ett sådant där tillstånd då man tycker att allt sitter illa och man bara blir arg av att prova kläder.  I en provhytt hittade vi kvinnofavoriten Tobbe, vår vän :-). Han hade varit nere och jobbat i Köpenhamn och Malmö. Tydligen är det chinos som gäller för killar nu, för Peter och Tobbe köpte nog sex par tillsammans i alla olika färger från Acne.

Tobbe har blivit vår nya barnvakt. Tjejer, han är singel!

Tobbe har blivit vår nya barnvakt. Tjejer, han är singel! Kanske det blir han som jag lottar ut nästa gång :-).

Vi åkte inte bara ner hit för att träffa Peters familj, utan även pga att alla Peters vänner också är här nere och det är deras årliga Herrklubbshelg. Så imorgon får jag och Liv klara oss själva här i Båstad. Ska skjutsa ner Tobbe och Peter till en stor gård som de har hyrt och där den ska äga rum imorgon bitti. 20 killar, sport, sprit och allt annat som hör till en grabbhelg. De får säkert kul, och det blir nog en slagen hjälte jag hämtar på söndag.

En stolt farmor.

En stolt farmor.

Vi har precis ätit en god middag och jordgubbar med grädde till efterrätt. Det blev gravad lax och nypotatis. Svärmor och hennes man har precis byggt om sitt hus och det hade verkligen blivit jätte fint.

Middag hos svärmor med Tobbe.

Middag hos svärmor med Tobbe.

Killarna sitter och kollar hockey och Liv ligger och sover hos sin pappa, så det är tur att jag har dig :-). 

Två hockeytokiga killar.

Två hockeytokiga killar.

 Vi höres.

Puss och kram.

 

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Framme i Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åå så ljuvliga bilder, jag blir alldeles varm. längtan efter en till liten är så himla stor så det värker men jag har blivit lämnad av min soulmate så det blir inga små…jag har en liten prins på 6 år som räcker gott och väl men varenda morgon då beställer han ett litet syskon, gärna redan till samma kväll. jag är så heartbroked nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen men den dagen du fina lottar ut eran vän…då hoppas jag att jag har funnit mit värde igen och kan vara med i utlottningen. då ska jag önska mig själv all lycka 🙂 mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Den där Tobbe var bland det läckraste jag sett…när lottar du ut honom??
  Kärlek till dig Hannah, sov gott!

  Svara
 • hej hannah!
  måste först börja med att säga att du har en otroligt fin, givande och intressant blogg! har blivit som en drog att gå in o kika varje dag.. känns som om du verkligen bryr dig om oss läsare. du ska veta att när du tex. skriver ”du är värdefull” i slutet på dina inlägg så går det rakt in i mig på nåt vis…speciellt när man känner sig lite ensam,deppad eller trött och allmänt sliten efter en dag med barnen. oxå jättekul att läsa just i dag, när ni är i båstad. bor själv där nämligen 🙂 stället dit peter ska med sina vänner i morgon måste ju vara ”gårdskampen” i hemmeslöv! visst har du nån gång nämnt i din blogg att din man inte är särskilt händig..?(inget ont menat ha ha…) när jag var på gårdskampen sist så hade de bla tävling i vem som kan slå i spik fortast i en bräda 🙂 hoppas iaf att de får en kul dag och att han är någorlunda pigg på söndag morgon… 🙂 stor kram till dig o din fina familj! sov gott!

  Svara
 • Hoppas du får bra väder i båstad i morgon.Jag sitter i min husvagn i falkenberg och här ser det ut som om det skall bli bra väder.
  Kram

  Svara
 • Så mysigt ni har, det och lilla Liv ser ut att bli lika vacker som sina vackra föräldrar 🙂

  Svara
 • Hannah, den där TOBBE måste ju bara bli MIN 😉 Lotta nu rättvist… jag skickar gärna en bild.. så be han gå in å ta sig en titt 😉 haha! Hoppas grabbarna får skoj på sin killhelg. Vad ska du å Liv hitta pÅ? kram S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Gud va du är vacker! Och Liv är ju helt underbart söt. Massa kramar!

  Svara
 • Hur kan denna fining vara singel?!

  Svara
 • Lotta ut Tobbe tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé, så länge jag vinner 😉 Kan inte han ta Birgers plats förresten?!

  Svara
 • Angående sista bilden…

  Jag vill gärna veta mer om murspisen som man kan se på bilden bakom killarna.

  Vill gärna veta mer om den och vart man kan hitta på nätet.

  Tycker att det är en jättefin murspis, något jag kan tänka mej att ha hemma.

  MVH

  Camilla

  Svara
 • Du är så vacker!! Ingen sunkig trebarnsmorsa här inte! Utomhusbilden på dig är underbart vacker! Och jag älskar din mysiga blogg!! Sluta aldrig blogga, lova mig det?! 🙂

  Svara
 • […] 10 maj 2009 kl 23:31 […]

  Svara