Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:45 | maj 25, 2009

En kort dag

God kväll. Hoppas att du har haft en fin dag. Dagen har gått så fort tycker jag, för fort. Har lagt pojkarna nu. Så skönt att ha de hemma igen, fast det bara varit borta över helgen är saknaden stor. Hade en dust med William precis innan läggdags, han förstod inte alls varför han var tvungen att läsa sin läsläxa fler än en gång. Du måste läsa den med Peter tills du kan den, sa jag. Då var jag dummast i världen och han ville genast packa och flytta ut i sin koja i skogen :-). 

Mamma var här ute i Sigtuna hela dagen. När vi kom till Maggan hade pojkarna vattenkrig och var som tokiga. Fick en iskall och blöt kram innan de fortsatte att spruta ner varandra. Vi vuxna fick oss en och en annan dusch också. Trots förmaningar och sura blickar :-).

Glad och stolt mormor.

Glad och stolt mormor.

Vattenkrig.

Vattenkrig.

Syrran bjöd på god grillmat.

Syrran bjöd på god grillmat.

Nu blommar syrénerna. Så vackra och doftar underbart.

Nu blommar syrénerna. Så vackra och doftar underbart.

Tänkte lägga mig i sängen och svara på lite frågor. Skall försöka somna i tid också för en gång skull. Förstod att du Suppan75 blev lite konfunderad över att jag har mustasch, när jag läste kommentarerna. Gå in på länken här nedan så har du förklaringen :-).  Och Veronica_l , jag är ledsen att behöva säga det, men min mustasch har inte försvunnit, men du kanske har tur. Vissa somrar är den dock mindre synlig, som tur är. Så jag håller tummarna för att du slipper Gerardlooken.

 https://hannahgraaf.com/2009/04/24/en-man/

All kärlek.


15 kommentarer15 kommentarer om “En kort dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vilken underbar altan ni har. Vad är det för träslag ni har använt. Såg att ni oljade den, med vilken olja? Tack för en bra blogg! // Karin

  Svara
 • En knasfråga: Har fått för mig att du var med i en reklam för ostbågar en gång i tiden utklädd till grottmänniska. Var det du? Eller kanske någon som var lik? Som sagt, knasfråga 😉

  Svara
 • Peeling och högsta solskyddsfaktorn pa överläppen är det som gäller om man vill mota Gerard i grind.

  http://lamamanbxl.blogspot.com

  Svara
 • Hej! Fantastisk altan ni har gjort! Såg att du skulle svara på frågor, kan man fråga om din syster också? Hon svarar ju inte på sina.. Vad hände med henne och killen efter dejten? Klickade det? Ska de ses igen? Ditt hus ser fantastiskt ut, men kan man få se typ en bild på barnens rum? Kanske erat? Ni verkar ju verkligen ha fantastisk smak! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,

  Altanen blev superfin! Var har ni köpt konstrottingsoffan? Vi ska flytta till hus och skulle verkligen vilja ha en liknande. Tack för en fantastisk blogg!
  //Lotta

  Svara
 • Nu tog du kort på mamma utan retouch-kameran som ger photoshop effekt. Det hela ”avslöjades” på fotot med din kompis. Din panasonic kamera: ”There is light detection with intelligent exposure to provide beautifully-lit photos in nearly any circumstances”. Busted! :))

  Svara
 • Panasonic kameran: ”The G1 Film Modes allows you to alter sharpness, contrast, saturation, and noise reduction values to your own liking, as does manipulation through SilkyPix”. Skulle vara kul att se en riktig närbild på dig, alltså utan kamera-manipulation, så sluta luras tack! :))

  Svara
 • OJ så snygg altanen blev. Och lilla Liv växer så det knakar. Söta prinsessan!
  //Linda

  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hannah
  Du o din syster gör vardagen så otroligt mycke roligare ska du veta! Varje dag när jobbet känns lite tungt, går jag in på er blogg o efter 5 minuter sitte jag o ler… Tack vare er! Vilken underbar altan ni har byggt. Älskar din lounge soffdel, var har du köpt den?
  Sen en fråga som jag frågat Maggan men ej fått svar på, VAD har hon i håret innan hon vågtångar sitt hår?? Du har förklarat perfekt hur man får dina fina lockar.. Har provat och blev super nöjd. Har nu köpt en vågtång men ser ut som en 80 tals krullbrud efter… Det gör inte Maggan.. Snälla kan du fråga åt mig o sen skriva det här?? Kram söta Hannah

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tack för underbar, positiv och inspirerande bloggläsning. Jag fann bloggen via min svägerska och har nu följt dig dagligen flera månader =)
  Hursomhelst, ville tala om att jag hört att det finns krämer som bleker huden -i asien används de tydligen flitigt för där är det finare att vara blek så det inte syns om man är ute och jobbar på risfälten. De funkar tydligen utomordentligt bra och jag har själv samma problem med mustasch så jag funderar på att prova om jag hittar =) Kan tänka mig att det inte är någon vidare marknad hähemma direkt men har sett en jag ska prova. Meddelar senare om den funkar!

  Kram i solen =)

  Svara
 • En helt annan fråga. Vad är det för märke på ert kakel och var har ni köpt det? Maggan visade en bild på er köksbänk och jag gillade kaklet. Please answer…

  Svara
 • […] 25 maj 2009 kl 21:47  (Redigera) […]

  Svara
 • Hej Hanna. Tack för en rolig blogg! Har du provat Dermalogicas daybright spf 15? Balanserar ojämn pigmentering.
  • Manipulerar med ljus och skuggor för att skapa en klar, lystergivande effekt.
  • Skyddar mot UV- strålar och motverkat ytterligare pigmentering.

  Ha d bäst!

  Svara
 • hej

  jag har själv lite ”mustach” som jag kom på det utmärkta utrotningsmedlet för;)
  när jag flög från thailand kunde man ombord köpa en liten ”rakhyvel” el vad man ska kalla det som är batteridriven och som funkar utmärkt för att ta bort ansiktshår. så numera rakar jag bort den och det blir inga fula märken utan ser helt naturligt ut.
  den heter ”Brown, silkfinish”. jag rekommenderar den.vet ej vad de har för hemsida eller om man bara kan köpa den på flyget men du kan ju söka på nätet!
  kram

  Svara
 • Jag är inte så lite avundsjuk på er altan! Den är större än hela vår trädgård. De flesta trädgårdar här i Holland är av miniformat 😉
  Syrener är så underbart! Har ingen själv men en granne längre upp på gatan har det och jag brukar smyg lukta där ibland.
  kram Cissi
  http://www.cwenne.blogspot.com

  Svara