Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:53 | maj 28, 2009

Prickig korv

God morgon. Hoppas att du mår bra i regnet, här i Sigtuna regnar det i alla fall och är grått och trist. Ska fara in till stan nu för ett möte med vår nya moderedaktör som vi kommer presentera i eftermiddag. Ska även till min läkare och ta bort några födelsemärken. Har stressat upp mig (du vet ju hur jag är :-)) över att dom ser konstiga ut. Har märkt att ju äldre jag blir desto prickigare blir jag. Ser ut som jag har spytt skit i motvind!

Glöm inte vår killpanel imorgon. De längtar efter kluriga frågor från dig, som de förhoppningsvis kan ge bra och roliga svar på. Skicka din fråga till [email protected].

Hör av mig när jag kommer hem.


14 kommentarer14 kommentarer om “Prickig korv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej

  Det är bra att du tar bort märkena. Jag har precis sådär och har tagit bort flera nu under våren.Det var en form av cancer i mina.Inte direkt Malignt Melanom men närbesläktat.Jag har även fler som kliar och är lättblödande. Men än så länge är det ytligt och jag hoppas att det är det för dig med.

  Du har en sådan härlig blogg och verkar vara en fin människa.

  Bless/AnnaL

  Svara
 • Hej! Vilka fina bilder från Livs rum!!! Jag har två killar och längtar faktiskt ganska mycket efter en tjej. Hade den senaste blivit en flicka hade hon hetat Liv också!! Jag blir verkligen avis på ert rosa fina flickrum, men undrar om du har barnsäkrat byrån?:-) Hur kommer du annars in i de nedersta lådorna? hi hi hi. Kram på dig!

  Svara
 • Hej! Jag har samma problem som du, har jättemånga prickar på ryggen som jag vill ta bort men har aldrig kommit till skott, men nu ska jag också ringa läkaren! Ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har en liten fråga. 🙂 Vet du när artikeln om dig kommer att vara med i DN? Vill inte missa den. 🙂 Tack för denna underbara hemsida som ger så mycket positiv energi. Kram och ha en underbar dag!

  Svara
 • Ett tips till dig Hanna nu när du skall ut o flyga med dina barn som många inte vet om. Ha med dig nässpray till dom o du sprayar innan ni går ombord på planet o sen innan ni skall lyfta o innan ni landar o då sprayar du när du märker planet är på väg ner. För småbarn har svårt o tryckutjämna i planet o jag har alltid nässpray i väskan när jag flyger för min son grät jätte mycket både när vi lyfte o landade så sa vår öronläkare vi skulle använda nässpray o än idag när han är 27 år får han använda nässpray. Jag har hjälpt flera småbarn ombord för föräldrarna vet inte vad dom skall göra så då har jag även haft med mig engångs i väskan..Ett tips till alla som läser detta..

  Svara
 • Hej Hannah! Fy så trist att inte få bada!! 🙁 Men så gott att få resa iväg hela familjen i 3 veckor!! 🙂
  Håller med dig om det du skrev om fästingar..dom är små AS! HATAR DOM! Vi har hund och katter och får plocka fästingar varje dag på dom. Min dotter hade en i nacken och en i hårbotten häromdagen..tur hon tagit fästingsprutan! Själv kan jag inte ta i år eftersom jag är gravid, men nästa år ska jag allt ta den. Fästingar är det vidrigaste djuret ja..blä! Dom är det värsta med sommaren..värre än mördarsniglarna!
  Ha en bra dag! Kram M Ps: har mailat till din mailadress!!

  Svara
 • Det är bra, kolla födelsemärkena. Skulle det vara något konstigt så är det värt allt att få bort dom i tid.

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar var du handlat/vilket märke den underbara dockvagnen har som var på Livs rum?
  Lite övrig info efter att jag läst din blogg, pigmentfläckar aka ”Gerard” man får dem genom hormonförändringar, p-piller etc kan vara en orsak. (Jag har ej fått barn än och vet att mina fläckar beror på p-piller). Har man fått dem o vill hålla dem mindre synlig bör man ej vara i solen när man har mens, använda solfaktor på dem året runt, själv kör jag med spf 50 året runt och det hjälper. Om sol under mens påverkar har jag ingen erfarenhet av, men jag undviker att sola ansiktet då i alla fall. Provat blekkräm (2005), men den fungerade inte på mig då alla fall.
  Tack för trevliga bloggar på bloggfamiljen.se
  /Frida

  Svara
 • Å vad härligt att ni snart ska åka i väg! Riktigt avundsjuk. =)

  Kramar!

  Svara
 • Ge Maggan en kram från mig….

  Svara
 • haha, du e rolig du! =) hoppas det går bra hos läkaren, ska bli spännande att se vem moderedaktören blir också!! =) Stor kram!!

  Svara
 • Hej Hannah!

  När kommer ni börja med web-tv:n?
  Står att det skall börja i maj.
  Tack för en fin blogg & grym hemsida!
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vill bara tacka dig för en toppen blogg samt ett härligt koncept med Bloggfamiljen, det kommer att bli succé! :0)
  Tycker att du verkar vara en underbar person, så vacker både på insidan och utsidan.
  Krama din syster! Jag hoppas att hon snart kan få lite lugn och ro!

  Kram/ Katarina

  Svara
 • Hej hjärtis! <3
  Vilken fräsig babysitter ni har till Liv.. och det rosa rummet är såå puttenuttigt rosa! 🙂
  Fasiken så tråkigt att du inte kan bada på er Spanien resa, men skönt att bara komma iväg! Kan du inte lägga in ett litet video-klipp på er?? Kramar Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara