Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:38 | maj 30, 2009

En dag i DdS liv

Kära Dagbok,

Idag fick jag följa en sann Alfa-hanne på nära håll. Det var en stilstudie i Alfahannism från början till slut. Min bästa vän hade en tillställning för några kvinnor och the Man, the Myth, the Concept DdS var danslärare där. Medan han höll på och dansa såg jag att hans dagbok låg i hans väska. Nyfiken som jag är så stal jag den och satte mig och smygläste några dagars inlägg.

—–

ONSDAG

Hallå eller?!?! Vakna att mobilen ringde. ”Nej”, tänkte jag när jag såg att det var den där tjejen som ringde och skulle tjöta hål i örat på mig. Varför kan hon inte låta mig vara? Det finns en känslig man bakom denna übersexiga fasad. Är så trött på att vara sexsymbol och att kvinnorna inte ser mitt inre. Tack och lov för att jag kan prata med Bygglovs-Matte om mina problem. Han är den enda som förstår mitt dilemma.

TORSDAG

Gynning ringde igen. Var visserligen vaken för Tilde och Rafaela hade redan väckt mig med deras telefonterror. Att dom aldrig ger sig. Gick och åt lite räkor med Runar och mötte upp Alban. Fick inte vara ifred för alla servitriserna bara stirrade på mig. Funderade på att ta hem en av dom men orkade inte. På vägen hem raggade en 80-årig dam på mig. Jag orkar snart inte längre. Kan ingen bara ta mig för den härliga och mjuka kille jag är, långt bortom mitt enormt välsvarvade yttre. Var finns kärleken? Måste jag flytta tillbaka till Feskekyrka?

—–

Kan inte annat än att lyfta på hatten för denna sanna Alfa-hanne. Efter att följt honom en hel dag kan jag inte annat än att tänka: I mitt nästa liv ska jag bli som DdS.

En dag på jobbet med DdS.

En dag på jobbet med DdS.

"Tänk på att denna autograf är en värdehandling"

"Tänk på att denna autograf är en värdehandling"


1 kommentarerEn kommentar om “En dag i DdS liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Peter! Jag har nu förstått att det är du som bloggar 🙂 Heja MFF 🙂

    Svara