Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:14 | juni 1, 2009

Framme!

Nu är vi framme i Spanien, och kom till vårt hem i tre veckor framåt. Vi kastade in väskorna och begav oss ner till Puerto Banus för att äta en bit mat innan vi lade oss för att sova. Och det är något jag ska göra nu. SOVA!!!! I morgon ska jag lägga ut bilder och berätta om resan mm. Är så trött nu att jag har fått skriva om detta lilla stycke flera gånger för jag får inte ihop orden. Bokstäverna dansar framför mig.

Vi hörs med mycket kul imorgon.

PS: Glöm inte att gå in och läsa söndagens gästkrönikörer som är våra vinnare i The Ultimate Tjej-day. Vi hade verkligen en toppendag tillsammans. Kram på er tjejer!

Puss och Kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Framme!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej 🙂 Vill bara tipsa om att ni kan åka över till Gibraltar när ni ändå är i närheten, för barnens del är det ju såå roligt att se aporna i det fria. Ha en riktigt skön semester!!!!Kramis

  Svara
 • Ser fram emot ett spanien med er.. 🙂 Hoppas ni får en underbar semester! Kram Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Blir avvvo, puerto banus är mitt/vårt smultronställe ; )) kommer tyvärr inte ner där förrän i oktober, då vi inte hittade något billigt boende nu i sommar….
  Tips!! Marknaden vid tjurfäktningsarenan på lördagar-kom tidigt, Picasso nere i hamnen- perfekt restaurang när man har barn. Mellan hamnen och Corte ingles så finns där ett litet torg med småkaruseller, hoppmatta osv.
  Ha en toppen semester!!

  Svara
 • Hej Hannah, hoppas att du nu kopplar av 🙂 Stressa inte för vår skull, vi väntar på dig. Kram 🙂

  Svara
 • Hej!
  Hoppas att ni får en underbar resa, njut av allt.
  kramis Jessica

  Svara
 • Hej fina Hannah! Ser fram emot alla roliga bilder som vi ska få se i tre veckor framöver, funderar själv på att resa till Spanien med mina tre. Sköt om er 🙂

  Svara