Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:33 | juni 9, 2009

Filmtips

Kära vän. Ligger trött och varm i soffan. Det är så skönt att ta små micro sovstunder under dagen. Tänkte duscha och fara ner till hamnen en stund nu på kvällen. Vi har hållit oss här uppe där vi bor hela dagen och behöver se lite folk. Vi är de enda som håller till här vid poolen på dagarna, så det är väldigt lugnt.

Liv i en av hennes många sköna sovpositioner.

Liv i en av hennes många sköna sovpositioner.

Igår kväll såg vi en bra film som vi hyrt, ”Seven Pounds” med Will Smith. Jag tyckte jätte mycket om den. Lite av en gråtfilm. Jag är en riktig filmgråtare, vissa filmer har jag grinat så tårarna och snoret rinner (I am Sam och Passion of the Christ är två jag kommer att tänka på). Konstigt det där med att man inte riktigt vill visa att man gråter. Lite som när man somnar till i soffan och vägrar säga att man somnade när någon frågar. Vill rekommenderar en annan film som jag gillade skarpt som heter ”Pan´s Labyrinth”, den är lite speciell, lite fantasy, men så fin. Man får följa med en liten flicka som flyr in i en fantasivärld för den riktiga är så grym och mörk. En annan film av samma regissör som är mycket sevärd är ”Barnhemmet”, en rysare med hjärta. Guillermo Del Toro heter han som gjort dessa filmer.

Ikväll utses Weekend vinnaren, så håll utkik, det kan vara du!

All kärlek.

PS. Jag undrar var du är ”Surfwannabe”. Har du fått barn ännu? Hoppas att allt är bra, det var så längesedan du skrev något här. DS.


38 kommentarer38 kommentarer om “Filmtips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för dina filmtips!kan behövas i detta svala väder i Jönköping!Härligt att bara ta det lugnt,men förstår att man vill se sig om lite och titta på folk är ju oftast trevligt!Vad go hon är lilla Liv!

  Ha en fin kväll!

  Varm kram Helena

  Svara
 • Seven pounds, Pans labyrint och Passion of the christ är alla sjukt bra filmer. På seven p så storgrät jag som ett himla litet troll och på Passion så kan man ju inte annat än att våndas, så fin och hemsk… Pans labyrint var jättefin och drömsk och en scen i den filmen kommer jag aldrig att glömma…

  Åh, på lördag så går jag och min älskade och gängar oss 🙂 Hoppas att vi får lite Spanien-väder här då!!!

  Kramar

  Svara
 • Hejsan!

  Jag kan tipsa om Changeling och Road to Redemption. 🙂

  Svara
 • Jag kan oxå tipsa om Changeling, såg den förra veckan och den var riktigt bra!
  Här hemma regnar det så njut av solen i Spanien!! KRAM

  Svara
 • Hej! Vilken go unge 🙂 Tack för film tipsen. Kram/Sussie

  Svara
 • Liv är ju bara så söt! Ha det så trevligt i hamnen.
  Kram din nätvän

  Svara
 • Hej!
  Vilken underbar bild på lilla Liv, hon är bara för söt man vill pussa på henne!
  ha en trevlig kväll =)))
  Kramis Jessica

  Svara
 • Hej!
  Ser ut som lite meditation som liv ägnar sig åt! =) Tänk om man kunde backa till tiden då man bara fick ligga och slappa! Vore inte helt fel! Nu är jag i alla fall inne i en stressperiod. Fullt upp på jobbet! Men snart är det dags för min Kinaresa! Jag längtar! 3, 5 veckor! Får hoppas man kan kolla bloggfamiljen från China! =)Kram Dessan

  Svara
 • Hon är helt bedårande!
  kram!

  Svara
 • Liv ser ut att praktisera Zen 🙂 hon är så himla söt! (det har du väl aldrig hört förut?!) 😉 kram på dig kära Hannah

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara säga att du o din syster ger mig styrka, speciellt just nu! Jag e så glad att ni finns! Ha en fortsatt skön semester!! Kram.

  Svara
 • Hon blir bara sötare och sötare!

  Svara
 • Så söt och jag tycker hon med en tumme oc pekfinger gör toppen-tecken…
  Värme till dig som ger mig en stund i dagen och glädje, tack!
  KRAM

  Svara
 • hahaha nej men gud vilken gullig bild. =) ser ut som hon ligger och mediterar hihi. En runda till hamnen låter inte fel, hoppas ni får en jätte mysig kväll. Massa kramar!!

  Svara
 • Gud så söt hon är Liv! Vad härligt det låter att bara mysa och kika på film! Jag & min sambo ska till Spanien i augusti, längtar ännu mer när man ser dina fina bilder! 🙂 Kramis

  Svara
 • Det är såna bilder på en helt underbar liten Liv som gör att bebissuget sätter fart:) Man glömmer så lätt allt det där andra…hahahaha Vem vet, kanske, kanske kan jag och min stora kärlek få till en liten kärleksbebis vi oxå sen…just nu ska vi bara få ihop våra liv och alla dom fyra tjejerna (jag står för tre av dom)! Ha det bäst! Kramar från Jenny

  Svara
 • Hej, hittade precis bloggfamiljen 🙂 Mysiga och läsvärda bloggar ni har.

  Bilden på din Liv är ljuvlig! Man blir så lugn i hela själen av att se ett barn som sover, vad kan vara tryggare?!

  Sköt om dej

  /Mia

  Svara
 • hej Hannah!
  Vad stor lilla Livet blivit! Hon är bedårande söt, men med en sådan mor och far…
  Slås också av att varje bild du är med på ser du så oförskänmt fräsch o snygg ut på, som man själv vill göra… Vet att du får höra det jämt o ständigt, men ändå…
  Många o stora kramar Johanna (Gerard nr 2)

  Svara
 • hej hej! tack för en jätte bra blogg:)
  Å gud vilka söta barn du har:)
  Jag har nog fått det sommarjobbet som alla vill ha iår:) Jag jobbar på BB på Borås Lasarett:) Så jag ser söta barn hela dagarna och när jag kommer hem så ser jag en så söt unge:)

  Ja har en film som du absolut måste se, jag brukar inte gråta när jag ser en film men när jag ser ” I taket lyser stjärnorna” så gråter jag så otroligt mycket.. Du måste verkligen se den:)

  Kramkramkram i massor
  Michaela Axebrink

  http://michaelaaxebrink.blogspot.com

  Svara
 • Nu e jag åxå medlem här hos er.. det har inte funkat tidigare men nu gjorde de det! wiiee! =)

  Svara
 • ÅÅ .. tänk att få tillägnat sig en saknad av Hannah (man kanske ska hålla sig borta ett tag?) hihi. Nä.. men det är skoj att du har koll på vilka vi är här.. känns som man blir sedd då 🙂 Ser lite Mio i Liv på den där bilden.. sötnöten 🙂 Kramar Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Men vi vet ju hur det gick när du o Peter såg film häromkvällen…..Vi fick ju se en vacker bild av två soffsovande damer:-)….

  Svara
 • Vilken liten finis hon är, avslappnad till tusen! 🙂

  Svara
 • Väntar med spänning….!vem har vunnit Weekendtävlingen???jääässpp……..

  Godnatt!

  Varm kram Helena

  Svara
 • Gick in på din systers blogg nu!oj så många kommentarer idag,hon är en kämpe och DU hennes stora stöd och lite vi med!Gulligt då Magdalena skriver att hon saknar dig så mycket!

  Sov nu gott!

  kram

  Svara
 • Hej hej! Har inte sett nån av filmerna du tipsar om..jo ”I am Sam” har jag på dvd. Jag älskar Sean Penn, han är alltid bra..måste se ”Milk”! Annars ser jag så sällan filmer (trots att jag har köpt på mig en himla massa), för jag har aldrig tid. Min dotter är en riktig nattuggla, så när jag fått henne til att sova är det så mycket annat man ska pyssla med innan man själv ska natta sig.. 🙂
  Hoppas ni har en mysig kväll! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Hon är så söt lilla Liv, ser ut som om hon njuter av er semester. Kul att vi här hemma i kalla och regniga Norden får lite värme från er där nere. Njut av ledigheten allihop!
  Kram

  Svara
 • Jag blir så glad varje gång jag går in här och får ta del av er familjelycka, Hannah! Visst är det härligt med bra filmer som dröjer sig kvar långt efter man sett dem. Jag såg ”The Burning Plain” häromdagen med Kim Basinger och Charlize Theron. Av samma manusförfattare som skrivit ”Babel” och ”21 gram”. Mycket bra film!!
  Ha det så mysigt nu, Hannah! Kramar till dig!

  Svara
 • Hannah, nu vet jag att du inte bara ser ut som en ängel. Du ÄR en ängel!
  Tack! Ljus och kärlek till dig! Kram från mig

  Svara
 • Hejsan
  Nu har även jag blivit medlem för att kunna lämna kommentar, jätte grattis till erat underverk Liv såå söööt hon är. Vilka otroligt fina barn ni har! Själv är jag mor till 6 söner, livet som mamma är helt fantastiskt!Det ska bli kul att läsa din blogg . Kikar in igen en annan dag. Må så gott! Bloggar själv på http://www.ljuslyktanssken.blogspot.com och http://www.ullahuliganblogspot.com

  Svara
 • Underbara unge…min lilla Maja hade kolik de tre första månaderna. Så bilder där hon ligger lugnt och fridfullt är inte många 😉 Men nu är hon glad unge! Njut av semestern, här regnar det.

  Svara
 • Åh, vilken härlig sovposition! Hihi:-)
  Tack för filmtipsen förresten, ska försöka kika på iaf nån av filmerna framöver:-)
  Kram på dig!

  Svara
 • kan hålla med att Pans labyrint e grym dom andra vet ej fan…

  Här är några filmtips jag kan rekommendera:

  1. idoterna
  2. pusher 1
  3. festen
  4. hotellet
  5. Tarinspotting
  6. Matrix 1

  dom första fyra filermna är ifrån lars von trier

  Svara
 • såg i helgen antichrist, vilket jag INTE kan recommendera, om du är känslig. För mycket våld, totyr, könstypning, sex och lidelse…men så är det Lars von Trier också…

  Svara
 • Hälsa Maggan från alla hennes nätvänner!
  Njut av Spanien för här i Alingsås är det ösregn o kallt!

  Svara
 • Åhhhh va härligt avslappnad hon ser ut.
  Känns som igår när min egen lilla loppa låg o sov sådär….nu är hon 14 månader och springer heeeela dagarna=)
  Myyyys från oss!

  //Linda&Thyra
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Vill önska dig och din familj en fortsatt underbar semester =)
  Njut av solen och värmen!
  Tycker om att få läsa om dig och dina nära.
  kram kram Maria

  Svara
 • Hej söta Hannah. Va kul att läsa om hur skönt ni har det & lilla Liv är ju för söt när hon sover 🙂 man smälter, ser att hon växt också , hon ser så lång ut. Den filmen du har sett med Will Smith vill jag också se, men jag tror inte den har kommit ut på dvd i Sverige ännu. Såg ett av snitt av Oprah där han var med och tydligen så händer det något i slutet av filmen som ska förändra en som person, stämmer det? All kärlek…

  Svara