Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | juni 10, 2009

Solnedgång och terror

Tillbaka från stranden och en spartansk middag. När vi kom dit så hade köket stängt, så Peter for ner till stan och köpte med sig Texmex-mat. Vi kunde bara beställa dricka i strandbaren och vi fick inte sitta där och äta vår Takeaway, så det var bara att dra ner vagnen på stranden och hitta en skuggig plats där vi kunde grisa i oss all mat med händerna. Vi satte oss sedan och tittade på solnedgången och barnen drack en San Francisco  (utan alkohol såklart, bara så inte någon spårar i tron att jag super ner mina barn :-)) och beundrade solens sista eldiga sken innan hon försvann i horisonten.

Familjens killar!

Familjens killar!

Kärlek!

Kärlek!

Mio letar stenar och snäckor.

Mio letar stenar och snäckor.

William som Johan Palm wannabe sitter cool och sippar på sin "drink".

William som Johan Palm wannabee sitter cool och sippar på sin "drink".

Nu håller Peter på med en filmsession i skrämseltaktik med pojkarna som ni kan titta se på En Pappas Dagbok om ett tag. Han är i full gång :-).

Kramar.


18 kommentarer18 kommentarer om “Solnedgång och terror”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen Hannah.. förlåt att jag lät som ett ufo när du ringde=9 blev bara LITE förvånad.. tack så Jääääkla mycket

  jessica(www.jnm.blogg.se)

  Svara
 • Alltså.. jag har precis suttit här och skrattat rakt ut.. Åt Mio när han sjunger, heeeeeeeeelt underbart! Påminner mig om nån jag känner.. Nämligen min 6 åriga son, fast han har mer ricky martin juckandes för sig.. till hans pappas stora förfäran 😉
  Ni är en sån fin familj! kramar!

  Svara
 • Så mysig semester ni verkar ha, blir bara liite avundsjuk =) Du verkar ha världens underbaraste familj Hannah och du verkar själv vara helt fantastiskt! Tack för en bra blogg och en bra sida!
  All vänlighet & kärlek
  /Amanda

  Svara
 • Vilka kryllor Mio har, jag blir helt avis på hans hår! Och guu så cool wannabee Johan Palm-sonen ser ut, han lyckas! 🙂 Mm, det ÄR kärlek.. det syns! Hela er familj utstrålar vänlighet och harmoni. Nu är jag mä och tävlar om fredags-gåvan till min käraste.. *ler*! Ska strax titta in på din mans blogg för filmsnuttar får man inte missa. Kram fina du /Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Godnatt!
  Vad härligt med solnedgång!Så fin bild på er Hannah och Peter samt barnen!
  Grattis Jessica till vinsten!
  Sov Gott!

  kram Helena

  Svara
 • Ni är såå fina hela familjen,man vill bjuda över er på en grillkväll,med singstar,wii å kubbspel…Kram på er alla å ha en fortsatt skön vistelse i spanien,här hemma regnar det….

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vart i Spanien befinner ni er? Vi ska åka till Cala dòr om ca 1 1/2 vecka.
  Ska bli såå skönt för här hemma i Sverige regnar det och är jättetråkigt väder. Jag är så orolig för det här med maten när man åker bort=) Har en 4 årig kille som är så kräsen när det gäller mat.. Finns det mycket svensk mat där borta, eller ska jag packa resväskan full av mat?!! Haha..Jag själv har nämligen varit utomlands 1 gång tidigare och det var för 20 år sedan.. Så jag har inte så stor koll.
  Ha en fortsatt trevlig semester.
  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Efter ett antal år av observation av de manliga släktet så måste jag få säga att din Peter håller världsklass. Vilken kille! Ni är en perfect match för han har juh fått en lika fin tjej.
  Njut i Spanien…Här regnar det mucho o é riktigt utcho.
  kram
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Håller med, ni verkar vara en helt underbar familj! Började läsa din blogg i slutet av min graviditet, när vi gick i väntans tider båda två och höll på att bli tokiga:)Det var så kul att du skrev så mycket som även stämde in på hur jag mådde och kände. Var skönt o känna att jag inte var den enda som försökte allt möjligt för att lille bebben skulle komma ut! Tycker om att du inte bara skriver att allt är rosenrött och underbart. Sen känner man igen sig så mycket när man själv har ett litet knyte som ligger o knorrar om nätterna. Hade aldrig hört om det innan. Nu fattar man att det inte bara är min lille plutt som håller på så!! Njuter till fullo av bebisen o vill inte att han ska växa så fort, men när man får se klipp o bilder på dina små grabbar, fattar man ju att det bara kommer bli mysigare o roligare ju mer han växer och utvecklas!

  Njut på i Solen o värmen!!

  Svara
 • åå så underbart härliga bilder! jag som har så obeskrivligt ont i hjärtat då jag blivit lämnad älskar att kika in på varma fina bloggar som din för att orka med dagarna. tack lovely du för att du delar med dig! fin dag till er, här i sthlm har vi 12 grader, grått och disigt…mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Äntligen lyckades jag logga in. Är hur oteknisk som helst och inloggningskoden är ju en kilometer 🙂
  Haha din gubbe har inte alla paddlarna rätt någonstans 🙂
  Men ni är världen finaste familj. Ha en underbar forsättning på semestern. Finaste, mjukaste och goaste kramarna från en fembarnsmor också på väg på semester.

  Svara
 • Ps. tycker nog att William är ännu sötare än Johan Palm och minst lika coool Ds

  Svara
 • Hej!
  Har läst mycket i eran blogg, men har nu tänkt skriva lite också. Ser ut som ni har det helt underbart i Spanien, blir bara lite avundsjuk (ler). Jag har en dotter som är 4 år och en lite kille som föddes den 2 maj i år så han är nästan jämn gammal med söta Liv. Fortsatt trevlig dag önska jag!!

  Svara
 • Vad gulliga ni är som tänker på oss här hemma. Ni ser jättefräscha ut!(undviker så ofta jag kan det ordet eftersom jag oftast glömmer hur det stavas, men idag var jag ju bara tvungen att använda det!!) Hur länge har ni tänkt stanna? Tänk om jag skulle försöka övertala min sambo att fixa en pool av något slag här hos oss, hm. Ha det gott igelkott!
  Kramar Lina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tycker ni verkar vara så underbara, en fin liten familj. Så roligt att få följa er vardag från ett regnit sverige!

  Svara
 • Hejsan, Ehlin heter jag, har förljt dej och din blogg sen mama, har aldrig kommenterat något mennu kan jag inte låta bli längre! Tycker att du har en underbart fin familj! Jag och min sambo väntar vårat första barn, och om hon (vi har tagit reda på att de e en liten flicka) blir hälften så söt som eran så e jag nöjd!
  Ville bara få de sagt! Grattis till din/eran familj!
  Kram Ehlin

  Ehlinl.blogg.se

  Svara
 • Åh, så härligt det ser ut. Din familj är så fin 🙂 .. och du är så sjukt vacker.

  Kramar
  Sofie

  http://jagmigminmitt.blogg.se

  Svara
 • TJOHOOOO…NI ÄR PÅ 3:DJE PLATS NU:VÅÅÅÅGEN!!

  Mest besökta proffsbloggar:

  1 Blondinbella 715139
  2 Fuck you right back 180237
  3 Bloggfamiljen.se 150763

  Svara