Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:15 | juni 11, 2009

Skolavslutning

Idag har vi varit på stranden hela eftermiddagen. Åt en färsk grillad fisk med sallad till, så gott. Blir inte så sugen på så mycket varm och ”tung” mat på dagarna när solen gassar, så det blir alltid lättare och fräschare mat. Barnen äter mest massor av frukt och dricker vatten i mängder. En riktig hälsoresa skulle man kunna tro om det inte vore för all glass vi äter för att svalka oss :-).

Med håvarna i högsta hugg jagas det fisk.

Med håvarna i högsta hugg jagas det fisk.

Peter hjälper till att leta.

Peter hjälper till att leta.

Peter och Gerard!

Peter och Gerard!

Vi ska fira skolavslutningen här i Spanien eftersom William missade sin hemma. Ska försöka få bord på någon mysig restaurang och så ska vi klä upp oss kvällen till ära. Hasar mest runt i flip-flop, shorts och linne. Hoppas bara vi lyckas få bord någonstans för det är tydligen en speciell dag här i Spanien så det är folk överallt. Det är på mitt bord att lära barnen eller i alla fall William att sjunga ”Den blomster tid nu kommer” så vi får en riktig skolavslutningskänsla :-).

Peter och Liv kramas och vilar efter timmar på stranden.

Peter och Liv kramas och vilar efter timmar på stranden.

Usch, nu börjar hemresan närma sig. Dagarna går så fort på semestern. Hoppas att det hinner bli fint väder tills vi kommer hem, längtar inte efter regn och kyla.

Allt gott och massor av kärlek önskar jag dig min vän.

Stora kramar.

 

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Skolavslutning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Passa verkligen på att njuta nu….här e det kallt som attan!! Tjocktröjan och strumpor, suck…

  http://www.annaslifetime.blogg.se

  Svara
 • Ja, njut för det är rena rama hösten här och inte väntas det bättre väder den närmsta tiden… Kram kram

  Svara
 • Ni verkar ha det jättemysigt och varmt..men det har faktiskt varit ganska skönt här idag. Njut av era sista dagar och ha det superskönt. Tycker det är helt underbart att se era (dina o Peters)inlägg och att se omtanke & kärlek mot varandra och mot barnen. All värme & kärlek till hela er familj…:)

  Svara
 • Hoppas ni fick en trevlig kväll tillsammans. Här regnar det hela tiden så man känner sig inte så munter. Ta vara på solen och värmen 🙂

  Svara
 • ösregn nästan hela dagen här i vbg.typisk när dem tar studenten här idag…härligt de hade varit med semester nu..hoppas de fina vädret kommer tillbaka snart ..så ni inte kommer hem till detta tråkiga..

  http://www.daniieelas.blogg.se

  Svara
 • Här i Skåne ska det bli rejält oväder i helgen. Stackars studenter imorgon..
  Hoppas allt är bra med er, du är värdefull min vän.
  Stor Kram!

  Svara
 • Mysigt med eran egna lilla skolavslutning! här är ösregn!Så fina bilder på er,Peter och Gerhard…hi hi!Härligt och få se bilder på pappsen och lillan med!så söta!Tiden går alltid fort när man har semester, men njut in i det sista!

  Godnatt o sov gott!

  kram Helena

  Svara
 • Hoppas ni får en mysig ”skolavslutning” ikväll! Här regnar det..usch! Så deprimerande! 🙁
  Nattinatti! Kram Malin

  Svara
 • Hoppas ni får en fin morgondag! Här hemma e det bara ruggigt o kallt.. men det blir Jättefint väder snart,har ja bestämt..hehe…Godnattt..

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  Det ser så¨härligt ut att vara bortrest med sin ”lilla” familj och ni verkar ha så himla kul och mysigt tillsammans! Underbart!
  Kul med alla bilder och filmer du lägger in. Filmern gör din blogg mer ”verklig”!
  Måste bara fråga, du har så OTROLIGT fina läppar, gör du något med dem, fyller dem eller är de så naturligt!? Önskar jag hade likadana.
  Fortsätt och njut där borta, väntar spänt på nya inlägg.
  Många kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste bara skriva, som vi har skrattat åt din lilla going Mio när han sjunger, han kan verkligen bjuda på sig själv. Var tvungen att visa min man det igår, han fick ett gott skratt. Min minsting som är 5 år i år, har nog tittat på den minst 30 gånger och gapskrattar hela tiden. Han ville verkligen inte sluta titta. Dom har nog samma humor han och Mio.
  Ha en fortsatt skön semester.
  Tack för världens bästa blogg.
  Kram A-L

  Svara
 • God morgon! Här vaknar man och tittar ut och det ÖSREGNAR! 🙁 Då blir man verkligen pigg och glad..usch.
  Ha en bra dag därnere i solen och skriv snart igen! Det är alltid lika kul att gå in här och se om det kommit ett nytt inlägg! 🙂 Kram Malin

  Svara
 • Att man alltid blir lika berörd av pappa-barn-bilder.

  Vackert.
  Mysigt.
  Underbart.

  Njut av tiden som är kvar i Espania nu 🙂

  Kram från en ny medlem som läst för länge utan att klunnat kommentera 🙂

  Svara
 • Måste få dela med mig av en rolig historia jag hörde idag, (ta inte åt dig för det är inte meningen, den är bara så kul!!) En tjej gick till doktorn o sa att hon hade ont över precis HELA kroppen. -Nej, men det kan väl inte stämma, sa doktorn. -Jo, se här, svarade tjejen och så tryckte hon med pekfingret på knät o skrek i högan sky av smärta, sen pekade hon på armen och skrek lika högt. Då frågar doktorn:- Du är inte äkta brunett, va?! -Nä, svarar tjejen. -Tänkte väl det, sa doktorn, du har ett brutet pekfinger!!

  Jag skrattade så jag nästan dog:)
  Hoppas ni har det underbart på er semester, själv jobbar jag en vecka till:(
  Kramar från Boden

  Svara
 • Hej fina Hannah.. jag tycker att du uppdaterar dåligt! jag vill att du bloggar mer… tycker du skriver så fint och det är så underhållande!

  videoblogga gärna.. du har en sån härlig röst.
  du och syrran är bäst!

  Svara
 • hej hannah! nu har jag följt din blogg bra länge och har äntligen bestämt mig för att bli medlem här på bloggfamiljen så jag kan kommentera din härliga blogg! 🙂 du är bara så underbart skön tycker jag. du skriver på ett så skönt sätt och efter att ha sett videosnuttarna du lagt upp kan jag säga att jag ÄLSKAR ditt skratt! så charmigt på nåt sätt! 🙂 och du är så naturlig och så… äsch, jag vet inte vad jag ska säga hehe. du är bara så skön helt enkelt! bra föredöme som skriver bra och som uppmuntrar och sprider glädje bara genom att vara den du är! 🙂 och du verkar vara en grymt bra mor också till tre sockersöta barn! och så är du rolig också. och nu känner jag att det blir långt här så ska avsluta. ha det fantastiskt bra! välkommen tillbaka till sverige snart igen! 🙂 KRAM

  Svara
 • Hej!
  Ni är så fina tillsammans!
  Ha en skön semester. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Haha! Jag blir precis som du Hannah, förvandlad till Gerard på sommaren, trots att jag använder spf 50 på överläppen!! Tycker bara det blir värre och värre varje år. Tips?! Tycker inte det syns så tydligt på dig som på mig…
  Fina bilder på er som vanligt! Kul att se hur ni har det på semestern. Nyfiken som man är… 😉
  Kram kram!!

  Svara
 • Liv är ett fantastiskt fint namn. Hade ni alternativ? Visste ni innan att det skulle bli en Liv?
  Är rätt insnöad på namn just nu eftersom vår första är planerad till augusti. Just nu lutar det åt en Sixten, en Isak, en Vera eller en Lily. Eller kanske en Marit. Eller… ja… listan blir längre för var dag som går. Men det är kanske så att man vet när den lilla/lille kommer till världen?
  Må så gott!
  Mikaela de Ville
  http://www.queenstreet.se

  Svara