Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:40 | juni 30, 2009

Ett liv, en gåva

God kväll. Ligger nerbäddad i sängen, men kan inte somna för jag har sovit så mycket idag på dagen. Fy, sjutton för att vara sjuk när det är så underbara dagar med skinande sol. Imorgon kommer svärfar Kai och hälsar på oss. Det ska bli trevligt, hoppas bara att jag orkar vara trevlig. Vill ju vara en god svärdotter som välkomnar med nybakade bullar och ett välstädat hem, men det ser inte så ljust ut just nu :-).

Visst blir man glad för Kim Kärnfalks skull. Såg att hon gått ut på sin blogg här och berättat att hon äntligen har lyckats bli gravid. Ja, det är verkligen en gåva och jag är jätte glad för hennes och hennes mans skull. GRATTIS! Det ska bli kul att följa hennes resa.

 

Hittade denna bild och tyckte den passade så bra. Jag verkligen älskar Anne Geddes bilder på bebisar. (Bilden lånad från Anne Geddes)

Hittade denna bild och tyckte den passade så bra. Jag verkligen älskar Anne Geddes bilder på bebisar. (Bilden lånad från Anne Geddes)

 

Puss och god natt.

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Ett liv, en gåva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hannah, underbara du!

  Lessen att jag varit Noll stöd under dina sorg å sjuk-dagar.. :/
  Jag har jobbat flera nätter på rad å resten av tiden surat för att jag gått miste om så mkt sol! .. Nu ler jag åt mig själv, nöt som man är 🙂

  Hoppas du snabbt kryar på dig! *kraaam*
  Och kärleken till din ängel..Känns… (det behöver inte alltid sägs i ord)
  Puss Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hannah, du är ju helt fantastisk som orkar bry dig om att blogga trots att du är sjuk. Inte konstigt att man läser din blogg- den är mycket bra!Är ledsen över din farmors bortgång, tyvärr funkar livet så. Jag har varit med om många begravningar trots att jag är ung. Den första var min mammas och det gör hemskt ont! Krya på dig vännen, många kramar!

  Svara
 • Hoppas du kryar på dig Hannah! Jag håller med cranberries om att det fantastiskt att du orkar blogga även om du är sjuk.
  Grattis till Kim!

  Svara
 • Jag älskar Anne Geddes bilder på bebisar,,,såå fina 😀

  Svara
 • Hej!
  Tråkigt att inte må bra nu när värmen är så påtaglig.
  Hoppas du snabbt blir bättre och kan njuta av de varma dagarna. Jag bara äääälskar Anne Geddes bilder, de säger så mycket om livets under. Kram

  Svara
 • Hej,vill inte göra dig orolig men har du tänkt på att det skulle kunna vara Svininfluensan? Läste någonstans att om man blev sjuk 10 – 14 dagar efter en utlandvistelse i ex.vis USA, Spanien, Mexico m.m. så skulle man kontakta läkare för att kolla upp det. Den verkar ju rätt ofarlig nu och det är säker inte det men i alla fall.
  Krya på dig.

  Svara
 • Krya på dig ! Tänk inte på städning o bullar…det är bättre om du orkar umgås med familjen när svärfar är här. =) Kram/Mari

  Svara