Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | juni 30, 2009

Sjuk

Tack för stöttand ord. Hoppas att du mår bra. Idag mår jag inte mycket bättre, för jag har blivit toksjuk! Kommer knappt ur sängen för halsen värker, näsan rinner och febern har tagit över min kropp. Blä! Gårdagens inlägg var sorg och dagens är sjuk, usch, nästa får bli något bättre och mer upplyftande.

Något som katten just släpade in. Vill krypa tillbaka under stenen igen.

Något som katten just släpade in. Vill krypa tillbaka under stenen igen.

Kom inte iväg till Mios simskola idag, men måste ta mig iväg till läkaren men Mio klockan tre. Vi håller på med en ”kissutredning” för han är ännu inte torr på natten, lillplutten.

Liv får vara med pojkarna när de spelar spel, så jag kan ligga på soffan och kurera mig. Fina, älskade barn.

Liv får vara med pojkarna när de spelar spel, så jag kan ligga på soffan och kurera mig. Fina, älskade barn.

Vi hörs lite senare.

Tack för att du finns. Du gör mig glad!

Stora kramar.

 

 

 


21 kommentarer21 kommentarer om “Sjuk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min dotter ligger hemma och är vrålförkyld, ont i halsen….inget kul i denna värme. Tur att man får äta mycket glass när det är så varmt och man är sjuk :o)
  Krya på Dig

  //U

  Svara
 • Hallå!

  Hoppas du kryar på dig och snabbt blir bättre.

  //Nettisens
  http://www.nettisens.blogg.se

  Svara
 • Krya på Dig Hannah!
  Jag sitter på jobbet och snorar, inte alls kul, känner med dig idag.

  Stor förkylningskram!

  Svara
 • Tack detsamma, du gör mig glad!
  Vi är hemma med sjuk lillskrutta, har just satt in några bullar i ugnen o sitter här i väntan på att de ska bli klara. Krya på dig, o hälsa dina små. kramar Lina

  Svara
 • Hoppas du kryar på dig snart! Dina inlägg är välkomna vad de än handlar om – du gör många glada genom dina texter. Jag är en av dom 😉

  // Anna (http://limelight.blogg.se)

  Svara
 • Krya på dig finaste Hannah!!
  Storkram Malinapralina

  Svara
 • Min dotter var inte heller torr på nätterna förrns väldigt sent.Det finns ett nässpray som vi fick använda varje gång hon skulle gå och lägga sig och det fungerar.Sen får man prova ibland för att se om kroppen kan sköta det själv be och få den det är en befrielse både för barnet och för en själv.Lyck Till.

  Svara
 • Sommarförkylningar är inte roliga, krya på dig 🙂

  Svara
 • Ibland sparkar livet en i skrevet så då får man helt enkelt sparka tillbaka!
  Hoppas att sorgen inte blir för tung att bära och att du snart är kurant igen.

  kramkram

  Svara
 • Nej vad jobbigt 🙁 Dessutom i den här värmen…. Hoppas att du kryar på dig fort!
  Kram!

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Aj, krya på dig!
  Det är tio gånger värre att va sjuk i denna värmen också ju.

  Svara
 • krya på dig Hannah och så beklagar jag sorgen

  Svara
 • Hej Hannah! Älskar din blogg och läser den dagligen, tycker du verkar vara en sån härlig tjej!

  menar inte att låta nosig, men jag måste bara fråga om Liv ligger på mage någonting? Har aldrig sett någon bild på henne då hon inte legat på rygg, var försiktig med mycket ryggläge och ”favorit sidor” då hon kan få en deformerad huvud form som inte går att rätta till efter sex månaders ålder. Vet inte varför BVC är så dåliga på att informera om att utvecklingen sker i magläge och att det är viktigt att dem ligger på mage korta stunder och ofta varje dag! Även det där med favorit sida, att bebisen hellre hänger med huvudet åt höger än vänster kan leda till att nackmuskeln blir för kort på ”icke favorit sidan” hoppas du inte tar illa upp! Ville bara komma med lite tips! Min mor är sjukgymnast och arbetar med just detta! Kram!

  Svara
 • Något som katten släpat in? Du ser ju ut som en gudinna, Hannah!
  Krya-på-dig-kramar från Melinda.

  Svara
 • Hej Hannah! Tråkigt att läsa att din farmor gått bort..har inte fått läst det förräns nu, för jag ligger också sjuk här i feber sen igår. Så äckligt i denna värmen, när febern går ner och svetten bara rinner så finns det ingenstans man kan gå/lägga sig för att svalka av sig! Ska iaf ta en dusch nu och se om jag känner mig piggare efter det..
  Krya på dig och beklagar sorgen! Kramis Malin

  Svara
 • Beklagar sorgen, och krya på dig! Kramar i massor från Lena

  Svara
 • Krya på dig Hannah!Hoppas du snart får nya krafter!

  kram Helena

  Svara
 • Ush för att vara förkyld i denna hemska väme och speciellt med tanke på det tråkiga besked ni fick igår! Hoppas att allt blir bra snart igen! Många kramar från Joysan

  Svara
 • Stackare! Det är emellertid något som går. Jag är jätteförkyld sedan i förra veckan. Måste dock gå och arbeta som vanligt, hopplöst. Hoppas verkligen att du kryar på dig, sommarförkylningar är värst. Stor KRAM!

  Svara
 • Hej,
  tråkigt att din farmor gick bort hastigt, beklagar sorgen.
  Att bli sjuk i denna sommarvärme är inte någon höjdare, hoppas du snart piggar på dig. Mina söner är och har varit också förkylda och lite febriga och jag led verkligen med dem.
  Ang. Mio och inte torr på natten. Min äldsta son blev helt torr när han var 4½ år, blir 5 i aug. Jag har inte använt några medicinska metoder som ex. nässpray som jag läste att någon annan använt. Jag fick dock tvätta hans sängkläder max en vecka i sträck men sen blev det bättre succesivt och nu kan det hända ibland en olycka i sängen. Jag tror det kommer att gå bra även för Mio, var inte orolig i onödan.
  Krya på dig och ha det så bra. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tråkigt att vara sjuk när det är sommar… Själv tillhör jag den kategorin som i princip aldrig blir sjuk, så ibland önskar jag att jag fick bli förkyld m feber o fick ligga nerbäddad i sängen…
  Tänkte på det där med Mio, min son är sju och förra året (när han var sex) kissade han fortfarande på sig på natten. Även om han inte drack innan han lade sig och alltid kissade innan så kom det rejält mycket i sängen. Vi fick då utskrivet Minirin som verkar som ett hormon som gör att kroppen inte tillverkar urin nattetid. En del får nässpray, men vi fick det som frystorkad tablett som smälts under tungan. Jättesmidigt, men dyr medicin…Men det var värt hur mycket som helst att se stoltheten i hans ögon när han inte längre kissade på sig på natten! Vi behövde bara använda den några månader och när vi provade utan så har han inte kissat på sig längre, och nu går han upp sjäkv på natten o kissar o somnar sen om! Helt underbart!
  Hoppas det går bra för Mio!
  Stor krya-på-dig-kram!
  Johanna

  Svara