Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:52 | juli 4, 2009

Kalas

Hej min vän. Igår hörde jag inte av mig till dig, förlåt :-). Vi vaknade sent och var riktiga slöfockar. Peter åkte med Mio till simskolan, avslutningsdagen var det. Han kom hem med 6 märken. Han är verkligen en fisk i vattnet. William ska ha sitt 8-års kalas idag, så igår åkte vi runt och fixade med presenter, mat och tårta. Han fyller egentligen 21 juli, men då är han i USA hos sin pappa, så han önskade att ha det nu så han kan bjuda alla kompisar innan de också åker iväg på semester. På kvällen hade vi bjudit över våra fina grannar på grillmiddag. De bor bara ett stenkast ifrån oss, och deras barn är jämngamla med våra så det kan inte bli bättre. Älskar att bo så här, trevliga grannar som numera är vänner, barnen kan springa runt och leka på gårdarna där det bor massor av barn och vi vuxna kan sitta och äta och prata utan att oroa oss. En riktig idyll tycker jag.

Igår sken solen på oss. Hoppas även på det idag så alla elva barnen inte behöver vara inne (och riva huset :-)).

Igår sken solen på oss. Hoppas även på det idag så alla elva barnen inte behöver vara inne (och riva huset :-)). Långklänning från H&M.

Gårdagens "kvällsstrumpa"! Jag har ju tidigare berättat om min fetisch för fula strumpor, alla har galna grisar, flygande kossor eller andra konstiga motiv, varför inte en apa med "blingad" guldtand.!

Gårdagens "kvällsstrumpa"! Jag har ju tidigare berättat om min fetisch för fula strumpor. Alla har galna grisar, flygande kossor eller andra konstiga motiv, varför inte en apa med "blingad" guldtand?

Imorse smög jag och Mio upp och gjorde en pannkakstårta till William. Han önskade sig det. Vi kletade ner halva köket med chokladsås, sylt och grädde. Sedan gick vi in i sovrummet och hämtade Liv och Peter och så väckte vi William med sång. Han såg inte helt nyvaken ut, hade säkert legat i timmar och väntat :-).

Mio skrev William i chokladsås.

Mio skrev William i chokladsås.

Den var mycket uppskattad, och med tanke på att det är kalsdag så kör vi lite bakvänt med tårta till frukost (i sängen) och riktig frukost senare :-).

Den var mycket uppskattad, och med tanke på att det är kalasdag så kör vi lite bakvänt med tårta till frukost (på sängen) och riktig frukost senare :-).

Ser du Mios simmärken? Han sover med dem och går runt med dem hela tiden.

Ser du Mios simmärken? Han sover med dem och går runt med dem hela tiden.

Älskade Liv har blivit lite förkyld, och låter som en liten gris när hon andas. Sorgset :-(.

Älskade Liv har blivit lite förkyld, och låter som en liten gris när hon andas. Sorgset :-(.

Nu måste jag förbereda inför kalaset. Snart kommer det massor av barn.

Hör av mig senare när jag slitit mitt hår och jagat runt galna smågrabbar :-).

All kärlek och hoppas att du mår bra.

Puss

 

 

 

 

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh fyyy…LYCKA TILL med kalaset-är inte helt enkelt när man ska bjuda små huliganer på fest.
  Pojkar kan vara ena riktiga rövhål redan i den åldern! fick själv erfara det för ett par veckor sen…matkrig,skrik och gap-fy fabian

  Hoppas det går stillsammare till hos er…

  Svara
 • Nja, rövhål vet jag inte…men vilda är dom nog!

  Man riktigt ser hur stolt Mio är över sina fina simmärken 🙂 han är en riktig spelevink den killen!

  Hoppas William har kul på sitt kalas och att sen får en fin födelsedag i Staterna… Han ser så snäll o go ut. Han ser ut som en tänkare, stämmer det? En pojk som funderar mycket.. 🙂 han är iaf väldigt charmig!

  KRAM på dig Hannah!

  Svara
 • Stackars lilla Liv blir förkyld för att du tvingar henne vistas utomhus i bara en t-shirt. Som på bilden när du sitter i golfbilen. Mycket dumt och oomtänksamt. Bebisar behöver mer kläder än vuxna.

  Svara
 • Men skärpning! Vadå skulle Hannah pälsat på stackars Liv i värmen istället? Kanske fleeceoverall och täcke?
  När ska folk lära sig att förkylningar beror på virus och inte kyla/värme?

  Jag hoppas du inte tog åt dig av den kommentaren Hannah, tycker du verkar göra ett strålande jobb som mamma och har jättesöta barn! Väntar själv mitt första om en sisådär en vecka och bilder på lilla Liv får mig bara att längta ännu mer om det nu är möjligt!

  Svara
 • Hannah!
  Jag mindes när jag väntade min dotter för 7 år sedan så läste jag en artikel, tror det var Vi föräldrar om dig och William och jag tyckte den var så fin och den gav mig hopp. Jag var i en strulig relation med en psykiskt sjuka pappa och såklart försökte jag rädda förhållandet som man alltid gör. Men som sagt artikeln gav mig hopp, jag har lika fin mamma + styvfar som dig, samt min pappa + fru och är lyckligt lottad. Jag är inte längre i den relationen, har inte varit på över 5 år. Idag har hag ett mycket bättre liv för mig och min dotter som blir 7 i år. Kom att tänka på detta nu när du skrev att din William blir 8 år. Många hälsningar till dig och din familj. Kram.

  Svara
 • va glad att han ”bara” tog 6 märken på simskolan 😉 min dotter gick samma som han men annan tid o tog 9…dyyyyrt*s*
  o klart som f*n hon bara hade tröja på bebisen de är ju varmt ute.förstår mej inte på folk som tror barn blir sjuka med f lite kläder på .vissa klär dom alldeles f mkt så svetten lackar.

  Svara
 • Haha!
  Gud va glad jag blev när jag läste att vi delar vår kärlek till fula/coola strumpor! Jag älskar dessa mossgröna med den flirtande apan på! 🙂 Och jag älskar din blogg! 😀
  Kramar!

  Svara