Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:44 | juli 7, 2009

Lunch och vänner

Hej min vän. Nu har vi fullt hus igen, barnen härjar och jag och Jessica sitter och pratar. Innan de kom hit så for jag, Peter och barnen till vårt favorit ställe 32 rum & kök och åt en god lunch. 

lunch
Jag åt en fantastiskt god bakpotatis med skagenröra på kräftstjärtar och en laxbit med avocadosallad.

Jag åt en fantastiskt god bakpotatis med skagenröra på kräftstjärtar och en laxbit med avocadosallad.

 

Jessica och Alva-Leigh.

Jessica och Alva-Leigh.

Hoppas att du har en fin dag. Du är värdefull!

All kärlek.


3 kommentarer3 kommentarer om “Lunch och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt!
  Själv skall jag och sambon åka och köpa lister, mindre kul men nu måste det bli gjort!
  Men får nog ta en paus på TriumfGlass *mumma*. Sen blir det till att se Michael Jacksons sista show!

  //U

  Svara
 • …jag ammar som vanligt och passar på att se vad du/ni har hittat på.Men ”bloggen” börjar få konkurrens av vackert väder& Sims 3,haha sååå grymt roligt dataspel-varför fanns det inte när jag var liten???

  besos,
  M

  Svara
 • Alltid roligt att titta på alla era fina bilder!här har det snyftats i två timmar,en flod av tårar då jag via datorn följt hela minnescermonin för Michael Jackson, så otroligt fina tal,fina sånger av världsartister,minnesbilder och i slutet we are the world mfl!cermonin avslutades med tacktal från hans bröder och till sist hans dotter som med tårar rinnande utför kinderna berättade hur mycket hon älskar sin pappa ända sedan hon föddes…då brast allt för mig!så nu sitter man här med svullna ögon o huvudvärk och städningen får bli sen!man fattar inte än att han har somnat in!cermonin finns nog under aftonbladet!såå jättefin!

  kram Helena

  Svara