Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:42 | juli 9, 2009

Frågor och Svar

matilda skriver:

04 juli 2009 kl 23:00  

Vackra Hannah, tack för dina inspirerande och uppiggande inlägg. Du verkar vara en fantastisk mamma, fru, syster och vän. Vilken dag William fick, han ser lycklig ut på bilderna. Fina små fisar du har  Kan du fråga Maggan var hennes klänning kommer ifrån?
All kärlek
Din nätvän

Svar: Vad glad jag blir för dina snälla ord, tack Matilda! Klänningen på bilden från Williams kalas kommer från KappAhl. Kram.

Stella85 skriver:

02 juli 2009 kl 16:59

Hej Hannah
Hoppas du mår bättre idag:)
Jag älskar din klocka, den är så himla fin. Så snälla Hannah kan du tala om vart den är ifrån? Märke, strl:) Hoppas du kan svara. Skulle bli så jätteglad. Krya på dig. kram kram

Svar: Hej Stella.Klockan har jag fått låna av min kära syster. Det är en Rolex Yachtmaster i stål. Kramar.

Rikke skriver:

29 juni 2009 kl 9:06 

Du er så fin, Hannah! Leser bloggen din hver dag Jeg lurte på hvor mange fester med hair extentions din søster har? Det ser så ekte ut det håret hennes

Ha en flott dag!

Svar: Härligt med lite Norsk :-). Hon vet inte riktigt, men många som sjutton är det. Hon har egentligen ganska kort hår. Håller med dig, det ser väldigt äkta ut. Frid.

Callelin skriver:

28 juni 2009 kl 16:16  

Hej Hannah! Jag undrar om man kan komma i kontakt med er via någon mailadress? Kram

Svar: Absolut. Du kan maila till [email protected]. Må gott!

nikki skriver:

26 juni 2009 kl 20:58  

Vart har du köpt fästingmedlet??..funkar det även på min lilla vilda 4-årig? Kram tack för bästa bloggen!!

Svar: Jag använder det på mina barn ibland, så det kan du nog göra. Det är köpt på Rusta eller Coop, minns inte riktigt. Stor kram och tack för din uppmuntran.

Lenita skriver:

26 juni 2009 kl 22:24 

Hej hej! Jag läser alla bloggarna här varje dag och såg i din syrras blogg från midsommar tror jag det var en utomhussoffpuppa som ni har på eran altan. Den är jättefin, ser ut som en liten puppa i rotting som man kan ligga i eller sitta eller vad som. Vart har ni köpt den? Har du tips på var man hittar såna?

Svar: Ja, det ser ut som en puppa eller bikupa tycker jag. Den är så fin och skön att ta en middagslur i. Den kommer från ett märke som heter TGI Furniture. All kärlek.

ekologisk skriver:

27 juni 2009 kl 1:28 

Hej fina du! Nu har jag funderat länge så nu måste jag nästan ha ett svar=) vad heter dina barn i efternamn? Har de ditt efternamn eller pappans? Är så nyfiken =) Fin du är föresten, inte en chans att man kan tro att du precis fått barn! Kram!

Svar: Tusen, tusen tack. Nu ska jag gr dig svar på din undran. Mio heter Graaf, William, Carlsson Graaf och Liv, Karyd. Du kan tänka hur många namnlappar vi måste ha på brevlådan :-). Kramar!

sajoo skriver:

23 juni 2009 kl 8:16  

Hej
Vad använder du för produkter till ansiktet samt vilken brun utan sol har du använt. Du är så fin i din bruna färg!!!
Tack för en underbar blogg!!!

Svar: Hej fina. Nu är jag faktiskt brun i mig själv från vår Spanien resa. Annars brukar jag använda BUS från GUERLAIN. Den är rätt så dyr, men dryg och ger jätte fin naturlig färg. För övrigt använder jag No 7´s ansiktskrämer och ansiktsvatten från Neutrogena, som du hittar på Apoteket. Tack för dina varma ord. KRAM.

aldenskan skriver:

23 juni 2009 kl 20:08 

Men åhh, den där vikingabyn vore något för min grabb när han besöker sin farfar som har lantställe strax utanför Sigtuna. Är det bara något tillfälligt de har byggt upp eller kommer det vara under hela sommaren? Och var i Sigtuna hittar man det? Många frågor blev det, men det lät så skoj!

Svar: Vad jag förstod så skulle den finnas där hela sommaren. Den ligger precis nere vid vattnet, nära minigolfen i centrala Sigtuna. Tror att din pojke kommer gilla det. Frid.

Mamma Line skriver:

22 juni 2009 kl 15:40 

Älskar din blogg! 
En fråga.. vad heter mattmedlet du köpte i Spanien?
Åker dit nästa vecka och skulle vilja köpa det!
Ha en fortsatt bra dag i solen!
Kram

Svar: Hoppas att du har det härligt i Spanien. Mattmedlet hette Cleano, köpte det på Cortes Ingles. Kram Kram.

Cherrypie1978 skriver:

22 juni 2009 kl 17:14  

Pärondoftanede hudkräm låter smaskens!  Vilket märke är det på den??
Fy fär getingar, men jag har ingen fobi mot dom..däremot fästingar är riktiga små äckel! Fast den fobin får jag leva med, hunden och katterna får fästingar hela tiden så jag är tvungen att plocka bort dom vare sig jag vill eller inte!
Massa kramar! Malin

Svar: Fina Malin, Den kommer från Victoria´s Secret och doftar ljuvligt. Massor av kramar och klapp på bebismagen :-).

erika skriver:

21 juni 2009 kl 22:58  

hej! Skönt att höra att det bara va syster som va tjuven;) Jag är en ny läsare här och har en liten fråga. Jag har förstått att du var en “ung” mamma första gången? Jag undrar hur du kände då i början? Jag har nyss fått reda på att jag är gravid, jag är 22 och vi är överlyckliga! Men på något sätt känner jag en ångest över att jag inte kommer att klara det här. Jag kommer ju ändå ha ansvar över en annan människa i många år framöver. Du kanske hör nu att jag är en ny mamma;) Kram och tack för en fin blogg

Svar: Erika, Grattis! Du kommer klara det galant. Den oron har man oavsett ålder och oavsett om du har ett eller flera barn. När jag blev gravid med William var jag också 22, skulle fylla 23. Jag hade ingen att dela det med och var rädd, men så fort han var född så blev allt så självklart. Du kommer in i din roll som mamma och allt känns naturligt. Så oroa dig inte. Prata med din barnmorska om du mår dåligt av din oro. Tänk vad häftigt och underbart att få ta hand om, älska och forma sitt barn. Lycka till! Kram Kram.

lycra skriver: 
28 juni 2009 kl 21:16  


Kan du inte berätta var du har köpt de där ursnygga uppläggningsfaten som är längst till höger i bild nr2? De som man kansätta ihop i varandra. Skulle verkligen uppskatta det!Svar: Självklart kan jag det. Det köpte jag på Coop. Det är delarna från en ”Tacoservis”, flera små uppläggningsfat runt ett större fat. Har inte kvar kartongen så jag kan tyvärr inte hjälp dig med märket på det, men det finns nog inte så många att välja mellan på Coop.

Alexander skriver:

19 juni 2009 kl 22:25  

Haha, Mio verkar riktigt skön. Förstår dock hur det kändes för dig… Hur reagerade Peter?

Svar: Han skämdes och låtsades inte känna oss :-). Du kan följa och läsa hans vardagsbetraktelser här på ”En pappas dagbok”.

efager skriver:

17 juni 2009 kl 20:38  

Hej Hanna, jag undrar lite över din s.k “mustasch” (för visst var det du, inte Magdalena?)som du skrev lite om i ett äldre inlägg som jag inte hittar just nu..jag tror att jag har en liknande “musche” på gång och det känns inte så fantastiskt roligt om jag ska vara ärlig! Har din försvunnit, eller har du nåra knep så den avtar? Jag gissar på att solljus gör det värre? /Emma

Svar: Det är jag som är Gerard, en mustaschklädd dam. Jag använder alltid solskydd på överläppen, minst spf 50. Min har inte försvunnit, men syns mindre nu än förra sommaren. Det går i perioder. Kanske beroendes på hormonerna i kroppen. Har tyvärr inga andra tips på hur du ska göra. Vill själv ha tips. Hjälp oss någon 🙂 !!! All kärlek

socker skriver:

06 juli 2009 kl 19:47 

Härlig och trevlig blogg du har..
måste bara fråga en sak tränar du någon gång hör aldrig något om det, tänkte att du är ju så smal och fin..
hoppas ni får en trevlig semester

Svar: Jag tränade tre dagar i veckan på gym innan jag blev gravid, men under graviditeten tränade jag hemma med hjälp av enkla övningar (som finns på min tränings-dvd här i shoppen). Nu fortsätter jag att göra det, för tiden att åka till stan finns inte med nyfödd bebis. Kram och tack!


1 kommentarerEn kommentar om “Frågor och Svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hanna! tack för en mycket kul blogg!
    Jag har ett svagt minne av att du hade fått pigment förändringar på läppen efter någon utlandsresa (?), stämmer detta? jag har nämligen drabbats sen ett solariebesök och jag vet inte vad jag ska göra. det känns hemskt för det ser ut som en mustasch helt enkelt. och familj och vänner undrar om jag inte ska göra nåt åt det. jag använder smink men har inte riktigt råd men massa skönhetsbehandlingar. vad gjorde du?

    tacksam för svar!
    Petra

    Svara