Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | juli 17, 2009

Fiske och shopping

Maggan försöker övertala mig att följa med ner på byn en stund i kväll. Jag är en tråkmåns och trivs bäst hemma i sunkiga kläder och en bra film, massor av chips till det, och min kväll är fulländad. Hon har dock lyckats övertala mig, så nu ska jag dra på mig en Filippa K klänning som jag köpte idag på en outletbutik, raka benen, ta en raggardusch och motvilligt följa med. Det blir säkert trevligt, och jag gillar i och för sig att glo på folk, så jag ger det en chans. Har blivit en riktig ”torris” och likt Peter som han skrev i sin blogg så känner jag mig som en ”morsa” på stan.

Innan vi fiskade krabbor åt skaldjurstallrik nere i Torekov.

Innan vi fiskade krabbor åt vi skaldjurstallrik nere i Torekov.

7pruttjag
Barnen var måttligt roade när vi for runt och slet i kläderna i outletbutiken. De kan gott ha lite tråkigt en stund.

Barnen var måttligt roade när vi for runt och slet i kläderna i outletbutiken. De kan gott ha lite tråkigt en stund.

Må gott!

All kärlek.


3 kommentarer3 kommentarer om “Fiske och shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det blir oftast såå trevligt då man inte riktigt känner för det, men hakar på till slut och får en trevlig kväll!vi har nu varit ute och ätit gott och hamnade bredvid ett danskt trevligt par som var på¨semester här i jönköping! Vi fick prata engelska med dem för de förklarade att danskar har mycket svårt att förstå svenska….detta trodde jag verkligen inte,det är ju vi svenskar som brukar ha väldigt svårt att förstå det grööötiga danska språket eller vad säger ni…?????Men trevligt hade vi!

  kram

  Svara
 • Jag älskar outletshopping, särskilt på sommaren när man är på semester och upptäcker nya ställen. Tänkte tipsa om en outlet som ligger relativt nära Sigtuna, Iittala outlet i Örsundsbro, strax utanför Uppsala. Se http://www.iittalaoutlet.se. Kanske har ni redan upptäckt kedjan, den finns lite här och var i Sverige. KRAM

  Svara
 • Haha, helt underbar bild.
  Jag läste din spalt i fredagsbilagan häromdagen och blev så glad.
  Äntligen någon som faktiskt vågar stå för är den är en helt vanlig dödlig människa.
  Man kan inte annat än beundra de som faktiskt vågar visa upp annat än en drömbild av sitt liv och sin vardag och detta gör dem/dig till så mycket mer intressanta att läsa om.
  Det sätter liksom lite färg på människan som skildras.
  Fortsätt så.
  Jag önskar dig en skön söndag.

  Veronica http://got-a-case-of-bipolar-life.bloggagratis.se

  Svara