Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:26 | juli 22, 2009

Med livet som insats

Halloj. Idag har vi verkligen bara slappat. Vaknade vid nio, vilket är tidigt för att vara vi på semester. Jag älskar hotellfrukostar, och ville inte för allt i världen missa den. Efter att ha ätit av allt på buffén, gick jag och Liv tillbaka till vårt rum och vilade en timme till. Det känns som om jag ska explodera av all mat, kan inte sluta äta. Kanske beror det på att jag har den där tråkiga månadsgrejen, vilken tenderar till att man kan äta en häst och är konstant sugen på något. Vi satt på mitt favorit ställe här i Falsterbo som heter Kust i går, och åt först lunch med svärmor Marianne och hennes man Urban i ett par timmar. Sedan kom det in den ena efter den andra som vi känner, så vi satt vid samma bord till nio på kvällen. Det var super trevligt, men i dag mår jag illa. Under tiden mellan lunch och nio åt jag en bakpotatis med skagenröra, en skål med nacochips och dip, en cheescake, en kladdkaka och en stor hamburgertallrik med färskpotatis. För att efter det åka hem på middag hos ett par vänner och äta grillade laxkotletter med potatis och sallad. Allt var fantastiskt gott, men helt sjukt att det fick plats :-).

Fina svärmor Marianne.

Fina svärmor Marianne.

Peter och en sovande liten fis.

Peter och en sovande liten fis.

Jag och Peters barndomsvän Jesper.

Jag och Peters barndomsvän Jesper.

Marcus och Linda som vi åt middag hos på kvällen. Deras söta barn Ebba 7år och Ville 3år var med på Kust, och Ebba var en så duktig med Liv. Det är så gulligt att barn älskar bebisar.

Marcus och Linda som vi åt middag hos på kvällen. Deras söta barn Ebba 7år och Ville 3år var med på Kust, och Ebba var en så duktig med Liv. Det är så gulligt att barn älskar bebisar.

Nu är det dags för tennismatchen som Peter laddat för i månader. Han och Jesper, som ska spela dubbel, mår inte bra i dag. Tror de drack lite för mycket Rosévin i går. Du kan inte förstå hur stort detta är för dem, leva eller dö, och så är det så ostrukturerade att de hinkar vin dagen innan! Ska bli kul att se om de överlever matchen, för just nu går de bara runt och flåsar och om 30 minuter ska den börja :-).

Efter matchen är det middag med motspelarna och deras fruar och massor av barn. Ska bli trevligt.

Hörs snart.

All kärlek.


7 kommentarer7 kommentarer om “Med livet som insats”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Jag är en trogen bloggläsare som inte alltför ofta gör mig hörd..men nu står det still i mitt huvud och mitt minne sviker, hoppas du kan hjälpa mig:-) När du bloggade på mama skrev du om ett par mjukisbyxor och pyamasbyxor du hade köpt från usa, jag undrar om den internet adressen?:-) Ha det bra finast. Kram marie

  Svara
 • Hej! Vad använder du för kamera? Bilderna ser jättefina ut, och jag ska snart köpa en! Hade varkligen uppskattat svar!

  Mvh Evelyn

  Svara
 • Men Hanna. är du i falsterbo nu? kunde du inte väntat tills på lördag så vi kunde haft dubbeldejt=) Ingick inte det i tävlingen haha
  http://www.jnm.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi ska åka till Maldiverna på vår 10-åriga bröllopsdag. Undrar vilken ö ni bodde på,vad ni tyckte om det,hur vädret var och om du har några resmålstips?? Vår resa är bokad och vi åker 11 Januari 2010. Tack på förhand och tack för en trwvlig blogg. mvh Gisela

  Svara
 • Vad mysigt ni har det!Visst är hotellfrukostar så goda!Lilla Liv vad go hon är,så nöjd med tillvaron och sover gott och njuter av livet!
  Hoppas din man kan resa sig imorgon efter den hårda tennismatchen…ska bli kul och höra om!

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har en liten fråga som jag hoppas du svarar på
  Jag har en liten flicka på snart 3 veckor som ja tänkt o börja ge napp för det kan vara lite gnälligt ibland . . .
  Och jag har sett på foton här att söta lilla Liv har napp och min fråga e när började ni ge henne napp?? om ja får fråga !
  Tacksam för svar //
  Isabella

  Svara
 • […] 22 juli 2009 kl 18:41 […]

  Svara