Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | juli 27, 2009

Inte ett fjärde barn, tack!

Kära Du, hoppas allt är väl. Jag är så trött idag, somnar hela tiden. Kommer på mig själv att sitta med gamnacke i soffan och dregel på axeln. Är helt färdig.

Jag, Peter och Liv åkte en tur med bilen och bara åkte runt, tittade på hus och gårdar. Skulle lätt kunna flytta till en gård här nere, skaffa massor av djur och gå runt i gummistövlar, flätor och bomullsklänningar hela dagarna. Baka(?), och göra egen saft på våra egen odlade äpplen. Älskar att romantisera allt! I själva verket skulle jag säkert få ”lappsjukan” och  fästingar överallt (pga att jag alltid skulle bära klänning) från alla mina kossor, får, katter och hundar och inte alls tycka att det var lika fantastiskt som i mina tankar.

 Vi stannade på ett fik och åt en bulle innan vi for ner till hamnen och åt en mycket sen lunch. Vi tog även svängen förbi Sko Sven, jag hittade inget, men Peter köpte ett par skor på rean. Nu återstår det att se om han kommer använda dem. Det finns ju ett ordspråk som som säger ”Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris som du inte kan motstå” (vilket alltid stämmer in på mig). 

Från ett litet galleri men även café där vi åt vår bulle fick vi njuta av denna vy.

Från ett litet café där vi åt vår bulle, fick vi njuta av denna vy.

Vi åt lunch på Loft.

Vi åt lunch på Loft nere i hamnen.

Trötter.

Trötter.

Livan kan redan göra en pussmun. Hon har fått ett riktigt "hämtehår", kalt på hjässan och långt på sidan, så jag får kamma över sidohåret :-).

Livan kan redan göra en pussmun. Hon har fått ett riktigt "hämtehår", kalt på hjässan och långt på sidan, så jag får kamma över sidohåret :-).

Peter och Tim har åkt till Halmstad för att se MFF spela. Hoppas för allt i världen att de vinner, annars blir det en mycket tråkig stämning här hemma ikväll. Han blir verkligen som ett barn när ”hans” kära lag förlorar. Sitter och surar på ”sitt” rum, och det behövs många pussar, kramar och uppmuntrande ord för att få honom på bättre humör. I början när jag upptäckte detta ”barnsliga” drag, skrattade jag och skojade om det, men det lärde jag mig fort att det inte var något som uppskattades. Surstunderna blev då bara längre :-).

Undras hur min syster har det i Beirut? Har inte hört av henne sedan hon åkte, kanske blev hon såld trots allt! Nej, hon har det säkert bara så kul att hon glömt bort mig :-).

Hej på en stund.

Kram kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Inte ett fjärde barn, tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad är det för fina byxor Liv har på sig?

  Svara
 • Haha, så söt Liv är på bilden..rolig min! Hon ser bestämd ut! 🙂
  Sån frisyr som du beskriver har en gammal släkting till mig, haha. 🙂
  Kram Malin

  Svara
 • SÅÅÅ SÖT HON ÄR LILLA LIV.OCH VÄLDIGT LIK PAPPA PETER.DU ÄR OCKSÅ JÄTTEVACKER.JAG BRUKAR LÄSA FAMILY LIVING.DÄR VILL DOM ATT MAN SKA KOMMA MED FÖRSLAG TILL HEMMA HOS REPORTAGE.JAG FÖRESLOG ER.VAD TYCKER DU OM DET.NI HAR JU ETT SÅ VACKERT HEM.KRAM PÅ DIG FINA HANNAH.

  Svara
 • Härligt att du har en man som hejar på Malmö FF. Han surar väl inte i kväll, de vann ju med 3-0 :D:D

  Svara
 • Vilken liten fin smällkaramell du har! Hon är bedårande….<3
  Storkram Malinapralina

  Svara
 • […] 27 juli 2009 kl 21:42 […]

  Svara