Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | juli 27, 2009

Tack!

God morgon :-). Nu ska jag äta frukost. Peter väckte mig för en halv timme sedan. Jag fick sova lite extra för Liv har sparkat och knorrat sedan fem imorse, så när hon vaknade vid nio så hade jag inte sovit på fyra timmar. Peter gick upp och jag somnade om, skönt. 

Tack Milla, för tipset om din syster som just fått valpar. Peter hade ringt din syster så fort han såg det :-). Tyvärr, verkade alla vara tingade, men vi håller tummarna. Tack även fina Marita57, Peter har ringt dit också.

Har sett att jag fått en del frågor senaste tiden, tro inte att jag missat det. Ska gå igenom dem ikväll och svara.

Hoppas att du får en fin dag. Själv ska jag ner på min favorit skobutik Sko-Sven. ”Töntigt namn, coola skor” är deras slogan, som har 50% på allt.

Må gott.

Stor kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Såg i ditt förra inlägg at du va intresserad av en ridgeback. skickar en länk där de finns uppfödare som har valpar o som väntar valpar. http://www.srrs.org/?pageId=90
  Hoppas ni hittar en liten sötnos. Kram Louise

  Svara
 • Hej Hannah!
  Såg att du skulle gå igenom lite frågor ikväll och jag har tänkt fråga dig en sak om smink så passar på nu, hoppas det är ok. Jag undrar vad det är som är så bra med No7-produkterna. Funderar på att köpa för jag har hört många andra som oxå använder de, men är bara lite nyfiken på vad det är som är så bra m de. Vill ha lite info innan jag köper nämligen.. Hoppas du vill svara!
  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah, Åh ska ni skaffa en Ridgeback, va kul! Jag har en 9 mån gammal Ridgeback. Ett riktigt yrväder men en så härlig hund. Jag skulle inte rekommendera den som en första hund men har man bra vana av hundar så kan det bli en jättebra familjehund. Här kan du se min goding från valp till en 46 kilos klump 😉 , http://www.ninnisblogg.se/default.aspx?kat=19.
  kram Ninni

  Svara
 • Hej ! Erbjuder min Ridgeback 😉 Nej, allvarligt stackarn är sjuk, har en ond tass och kostar massor med dessa eviga veterinär besök ust nu, men det är han ju självklart värd ! Hoppas ni hittar en valp, tyvärr kan det ju vara lång kötid. Ett tips är annars att kolla uppfödare i ett annat land, våran pojke är från england tex. Nu när jag är i gång så måste jag ju tipsa er om lovefilm.se oxå, så att ni får någon ordning på erat hyrfilmstittande och slipper straffavgifter 🙂
  / Sofie

  Svara
 • Hej Fina Hannah!!!! Varför inte en underbar labrador underbar barnkär kelsjuk riktiga pussgurkor gå in på labradorklubben.se kramar Lena

  Svara
 • Oj, sitter här och kollar morgonposten och ser att ni tänker skaffa hund! För att gå rakt på sak: är du säker? Säger detta i all välmening, tror att det är många som rusar in i hundägarrollen på en mer ”genomkänd” än genomtänkt roll. Var på väg att göra det själv nämligen! Tänkte först att jag ville ha en stor och gosig hund och tittade hos uppfödare, tingade t.o.m en valp. Efter att (tack och lov kan jag konstatera nu) ha läst på massor om olika raser osv. så slutade det hela med en söt liten spaniel istället för New Foundlanden. Kände inte ens till rasen när jag bestämde mig för att skaffa hund. En Ridgeback är en hund som kräver stort engagemang och kunskap av sin ägare, men bortsett från det så är det som vanligt tiden som blir den kritiska faktorn. En Ridgeback är t.ex. inte heller lämplig att låta barnen promenera själva med, även om man lärt dem att uppföra sig mot hunden och att respektera den som individ. Herregud vad pretentiöst det här blev, det var inte meningen. Men att få en valp är lite som att få en bebis, hela den första tiden cirkulerar kring den nya familjemedlemmen. En vovve av den sizen kan t.ex. inte vara fysiskt rumsren förren vid 6-7 månader. Innan dess är det bara att vara där och passa på och ta ut den i tid och otid :). Rent teoretiskt behöver den mycket tid att sova, och aktiviteter ska helst ligga med 4-timmars luckor för att möjliggöra detta. Man kan inte lämna en valp ensam, förutom när man har just ”ensamträning”. När den sedan inte är en söt liten valp så går cirka tre timmar per dag av någons effektiva tid, varje dag, till att ta hand om hunden (20 timmar i veckan!). Detta för att den ska må bra. Ta hand om varandra så länge istället! Läs på, diskutera i familjen, med barnen, låna hem hundar på prov från folk ni känner, etc. Det är inte fel att längta lite efter jycken heller. En hund är ett stort ansvar som sträcker sig under en längre tid. Nu säger jag inte att de inte är fantastiska, för det är de, men det gäller verkligen att tajma det. Fast det viktigaste tror jag egentligen är att hitta en hund som på ett realistiskt plan är kompatibel med sin egen livsstil, det är då både hund och ägare får ut mest av varandra.. Tyvärr är uppfödare oftast inte särskilt intresserade av detta, de vill mest förmedla en valp. Lycka till!

  Svara
 • Hej! Tänkte slänga in en fråga eftersom du skulle gå igenom dem ikväll, om den är för privat så behöver du inte svara.. 🙂

  Jag undrar om du har bytt ut silikoninläggen i brösten sedan du gjorde dem, eller om du är på väg att göra det snart? Jag har nämligen själv gjort mina för nio år sedan, och fått höra att de behövs bytas ut vart tionde år. Så jag undrar om du vet något om detta, hur viktigt det är att det är precis tio år emellan och så? Jag gissar att det var rätt länge sedan du gjorde dina också.

  Tack för en jättefin blogg, och hoppas att du inte tar illa upp av min fråga.

  Kram!

  Svara
 • […] 27 juli 2009 kl 15:37 […]

  Svara