Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | augusti 5, 2009

Värmen tar kol på mig.

Jag vet inte vad det är med mig. Antingen har jag fått en släng av PMS, eller så klarar jag helt enkelt inte av denna värme. Jag kokar av både värmeslag och irritation. Känner mig bara låg och seg. En dag som denna ska man ju vara överlycklig för att solen äntligen tittar fram, gå till stranden, sola eller varför inte fylla en korg med god mat och göra en mysig picknic. Själv sitter jag klibbig och tyst och är en tråkig partner. Nu måste jag gaska upp mig, Peter är och handlar mat, så vi kan grilla i kväll. Ska försöka vara en glad och trevlig fru när han kommer tillbaka.

Egentligen är jag en surkärring i dag. Liv däremot är alltid lika glad, men jag måste klippa hennes sidohår. Det är ju inte kul att se ut som en gammal släkting med överkammat sidohår när man är tre månader :-).

Egentligen är jag en surkärring i dag, men ett litet leende fick jag fram. Liv däremot är alltid lika glad, men jag måste korta ner de långa testarna på sidorna. Det är ju inte kul att se ut som en gammelgubbe i håret med överkammat sidohår när man är tre månader :-).

Syster åkte till Turkiet i dag, så vi körde henne och pojkarna till Arlanda i  hennes nya coola bil, eller hennes ”man” Hogan som hon själv kallar honom. Vi får köra runt i honom nu när hon är på semester :-). I morgon blir det en till tur till Arlanda för då kommer mina älskade pojkar hem. De har haft så kul. Har fått massor av fina bilder skickade till mig.

William hade varit och sett KIZZ uppträda. Se bara hur stolt han ser ut när självaste Paul lyfter upp honom.

William hade varit och sett KIZZ uppträda. Se bara hur stolt han ser ut när självaste Paul lyfter upp honom.

Pratade nyss med Mio som var på väg till flygplatsen i LA, han hade precis varit på stranden och hittat snäckor som han skulle ge till mig. Åh, nu gör det ont i hjärtat av saknad! Har aldrig varit ifrån båda i nästan tre veckor.

Ska ta mig en kall dusch nu och piggna till, men framför allt bli trevlig att umgås med :-).

Puss på dig!


14 kommentarer14 kommentarer om “Värmen tar kol på mig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, han ser definitivt stolt ut! Han är så himla söt och ser så näpen ut 🙂 förstår att du saknar dom mycket, kanske är det därför du är låg idag… Och att du måste varva ner efter att ha varit nomad ett tag! Jag har svårt att vara social allt för länge, även om det är trevligt just då. Man behöver lite lugn-o-ro tid själv också… En kram med kärlek till dig!

  Svara
 • Det är okej att va lite ”surkärring” ibland. Hoppas ni får en fin kväll med grill i det vackra vädret. Sitter själv på balkongen o bloggar i värmen. Så skönt att kunna sitta ute på kvällen!

  Kram på dig
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Gud så söt William är på den där bilden. Vilken grej för honom att få träffa sin stora idol!! Käraste Hannah, det är klart att du också måste få ha en sur dag då och dag. Ingen människa är ju glad varje dag. Hoppas vädret håller i sig till imorgon, så kan du njuta då istället. Ha en bra kväll och kramar till dig från mig!!!

  Svara
 • då och då skulle det stå. Har visst fått solsting 😉

  Svara
 • 🙂 Vad söt du är…har du TVÅ klockor på dig?? 🙂
  Puh, jag håller med dig..värmen är hemsk. Varför kan det aldrig vara lagom skönt varmt? Fast jag är extra varm nu som höggravid!..åsså denna värmen på det..puh, INTE roligt!
  Kramis Malin

  Svara
 • Känner du dig träffad när Katrin skriver som hon gör om silikonbrudar?
  http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1173342

  Svara
 • Låter som lite gravid tecken… OOoops… 😮

  Svara
 • jag brukar känna mig så där varje gång jag skilts från min syster. Vet inte varför, men jag blir alltid på dåligt humör och tyvärr brukar det gå ut över min stackars sambo…
  Förstår att det kommer bli skönt att få hem ”storkillarna” efter så lång tid : )

  Svara
 • Men vad lustigt. Min sambo (samt far till vår älskade dotter) är också från Skåne, och har också ”lärt mig luften är fri”-uttrycket. Är själv Norrlänning och tror inte jag hört det uttrycket förut. Märkligt! Kram.

  Svara
 • (har precis blivit medlem) Klart du får vara en tjurkäring ibland…. vem är inte det. Känner igen mig ang värmen. Är alldels klibbig o svettig. Älskar i vanliga värme o sol men(vågar knappt säga det) just nu längtar jag lite till en mysig höstdag med hög luft o prommisar. Blir en sväng till stranden för min o min lille Villes del.fridens lijor o kram

  Svara
 • Så känner vi oss alla ibland, är också trött på värmen, det klibbar, man kan inte sova, ungarna vaknar i ottan för ljuset, man kan inte tända levande ljus på kvällarna för det blir inte mys av det, osv osv =)

  sen när hösten kommer sitter man och gnäller över overaller och alla kläder haha

  Men det kan väl vara nåt mellanting?
  kram!

  Svara
 • Hej Kära Hannah!
  Alla har sådana dagar då man känner att allt är så jobbigt, sådana dagar brukar jag alltid gå in och läsa din blogg och bli på bättre humör:-) Du är en sådan underbar människa, har varit min idol sen du var med i Graaf, då jag bara var runt 10,12 år. Har följt dig sen dess. Du är en person som jag verkligen ser upp till, en förebild. Jag är så glad att jag kan läsa din blogg varje dag. Ha någon att se upp till 🙂

  Puss och kram Sandra

  Svara
 • http://sandraemelywiberg.blogg.se/?tmp=06094245

  Kika in någon gång om du har tid 🙂 skulle uppskattas 🙂

  Puss och kram

  Svara
 • Hehe, det där med ”luften är fri” är nog väldigt skånskt. Jag är själv från Malmö, men bor nu i Eskilstuna med min man och dotter. Ibland kommer jag med uttryck som Robin (maken) inte alls förstår, utan skakar bara på huvudet och säger ”skåningar…”. ;]

  Sen jag fick barn för 19 månader sedan har jag blivit mer eller mindre allergisk mot solen och värmen. Jag svettas, blir irriterad och mår inte alls bra. Innan lilla Isadora kom till världen kunde jag ligga och pressa i timmar. Konstigt hur kroppen förändras efter att man fått barn!

  Hoppas att ni får en lugn och skön dag, och att det blir ett underbart återseende med dina fina pojkar! Stor kram!

  Svara