Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:07 | augusti 11, 2009

Panik!

Förlåt att jag ej skrivit i dag. Går fortfarande runt med oborstade tänder, pyjamas och ruffsigt hår och om tio minuter kommer gäster hit från USA. Har städat och grejat hela dagen, plus att vi vaknade sent som vanligt. Fy, vilken omställning det kommer att bli på måndag för oss alla då skola och jobb börjar! 

Har massor av bilder mm från vår dag på High Chaparral igår, så ikväll får du se dem och höra mer om allt.

Nu måste jag kasta mig in i duschen eller i alla fall ta en ”raggare” :-).

Puss!

Stor karm.


3 kommentarer3 kommentarer om “Panik!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Tur att det är fler än jag som har det så ibland 🙂 Igår var det en helt galen dag för mig….
  Trevligt med gäster iaf!
  Kram!

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Åh vad härligt att det är fler än jag som brukar gå halva dagarna med oborstade tänder och håret på sniskan! Hoppas att ni får en trevlig afton. Själv ska jag natta Isadora och sen ner till ica för att köpa blöjor till dagis. Hade varit sååå skönt om man bara betalade en extra summa till dagis så tog dem hand om blöjköp!

  Svara
 • Låter stressigt!Skönt med vardagen snart igen och en mysig höst!

  kraaam

  Svara