Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | augusti 13, 2009

Lite tips

God morgon min vän. Hoppas att du mår bra. Här i Sigtuna ser det ut att bli en fin dag, inget regn än så länge och solen skiner bakom tunna moln.

Har fått en del frågor angående mitt smink, så jag har letat reda på ett gammalt inlägg och uppdaterat det till dig. Senare i dag ska jag berätta om mitt hår och vilka produkter jag rekommenderar, en gång för alla :-).

Innan dagsmaken läggs.

Innan dagsmaken läggs...

har jag använt dessa produkter. Ansiktsvatten (Neutrogena), ansikts- och ögonkräm från No7 eller dagkräm med lite färg från Estée Lauder.

...har jag använt dessa produkter. Ansiktsvatten (Neutrogena), ansikts- och ögonkräm från No7 eller dagkräm med lite färg från Estée Lauder.

Lägger oftast en grund med i.d Bare minerals med deras speciella borstar. Anpassar efter min hudton för stunden (just nu använder jag medium beige, har jag lite mer färg så använder jag medium tan). Buffar på lite av färgen Faux tan om det är fest och jag vill ha lite mer färg

Lägger oftast en grund med i.d Bare minerals med deras speciella borstar. Anpassar efter min hudton för stunden (just nu använder jag medium beige, har jag lite mer färg så använder jag medium tan). Buffar på lite av färgen Faux tan om det är fest och jag vill ha lite mer färg.

Behövs det så döljer jag mörkt under ögonen eller röda prickar med consealer från Make up Store (cover all mix) eller cosealer från MAC i färgen nc 30 eller nc 35, använder alltid lite av rougen Luch eller Lust (Make up store) på den bulliga delen av kinderna för att ge ett rosigt och piggare intryck. Lancomes mascara definicills är fantastiskt bra. Vid fest, fyller jag i ögonbrynen med Duo brow color, läppglans och ibland läppstift i en naturlig nyans (Make up Store)..

Behövs det så döljer jag mörkt under ögonen eller röda prickar med consealer från Make up Store (cover all mix) eller cosealer från MAC i färgen nc 30 eller nc 35, använder alltid lite av rougen Luch eller Lust (Make up Store) på den bulliga delen av kinderna för att ge ett rosigt och piggare intryck. Lancomes mascara definicills är fantastiskt bra. Vid fest fyller jag i ögonbrynen med Duo brow color, läppglans och ibland läppstift i en naturlig nyans (Make up Store).

Så här brukar min dagsmake se ut. Färgad dagkräm (spf 15), mascara, rougen Luch på kinderna och Försvarets hudsalva (Apoteket) på läpparna.

Så här brukar min dagsmake se ut. Färgad dagkräm (spf 15) mascara, rougen Luch på kinderna och Försvarets hudsalva (Apoteket) på läpparna.

Till fest så lägger jag på lite extra av allt!

Till fest så lägger jag på lite extra av allt!

Hej på en stund.

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Lite tips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om man ändå kunde se ut som du osminkad… suck. 🙂

  Svara
 • Herreguuud vad snygg du är!

  Svara
 • Håller med Emma och Pyretta..du är såååå snygg!! 🙂
  Jo jag har kollat runt på nätet efter den locktången du använder, Wella pro curl, men hittar den inte..kanske har utgått?? Var det längesen du köpte den?? Kram Malin 🙂

  Svara
 • Men fy vad snygg du är! Jag undrar vad läppglanset och läppstiftet heter. Verkar vara något för mig 🙂

  Svara
 • Håller med! Så himla fin, harmonisk och nästan lite Creme Catalanig i ansiktet (positivt)/
  http://www.saminalindstrom.com

  Svara
 • Ja, tusan vad snygg du är såväl osminkad som sminkad. En fråga: Kan det inte vara svårt att få tjejkompisar när man är så snygg som du är. Jag menar de måste ju vara rätt avundsjuka… Är det många tjejer som tittar snett på dig?
  Kram och tack för en bra blogg

  Svara
 • Ja Hannah, du är en verklig skönhet. Men jag undrar en sak: Har du fyllt ut din överläpp med Restylane?

  Svara
 • Hej Hannah, och alla andra på bloggfamiljen. Nu har jag tagit steget att bli medlem åxå!! Har följt dig från mama tiden och kan inte sluta läsa om er. Jag är beroende, ha,ha,ha. Jag är ingen data nöörrdd, så därför har jag inte vågat bli medlem. Men nu sitter jag på jobbet och kör pekfingervalsen, fy på mig. Jag diggar dig och syrran skarpt, men Peter tar nog priset i hans skrivande. Det är kul att läsa från en mans synvinkel på livet. Ibland skrattar jag på kvällarna framför datorn så ungarna vaknar. Vad gör man, NI är ju för härliga.
  Kram på er alla!

  Svara
 • Om ni går in på galleriet här på bloggfamiljen och klickar på familj, så kan ni se vem Hannah får sin skönhet ifrån!sådan far sådan dotter!pappsen o mammsen är så stiliga!men du är nog pappa upp i dagen Hannah!!har du inget kort på din pappa då han var ung?

  kram

  Svara
 • GUUUUD ,VAD DU ÄR VACKER, TÖS.

  Svara
 • Herre min gud. Du är vacker som en dag, människa.

  Svara