Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:57 | augusti 25, 2009

Äntligen!

Hej min fina vän. Äntligen har jag fått hem en fungerande dator och internet-modem. Senaste dagarna har jag kopplat upp mig via min mobiltelefon, och helt plötsligt i går lade både internet och min mobil av. Datorn krånglade som sjutton, så det var nog lika bra att den också fick sig en genomgång i dag. Nu verkar allt vara under kontroll i alla fall… so far.

Ja, vad har hänt sedan sist. Jo, jag promenerade för att hämta pojkarna i skolan. Det blev bussen hem i går också, men innan det så gick vi till biblioteket. jag vill att pojkarna ska upptäcka böckernas magiska värld. Själv läste jag så mycket jag bara kunde som barn. Drömde mig bort och skapade bilder i mitt huvud av berättelserna i böckerna. Fantasin utvecklas och ordförrådet blir så mycket bättre av mycket läsning. Mio är fortfarande för liten för att läsa en bok själv, så än så länge läser jag sagorna för honom på kvällarna. William där emot har precis börjat lära sig läsa och har upptäckt att det är kul att läsa själv, trots att det tar lite längre tid.

Ni ska inte tro att ni kommer undan böcker :-). En gång i veckan ska vi börja gå hit.

Ni ska inte tro att ni kommer undan böcker :-). En gång i veckan ska vi börja gå hit.

Vilka fantastiska dagar det har varit. Både i går och i dag har det varit varmt och solen har skinit på oss från en molnfri himmel. Jag som nästan hade börjat längta till hösten, har ångrat mig och vill ha fler sådana här soliga dagar (trots mina vallningar och värmeslag).

I morse kom syster hit och drack kaffe med mig innan hon skulle till stan. Behöver lite sällskap, känns så ensamt och trist ibland på dagarna. Hon lämnade Lotta som sällskap när hon blev tvungen att fara. Lotta satt bara och fes och tiggde skinka! När jag skulle promenera och hämta pojkarna så fick hon självklart följa med. Den promenaden brukar vanligtvis ta drygt en halvtimme, men i dag tog det en och en halv timme.

I morse kom syster hit och drack kaffe med mig innan hon skulle till stan. Behöver lite sällskap, känns så ensamt och trist ibland på dagarna. Hon lämnade Lotta som sällskap när hon blev tvungen att fara. Lotta satt bara och fes och tiggde skinka! När jag skulle promenera och hämta pojkarna så fick hon självklart följa med. Den promenaden brukar vanligtvis ta drygt en halvtimme, men i dag tog den en och en halv timme. Har du någonsin sett en längre tunga?!

Jag fick ringa Maggan och fråga om Lotta kunde dö av lite motion. Tydligen var hon inte van vid att gå längre promenader, utan skulle nog helst av allt kunna kissa, äta och sova på samma ställe, så hon slapp röra sig. Hon blev så trött att jag fick stanna minst tio gånger för att hon ville vila. Hon fick dricka vatten ur min flaska och ligga i skuggan några minuter åt gången, divan :-).

Jag fick ringa Maggan och fråga om Lotta kunde dö av lite motion. Maggan skrattade och sa att hon inte är så van vid att gå längre promenader. Undrar om hon helst av allt skulle vilja kunna kissa, bajsa, äta och sova på samma ställe, så hon slapp röra sig. Hon blev så trött att jag fick stanna minst tio gånger för att hon skulle få vila. Hon fick dricka vatten ur min flaska och ligga i skuggan några minuter åt gången, divan :-).

Pojkarna hjälpte mig med henne på vägen hem, vi missade bussen och fick gå hem.

Pojkarna hjälpte mig med henne på vägen hem, vi missade dessvärre bussen och fick gå hem.

Vi passade på att njuta av sommarens sista dagar med en glass nere i hamnen, innan vi gick hemåt.

Vi passade på att njuta av sommarens sista dagar med en glass nere i hamnen, innan vi gick hemåt.

Mina trädgårdshundar hittade jag i en ny konstnärlig ställning när jag kom hem..

Mina trädgårdshundar hittade jag i en ny konstnärlig ställning när jag kom hem.

Så fort William och Mio sprungit iväg till sina kompisar och Liv somnat, så satte jag mig i solen på terassen och åt bullar, drack saft och läste om dagens mode i Plaza Kvinna. Precis vad jag behövde :-). Lotta somnade vid mina fötter och fes och snarka så högt att Liv vaknade.

Så fort William och Mio sprungit iväg till sina kompisar och Liv somnat, så satte jag mig i solen på terassen och åt bullar, drack saft och läste om dagens mode i Plaza Kvinna. Precis vad jag behövde :-). Lotta somnade vid mina fötter och fes och snarkade så högt att Liv vaknade.

Nu sover alla barnen och jag ska faktiskt också försöka sova strax. I morgon ska jag fota för en tidning, så lite skönhetssömn skulle nog inte skada. 

Min ljuva, goa bebis sover bredvid mig i sin säng och håller hårt om sin filt.

Min ljuva, goa bebis sover bredvid mig i sin säng och håller hårt om sin filt.

Sov så gott eller kanske God morgon.

Puss och Kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “Äntligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • oj oj, nu kan det bli fler trädgårdshundar på tomten…eller har de skydd..???härligt med soligt väder ett tag till!Lotta Lotta såå roligt utseende, verkar ej så vältränad som matte…!bra att du tränar upp flåset på henne!

  sov Gott!

  kram

  Svara
 • Förstår att det kan bli trist o tråkigt utan sällskap på dagarna. Varför går du inte till öppna förskolan, där kan du träffa andra mammalediga tjejer o få nya kompisar.Kul också för de små att få träffa andra små kottar. Må så gott!

  Svara
 • Härligt att du är tillbaka 😉 Lotta verkar ju lite mysko. Fast det passar ju hennes utseende på nåt sätt…

  Sov gott o lycka till på fotojobbet imorgon!

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se – följ utbygget av vår kyrka =)

  Svara
 • Åh vilken liten sötis du har där Hannah! 🙂 Ni är så fina båda allihopa .. Kram

  Svara
 • åh de är så söta när de sover, (ja annars med) men det är nåt visst med småbebisar som sover.
  har en liten en jag ska upp o snusa på nu tror jag =)
  ha det så bra!

  Svara
 • Din bebis är så oförskämt söt..blir alldeles nipprig när jag ser bilder på henne…

  Svara
 • God morgon! 🙂 Lycka till med fotograferingen idag..för vem/vad ska du fota?? *nyfiken*
  jag är görförkyld så jag ska krypa ner i sängen igen..måste bli bra så jag orkar föda. Man vet ju aldrig, det kan ju starta tidigare.. 🙂 är i v 38 på fredag.
  Ha en bra dag och ta hand om dig! Kram Malin

  Svara
 • fattar inte var såna drömmar kommer ifrån kan också drömma sådär..Kanske stress? Ang Lotta 🙂 Att dessa hundraser har så lång tunga (har sätt på maggans sida att tungan är ute jämt,är väl att rasen är framavlad på detta sätt och igentligen har de svår att andas? Så igentligen så är det ju synd om dem 🙁

  Rätta mig om jag har fel är ingen hundexpert!

  Älskar att läsa era bloggar din makes blogg är alltid underhållande 🙂

  Svara
 • Vilken underbar söt bild på Liv 🙂

  Svara
 • Underbar bild på Liv…ja även på sönerna förstås <3

  Svara