Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:11 | augusti 25, 2009

Internet fungerar inte!

Hannah hälsar, i ilska och frustration, att hennes modem inte fungerar men att hon får ett nytt ikväll. Därför har hon inte möjlighet att blogga under dagen men hör av sig så snart tekniken fungerar.

/Bloggfamiljen


4 kommentarer4 kommentarer om “Internet fungerar inte!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!

  Jag har länge velat skriva ett litet meddelande till dig. Jag vet egentligen inte vad jag vill ha sagt med det, mer än att jag är tacksam för att du delar med dig av ditt liv och att din blogg verkligen supermysig. Jag började läsa din blogg då du bloggade för mama och jag var nygravid. Då det bara var ca 3 veckors mellanrum på våra beräknade födslar, känns det lite som om jag kunnat följa dig på ett annat plan. Min son föddes 2 veckor efter att Liv kom till världen och numera är din blogg ännu mer intressant, det är kul att följa er i er vardag och att få tips och ideér från er. Jag tror att jag genom denne ”lilla” kommentar bara vill tacka, tacka för din öppenhet och din positiva livssyn. Du verkar vara en helt underbar människa med den finaste av familjer. Jag kommer att fortsätta följa er med daglig förväntan och jag hoppas och tror att du kommer fortsätta sprida glädje och förgylla vår vardag. Stora kramar från Maria och Benjamin
  http://majalotta.blogg.se

  Svara
 • Så är tekniken emellanåt!hoppas du haft en bra dag med lilla Liv o pojkarna!!maken får du väl träffa senare…!ser fram emot ditt inlägg framåt kvällen!orkar nog ej vara uppe så sent, för natten som var sov kjag 1 timma pga min älskade tonårsdotter hemska magsjuka/matförgiftning….helt utmattad stackarn o jag håller tummarna att man slipper det….!

  kram

  Svara
 • Liv…en kopia av pappa 🙂 Trots att du är så extremt vacker. Han är också vacker…säg det till honom!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har beställt din gravidtränings dvd. Vet inte om det blivit något fel på beställningen,har derför råkat beställa 2 gånger men vill bara ha en =). Vart ska jag vända mig med frågor om beställning??

  MVH Carolin

  Svara