Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | augusti 26, 2009

PSYCHO

God morgon. Hoppas att du har sovit gott. Själv har jag knappt sovit något alls, jag som skulle försöka få lite av den så kallad skönhetssömnen innan fotograferingen i dag. Har vaknat flera gånger av att jag drömt vidriga mardrömmar, jag har varit fången i ett gammalt hus, och Norman Bates från filmen ”PSYCHO”(?!), har jagat mig. Lyckades aldrig fly och jag kunde inte skrika efter hjälp för jag hade ingen röst.

Det var inte särskilt trevligt att bli jagad av denna man!

Det var inte särskilt trevligt att bli jagad av denna man!

Så vid halv 6 gav jag upp, och gick ner och drack en kopp te och gjorde mig sedan i ordning innan jag väckte pojkarna. Liv vaknade alldeles nyss och har fått bada. Hon ligger nu bredvid mig nybadad och proppmätt.

livnybadad

Nu ska jag skriva min sida till Aftonbladets Klick!, innan det är dags för fotograferingen. Vi ska fota både här hemma och utomhus. Vad typiskt att det var tvunget att bli en regndag, när det har varit så vackert de andra dagarna denna veckan :-(.

Ja får nästan tacka Norman Bates att jag slipper stressa i dag. Pga honom har jag i stort sett redan gjort mig klar, hasar oftast runt i mjukisdress och är allmänt snuskig till sekunderna innan jag ska i väg.

Jag får nästan tacka Norman Bates för att jag slipper stressa i dag. Pga honom har jag i stort sett redan gjort mig klar, annars hasar jag oftast runt i mjukisdress och är allmänt snuskig till sekunderna innan jag ska i väg.

Önskar dig allt gott. 

Hej på en stund.

Varma kramar.


12 kommentarer12 kommentarer om “PSYCHO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att fotograferingen går fint, trots det ruttna vädret! Är samma skitväder här i Eskilstuna, men för en gångs skull var det inga problem att få på Isadora regnkläder och stövlar! Annars brukar det vara ett jäkla liv på henne. ;]

  Hoppas att du får en fortsatt fin dag, och ge lilla Liv en puss på pannan! Hon är verkligen bedårande. :]

  Svara
 • HEJ FINASTE HANNAH.ÄR DET FÖR TIDNINGEN FAMILY LIVING DOM SKA FOTOGRAFERA HOS ER.JAG UNDRAR FÖR JAG HAR NÄMLIGEN MAILAT TILL CHEFREDAKTÖRENANG. ETT HEMMA HOS REPORTAGE HOS ER.EFTERSOM NI HAR ETT SÅ UNDERBART VACKERT HEM.KRAM.

  Svara
 • Jag älskar Psycho-filmerna! 🙂 Att bli jagad av honom i drömmen kan inte vart kul..
  Men du behöver ingen skönhetssömn, du är så fin hela tiden ju!! 🙂 Kram Malin

  Svara
 • Hoppas ni får en bra dag!
  Kram!

  http://www.stamningsfullt.blogspot.com

  Svara
 • Syns inte ett dugg att du sovit dåligt i natt! Du ser lika fin ut som vanligt:D Hoppas du får en trevlig dag o att det går fint m fotograferingen* Gullig bild på Liv!

  Svara
 • Ja vilken tur att det bara var en dröm..jag drömde om stoooora hysteriska väckarklockor som tok ringde….de var dock ingen dröm,0545 blev dom en vidrig verklighet…:-(

  Svara
 • Du är så fin trots lite sömn 😉 och söta lilla Liv , vilken prinsessa 🙂 kan inte låta bli att skratta när du säger att du går runt i mjukisdress och är allmänt snuskig tills sekunderna du ska iväg, ha ha ha, sån var jag med när jag var mammaledig 😉
  Ser fram emot bilderna
  Kram!

  Svara
 • Heeej fina Hannah!
  Ny här på bloggfamiljen men har läst din blogg sedan länge. Har du någon mail man kan skriva till? Jag står i valet och kvalet med utbidning/jobb och är lite nyfiken på vilken utbildning du gått som färdig nagelteknolog.
  Kram från Jenny <3

  Svara
 • Hej Hannah.
  Det är så roligt att följa din blogg. Du är alltid så glad och positiv och det smittar av sig. Känner igen mig i mycket av det du skriver, efter som jag själv är hemma med en liten tjej. Men min tid hemma är slut, för på måndag börjar jag jobba igen. Ser fram emot att se fotograferingen hos er, ni har så fint hem. Ni har två stora fina tavlor i vardagsrummet. Hoppas att du kan svara på vart ni köpt dom. Dom skulle passa i mitt hem också. Kram Åsa

  Svara
 • Hej!
  Hoppas fotograferingen har gått bra, vilken tidning är det för?
  Liv är ju så super söt, har en egen kille som är lika gammal som Liv! Vist går tiden fort när man är hemma och de växer så fort så man hinner inte med. Tycker att jag får köpa ny kläder till Ville hela tiden 🙂

  Tack för en mycket intressant och bra blogg, vad skulle man göra utan er 😉

  Kram

  Svara
 • Hej igen, ville bara tacka för tipset om din makeup. Jag har nu provat Esté Lauders kräm som du använder och den är fantastiskt 🙂 så tack för tipset.

  Svara
 • Söööt bäbis =) Ni är så fina båda två (alltså du o Liv – inte Bates…).

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara