Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:48 | september 1, 2009

Första klippet

Hej kära vän. Jag hade en verkligt trevlig och romantisk kväll i går, helt fulländad. 

Peter tog mig (och Liv) till restaurang Grill Ruby i Gamla stan. Eftersom vi hade barnvagn med oss så fick vi sitta lite trist, men det gjorde inte så mycket, för det viktigaste var ju sällskapet :-). Kockarna stod precis framför oss i det öppna köket och grillade all mat.

Peter tog mig (och Liv) till restaurang Grill Ruby i Gamla stan. Eftersom vi hade barnvagn med oss så fick vi sitta lite trist, men det gjorde inte så mycket, för det viktigaste var ju sällskapet. Kockarna stod precis framför oss i det öppna köket och grillade all mat, så jag höll koll på att de tvättade sina händer noga och inte kliade sig i skrevet :-).

Jag åt en fantastiskt god Surf n Turf, en halv hummer och oxfilé med tillbehör.

Jag åt en fantastiskt god Surf n Turf, en halv hummer och oxfilé med tillbehör.

Trots att jag var proppmätt så tryckte jag i mig en Brownie med vaniljglass till efterrätt. Det var ju sista "svullardagen"! Deppigt.

Trots att jag var proppmätt så tryckte jag i mig en Brownie med vaniljglass till efterrätt. Det var ju sista "svullardagen"! Deppigt.

Liv sov hela middagen, och vaknade lagom till att vi skulle fara tillbaka till hotellet.

Liv sov hela middagen, och vaknade lagom till att vi skulle fara tillbaka till hotellet.

Jag som sett framför mig hur jag skulle sitta länge vid frukosten, inte stressa och läsa tidningen, det vill säga fram tills jag kom på att jag hade beställt tid hos Bobby för att färga min utväxt klockan tio. Så det var bara att kasta i sig frukosten, men lika glad var jag för det!

Det jobbiga med att vara "fejkblondin" är just detta, att ca var sjunde vecka behöva färga de mörka rötterna. Jag blev av med den och Liv blev av med sin sorgsna "hämtefrilla". Den långa hårtesten på sidan klipptes bort, men jag sparade den med hjälp av tejp, så jag kan klistra in den i hennes bok, som minne från sitt första frisörbesök :-). Jag har en jätte vacker låda i salviagrön med tillhörande bok i vitt från My Mindbox (http://www.mymindbox.se/).

Det jobbiga med att vara "fejkblondin" är just detta, att ca var sjunde vecka behöva färga de mörka rötterna. Jag blev av med dem och Liv blev av med sin sorgsna "hämtefrilla". Den långa hårtesten på sidan klipptes bort, men jag sparade den med hjälp av tejp, så jag kan klistra in den i hennes bok, som minne från sitt första frisörbesök :-). Jag har en jätte vacker låda i salviagrön med tillhörande bok i vitt från My Mindbox (http://www.mymindbox.se/).

I boken "om dig" skriver jag Livs framsteg, första leendet och andra minnesfulla händelser och hennes hårslinga så klart, och i lådan sparar jag första skorna mm. (http://www.mymindbox.se/)

I boken "Om dig" skriver jag om Livs framsteg, första leendet och andra minnesfulla händelser och klistrar in hennes hårslinga så klart, och i lådan sparar jag första skorna mm.

Nu är det dags för middag, Peter lagar fiskpinnar åt oss. Pojkarna är äntligen hemma och efter middagen ska de fira mig med TÅRTA. Jag lovade faktiskt dem att vänta med tårta till de kom hem, så jag blir illa tvungen att äta det idag, oops :-). 

Hoppas att du är vid gott mod och har haft en fin dag.

All kärlek.


5 kommentarer5 kommentarer om “Första klippet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är Liv aldrig ”jobbig”? Minns själv när barnen var små, att gå på restaurang var inte att tänka på ens. Så fort man skulle ta första tuggan så började bebisen att grina:)
  Och läsa tidningen på morgonen, inte att tänka på!! Minns lyckan när första inskolningen på dagis var och man fick vara själv hemma en stund. Det första jag gjorde var att dricka kaffe och läsa tidningen!! Lyckliga dig:)

  Svara
 • Men de är ju underbart att vara två, som delar på allt.. vilken lyx i vardagen. Du borde skiva lite om hur det var att vara ensamstående till skillnad från nu:) Man gör ju det dubbla jobbet och mer därtill när man är ensam. Tack för en jättefin blogg-Kram!

  Svara
 • Vad mysigt ni verkar haft det!så gulligt med Liv hos frisören!Håller med om att utväxten är jobbig…Ha en fin kväll med tårtkalas o man o barn!

  kram

  Svara
 • Åh vilka underbara fina pojkar du har, kan inte få en bättre present=)
  Lilla Liv är så socker söt =))))
  kramis Jessica

  Svara
 • Känns inte kul att behöva färga lika ofta för att man har blivit galet gråhårig heller 🙂 Jag som känner mig så ung fortfarande! Gråhårig är man väl bara om man är gammal?

  Svara