Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | september 13, 2009

Barnmat

God kväll. När inte pojkarna är hemma så hamnar jag och Peter i en tonårspsykos, vi behöver inte vara särskilt aktiva, laga nyttig mat eller bry oss så mycket om något. Liv är glad vad vi än gör, hon sover ett par timmar, ligger vaken en stund och pratar, skrattar och gosar och vilar en stund till. Så med andra ord helt perfekt och underbar 🙂

Vi har gjort en enda sak idag förutom att inte göra någonting, och det var att ha samfällighetsmöte och äta jättemuffins med våra fina grannar. Annars har vi varit ytterst dekadenta.

Blev så fruktansvärt sugen på denna "köttfärssås", eller snarare purén. Den både ser ut och smakar som barnmat.

Blev så fruktansvärt sugen på denna "köttfärssås", eller snarare purén. Den både ser ut och smakar som barnmat.

Efter att ha kokat snabbmakaroner och geggat i såsen och riven ost, bjöd jag Peter på denna rätt, som är allt annat än en gastronomisk matupplevelse. Ser ut som den kom upp igen.

Efter att ha kokat snabbmakaroner och geggat i såsen och riven ost, bjöd jag Peter på denna rätt, som är allt annat än en gastronomisk matupplevelse. Ser ut som den kom upp igen.

Förstod inte varför jag varit så sugen på denna rätt när jag åt den, ändå åt jag tre portioner. Liv verkade gilla det hon såg.

Förstod inte varför jag varit så sugen på denna rätt när jag åt den, ändå åt jag tre portioner. Liv verkade gilla det hon såg.

Nu ska jag återgå till min puff, där jag spenderat de senaste timmarna framför en film, för nu är det dags för en till. 

Liv har somnat för natten och Peter gör nog det snart också. Själv känner jag mig inte alls trött.

Liv har somnat för natten och Peter gör nog det snart också. Själv känner jag mig inte alls trött.

Längtar efter William och Mio. Min mamma kommer hit i morgon, och då ska vi ut och leta svamp i skogen. Sist vi gjorde det kom jag bara hem med en fästing. Hoppas på mer kantarelltur denna gången, och jag ska spraya mig med fästingmedel på hela kroppen. 

God natt.

All kärlek.


6 kommentarer6 kommentarer om “Barnmat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!har också varit lat på sena eftermiddagen och körde nästan samma glasburk med köttfärssås fast den italienska….man får vara lat ibland!så gott lilla Liv sover hos dig i puffen!

  sov gott,när du väl blir trött!
  Önskar er en fin vecka!

  kram

  Svara
 • Hej!
  Ååå jag kan också bli så där överdrivet sugen på denna köttfärsås, kul att se att det inte bara är jag som gillar denna ”barnmat”
  Ha en skön vecka!
  Kram

  Svara
 • SÅ SÖTA NI ÄR DU OCH LIV.OCH PÅ TAL OM KÖTTFÄRSSÅSEN DEN ÄR SKITGOD.HA EN FIN DAG MED DIN MAMMA. KRAM.

  Svara
 • Hoppas att du har en fin start på veckan! Själv är jag nyss hemkommen från Spine Center där jag opererats för mitt diskbråck (har satt in diskproteser) så jag kan inget annat göra än att ligga på soffan eller på sängen just nu.

  Svara
 • Hoppas att du har en fin start på veckan! Själv är jag nyss hemkommen från Spine Center där jag opererats för mitt diskbråck (har satt in diskproteser) så jag kan inget annat göra än att ligga på soffan eller på sängen just nu. Trist och framför allt gör det jätteont men det går framåt nu i alla fall, skönt!
  Kram på dig!
  Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Åh, jag har 5 barn från 27 år ner till 14. Men när jag ser er njuta så fantastiskt av lillan och vara så goa föräldrar så känner jag ibland att jag vill dra tillbaka tiden. Barnen är fortfarande mitt allt och jag älskar verkligen dom. Men småbarnstiden är enorm. Jobbig men fantastisk. Och jag har fått 2 barnbarn som är grädden på moset. Ta vara på tiden Hanna o peter, småbarnstiden går så otroligt fort, men var också noga med att försöka hitta er egna tid. All värme och kärlek till er alla i familjen.

  Svara