Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:13 | september 13, 2009

Morsor på stan.

Hej min vän. Har du haft en bra helg? Hoppas att du mår bra. Jag tog en sväng på stan i går. Min bästa vän Jessica ville fira mig i efterskott och bjöd ut mig på en kväll i sus och dus. Vi har lånat en kompis lägenhet inne i stan, där vi sovit i natt. Innan vi gick ut så satt vi och pratade, åt pizza och hade en trevlig liten ”förfest”. Vi kom på oss själva med att vara allt annat än unga och hippa 🙂 

Jag och Jessica satt och skrapade lotter...

Jag och Jessica satt och skrapade bingolotter...

Vi diggade inte till ungdomlig musik på MTV, utan satt och tittade på "Här är ditt liv" med Ingvar Oldsberg. Vi är lite ursäktade för att det var Mickael Persbrant som var gäst.

... och vi diggade inte till ungdomlig musik på MTV, utan satt och tittade på "Här är ditt liv" med Ingvar Oldsberg. Vi är lite ursäktade för att det var Mikael Persbrant som var gäst.

Jag har verkligen inte koll på någonting när det kommer till dagens musik och artister mm. Bara att jag kallar det ”dagens”, får mig att känna mig som en gammal tant, och jag börjar nog snart använda uttrycket ”Dagens ungdomar”! 

Liv var i chock övar sina ohippa föräldrar :-)

Liv var i chock övar sina ohippa föräldrar 🙂

Vi hade i alla fall en rolig kväll, trots att vi inte längre dansar i vardagsrummet till en ny cool hiphop-låt och dricker vodka med fanta ur petflaskor.

Jag och Jessica dansade som tokar så fort en låt från allt annat än 2000-talet spelades. Vi sjöng högt med i våran tids hitlåtar, och såg med all rätt säkert ut som två gamla morsor på stan, som inte varit ute sen Luthers tid.

Jag och Jessica dansade som tokar så fort en låt från allt annat än 2000-talet spelades. Vi sjöng högt med i våran tids hitlåtar, och såg med all rätt säkert ut som två gamla morsor på stan, som inte varit ute sen Luthers tid.

Nu sitter jag och väntar på att Liv ska vakna så vi kan bege oss ut och äta brunch på något av stadens restauranger. Hon har en förmåga att somna så fort vi ska göra något och en motsatt förmåga av att vakna när vi vill sova. Just nu ligger hon raklång tvärs över sängen och har sträckt ut sig så att hon ser ut som hon ska hoppa en ljushopp. På tal om ljushopp så fick jag riktiga barndomskänslor när jag såg Mios alla simmärken han tagit. Tänkte tillbaka till tiden då man tog Baddaren och Magistern. Det skulle ”kokas kaffe” i vattnet och man skulle dyka till botten och hämta sand. Själv var jag livrädd för mörkt vatten och så fort vi dök så blundade jag. Alla andra barnen kunde titta under vattnet men det kunde (vågade?) inte jag. Resultatet blev att jag dök rakt in i bryggan med huvudet först framför simskolans snyggaste kille. Hoppas Liv blir tuffare än mig.

Må gott.

Stor kram.


10 kommentarer10 kommentarer om “Morsor på stan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta & goa Hannah! Vilken söt ”chock”-bild på lilla Liv :)! hon är ju för go. Sen yker jag det är helt ok att inte vara så hipp, fast i mina ögon så är du verkligen hipp. Du passar så bra i röttläppstift, få man veta vilket märke & nr kanske ..? Ha en bra fortsatt söndag, nu måste jag fortsätta med tvätten 🙁

  Svara
 • Det är ju såå mysigt och kul att gå ut med en eller flera vänner!kul och dansa och tjoa lite fast vi är till åren kommna…..hi hi!Vilken go bild på lilla Liv…gud så lik pappsen!
  kram

  Svara
 • Du var ju skitsnygg i de röda läppstiftet! Tycker du ser jäkligt hipp ut, ja… Mer än mig som är 24! Hua, måste väl ut o köpa mig lite fina kläder, men har inga pengar 🙁 tänk så VACKER du är! Och då är det också insidan som lyser igenom så fint, för vem är snällare än dig? Har nog aldrig träffat nån! KRAM Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah! Nu är jag hemma från BB, och blev jätteglad för kommentaren på min blogg som du skrev! 🙂 Och även att du nämnde mig här på din blogg! 🙂 Jag överlevde igångsättningen, men herregud vad intensivt det var. Allt tog 3,5 timmar och när jag till slut fick lustgasen så var det inga vilopauser alls mellan värkarna. Det var hemskt! Men när jag väl fick lustgasen så ”flöt” jag iväg och var helt borta ända tills det var dags att krysta ut min lilla pojke!! 🙂 Som har fått namnet Mio efter din supersöta Mio. Jag fastnade för det namnet med en gång när jag läste att din son hette det..sötare namn finns nästan inte! 🙂 Det passar på honom också. Nu ska jag vila lite..är rätt trött ännu.. Kramis!!! Malin 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas ni hade en super kul kväll! Måste tacka för en kanon bra blogg, gillar att läsa alla era bloggar här på bloggfamiljen. Du verkar vara en underbar person och det är så kul att du vill dela med dig om ditt liv, tankar och familj. Ville bara fråga hur lätt var det för er att få Liv att börja ta flaska, var det mycket träning och hur ofta blir det flaska/amning? Har själv en dotter på 4 veckor och skulle vilja kunna gå ifrån och göra något med min son men hon är ALLTID hungrig när man ska passa på att åka. Vet att det är olika med olika barn men lite nyfiken hur ni har löst det. Märker att jag är konstant hungrig och sötsugen nu när jag ammar. Var du det? Hur kom du över suget isånnafall. Jag har köpt din DVD och tänkte börja träna efter den, gör du dom övningarna nu efter graviditeten också? Tyvärr räcker inte tiden alltid till att göra allt man skulle vilja. Tack igen fina du och hoppas du och din familj mår bra. STOR kram till er

  Svara
 • Grattis Malin till lille Mio!så gulligt och fint namn!Önskar dig all lycka till!

  Kram Helena

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag fastnade för din bruna klänning. Skulle vara så snällt om du kunde skriva vart du har köpt den. Har kollat efter en liknade ett tag.
  Kram Anna

  Svara
 • HEJ , SÖTA HANNAH.SÅ FIN DU ÄR MED RÖTT LÄPPSTIFT,DU ÄR VERKLIGEN VACKER.KRAM.PS.GRATTIS MALIN TILL DIN LILLA MIO.

  Svara
 • Hej Hannah! Fin bild på lilla Liv. Jag skulle så gärna vilja se också dina pojkar som bebisar. kan du inte visa lite bilder från den tiden också. Tack för en trevlig sida!

  Svara
 • TACK ni som grattat mig här..gulliga ni är! 🙂 Massa kramar Malin

  Svara