Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:42 | september 19, 2009

Fyrkantiga ögon

I dag har jag inte gjort annat än att glo på tv, jag kan hela tv-tablån, för det som varit och det som kommer. Ett program som verkligen var underhållande var ”Svenska Hollywood fruar”. Den gick i repris och jag satt fastklistrad, det var det roligaste jag sett. Vet inte om mening är att det ska vara humoristiskt, men kvinnorna lyckades verkligen få mig att skratta både av förundran och av lite skräckblandad förtjusning. Du måste kolla in ett avsnitt, så förstår du.

Jag vill inte längre, men jag är så matt att det är lika tröttande för mig att duscha som att springa maraton, så det är väl lika bra att jag vilar tills jag blir helt frisk, och tittar på ännu mer tv. Har öppnat upp i sovrummet och legat vid öppningen och andats frisk härlig luft och känt solen i ansiktet. Börjar känna mig mänsklig igen, och blir ännu friskare och gladare av alla kärleksfulla hälsningar. Det vill jag ge dig också om du är sjuk, för man blir bättre av lite omtanke 🙂

Jag har fått strikta order från Peter att inte gå ner, för då kommer jag tydligen få ett vredesutbrott tror han. Han har inte hunnit städa de senaste dagarna, och han säger att jag får inte gå ner förrän han gjort det. Kanske lika bra att jag stannar här uppe då. Vill smyga ner och bara titta, men säger han att det är hemskt så är det dubbelt så vidrigt i mina ögon, så jag spar nog på den lilla energi jag har.

Det kliar i fingrarna, jag vill städa, tvätta, klä mig i annat än en stor unken t-shirt, kamma mig, sätta lite färg på kinderna, försöka äta en god middag och kanske ta ett glas vin, men det är bara att vänta. Kamma mig kan jag i och för sig göra.

I kväll sa doktorn att jag fick krama mina barn, jag får ta i mina barn! Jag har inte pussat på dem på fem dagar, bara sett dem och pratat med dem på säkert avstånd. 

Jag ligger och spånar lite idéer i min ensamhet, och tänker på ”Bloggträffen”. Det hade ju varit så kul. Få ansikten på sina vänner, än så länge är det bara min nuna som ständigt stirrar på dig. Jag vill veta mer om dig, hur du ser ut, hur ditt liv är, intressen, ja, allt. Vi vill väl alla träffas, inte bara känna varandra genom kommentarer och frågor. Jag tror att jag vet hur vissa ser ut, har min bild klar inom mig, som jag skapat från det du skriver 🙂 Jo, i alla fall så måste den äga rum, och jag har bestämt mig för att verkligen ta tag i det nästa vecka. Göra verk av allt spån. Tills dess för du inte glömma vårt ”Galleri” där du kan lägga in dina bilder. Där kan vi alla dela med oss. Snälla gör det så jag har något att titta på.

Hoppas att du har en bra helg. Vad händer ute i landet?  

Puss och kram.


40 kommentarer40 kommentarer om “Fyrkantiga ögon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah och skönt att du mår bättre 🙂 tycker det är så fint av dig att du har fått lite bilder på oss som medlemmar och att du faktiskt är intresserad av hur vi är, vad vi gör osv…tänk va kul att få ses allihopa.. :D? Sen är du inte ensam om att känna dig unken i en gammal t-shirt , okammat hår, osminkad( fick en rolig bild i huvet) men jag tror du är lika söt ändå 😉 så känner & så är vi alla någon gång! Ja, vad händer i Sverige? Vi hade gårdsfest på vårt område idag och underbart väder fick vi. Barnen fick ballonger och grillad korv och juice, mycket uppskattat!
  Ha en fortsatt bra lördag och du; jag såg avsnittet av svenska Hollywood fruar och kan du tänka dig? Jag blev sååååå generad av dessa bortskämda kvinnor! Vilken tur för Sverige att dom har emigrerat 😉

  Kram på dig!

  Svara
 • Bloggträff låter kul =) Spåna vidare på den idéen!

  // Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad skönt att höra att du mår bättre.
  Jag såg faktiskt också reprisen av Svenska Hollywood fruar. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta – vilka liv. Anna Anka verka ha det ensamt tycker jag…

  Jag vad händer ute i landet. Jag ska på 30 års fest ikväll o det hoppas jag ska bli kul! Men vad ska man ha på sig – alltid detta dilemma tycer jag – fast garderoben är full…. Har ett par nya jeans men de passar sig nog inte ikväll.. Om en timme vet jag vad det blir eller då MÅSTE jag veta vad det blir!!

  Kramar

  Svara
 • Hannah, du verkar verkligen vara en otroligt fantastisk person! Beundrar dig så himla mycket! Vad skönt att du mår lite bättre nu, du har verkligen något att se fram emot (bli frisk)! Kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Vad skönt att höra att du äntligen börjar må bättre! Det är verkligen hemskt att vara så sjuk och att inte få pussa sina barn på så länge måste vara tortyr 🙁

  En fest för alla oss på bloggfamiljen vore otroligt kul och jag längtar tills den! Hihi, vore kul att veta hur du tror att jag (t ex) ser ut… Undrar hur nära verkligheten du är? 🙂

  Kram kram kram!

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Stackars, stackars dig!! Jag förstår verkligen hur du känner dig…jag är nämligen i samma situation 🙁 Mina bihålor håller på att sprängas känns det som, usch och aj 🙁
  Tusen tack för att du ens orkar sitta framför datorn och få ihop så fina bloggar trots din sjuka..själv blir jag matt av att nudda tangentbordet 😉
  Hoppas verkligen att du kryar på dig snart!!!
  Vore såå kul om det kunde bli en träff med alla underbara från bloggfam.
  Till sist vill jag bara dela med mig av en kanonbra ”dunderkur” som jag dricker så ofta jag kan, den innehåller; svartavinbärssaft, citron, honung och vitlök. Blanda detta i en kopp hett vatten och tillsätt citronen sist. Svep!
  Den brukar göra susen på taskiga bakterier..
  Stoor kram //Ida

  Svara
 • Vilken lyx!!!
  Åhh önska jag oxå kunde få vila,haft hög feber o torr-hosa..kännt mig halvdöd senaste 6dagarna, men man har liksom ingen tid för vila när man är ensamstående… låter som en dröm.. få vila… o hinna titta på TV… Krya på dig:)
  TV-Tips-Kolla MTV VMAs är i rep nu:) och JayZ o Keys låt är ju underbar!!! Kramar!! P:S Blogg-fest låter super-kul::):):):):):)

  Svara
 • Härligt att du äntligen mår bättre!!!
  Äntligen tog jag mig i kragen och blev medlem och kan nu kommentera! Jag läser dagligen din blogg och längtar alltid tills du kommer med ett nytt inlägg. Du är en fantastisk människa och din familj är så fina tillsammans.
  Har till och med lagt in några kort i galleriet:)
  Efter fredagsmys kommer lördagsmys och på västkusten har vi ett underbart väder ikväll så ska passa på att grilla, gott!

  Trevlig helg och krya på dig!

  Hälsningar
  Marika ”Lycka” från Uddevalla

  Svara
 • Krya på dig kära Hannah, du är snart på benen igen =)))
  Vore kul med en liten bloggtillställning nu till höst kanten kramis Jessica

  Svara
 • Krya på dig Hannah o vänta o gör stora saker tills du är frisk för annars så trillar du dit omgående. O du har en superman i Peter men förstår honom att han inte hinner o städa när han har huset fullt med barn som ställer upp.
  Själv kom jag hem efter två veckor på Mallorca med min dotter där vi hade haft jätte underbart med sol o salta bad men åkte på en luftrörskatarr o bihållsinflammation som gjorde jag behövde ha antibiotika i tio dagar men blev inte frisk så jag fick kortision ovanpå det. Men när jag kom hem så hade sonen skadat sig o skulle genomgå atroskopi i sitt höger knä o där efter sjukgymnastik två ggr vecka som jag måste köra till o det är fyra mil enkel tur. Sen har vi haft trubbel med våra huslarm o det värsta är ju eftersom min dotter har haft inbrott o inte mått bra efter det o får ett larm igen att larmet hade gått så kom allt igen. Så i torsdags kände jag nu är jag helt slut o allt brast med att ingen ställer upp för mig men jag för dom så nu vet mina barn om att deras mamma är inte mår bra o har inte själv hunnit blir frisk från det jag fick på flyget hem.

  Jag menar alltså att du Hannah tar dig den tid det tar o blir frisk så du inte får samma skit som mig eftersom du har en liten god tjej som oxå behöver sin mamma.

  Tycker en bloggträff hade varit super kul både jag o min dotter är med här så vi hade gärna åkt upp ifrån skåne för en träff..

  Önskar dig en trevlig kväll med o titta på tv…

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah!!! Så roligt att du orkar blogga lite igen, men lägg bort det dåliga samvetet över när du inte orkar! Vi läsare väntar troget 😉 Ha en fin kväll!! Bloggträffen låter verkligen super, hoppas att det kan bli något sådant i framtiden!

  Svara
 • Hej! Vad härligt att det går på rätt håll för dig, inget roligt att vara sjuk. Vi fyra är också på väg att bli frisk. Det är bara så tråkigt att se sina små barn inte vara bra, det är fruktansvärt jobbigt när man inte kan hjälpa dom riktigt eller förklara för dom. Bloggträffen låter rolig, jag bor ju tyvärr nere i lilla Blekinge så det blir inte så lätt för min del vilket jag tycker är väldigt tråkigt.

  Håller med dig helt och håller om Hollywood-fruarna, jag ska definitivt titta på kommande avsnitten.

  Nu ska jag fortsätta med maten till min underbara sambo.

  Krya på dig!

  Svara
 • Hek kära Hannah!
  Jag hoppas verkligen att du kryar på dig. Jag vill egentligen säga att jag är en helt vanlig 35 årig kvib´nna bosatt i den lilla staden Faun. Jag läser din blogg varje dag och njuter! Började bara för att jag var nyfiken och märkte att du och det du skriver tillltalar mig otroligt. Din mans blogg också! För mig i min hemliga bloggvärld är du en vän och det känns som om jag känner dig , lite iallafall! Dina och dins mans blogginlägg är så mänskliga och det är vad jag behöver! Medmänsklighet och en ödmjuk inställning till livet. Ville bara säga dig detta. Har idag registrerat mig som medlem och känner mig mkt nöjd med det! Stor kram till er från en tvåbarnsmor i falun! PS: bloggträffen låter fantastisk men jag vet ej om jag vågar…DS

  Svara
 • Hej fina du, va skont att du mar battre. Horde talas om detta Svenska Hollywood Fruar, josses sager ja bara. Hoppas ni dar hemma inte tror att alla vi som flyttat till Los Angeles ar som Anna Anka 🙂

  Krya pa dig o krama inte ihjal skruttarna nu 🙂

  Massa kramar

  http://www.christinebourland.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah. Kul att du har blivit friskare nu och att du orkar röra dig lite. Jag har jobbat i dag, när solen har lyst så fint ute. Typiskt. Men den kanske lyser nån annan dag när jag e ledig. Men när jag var ledig i går så städade jag å tvättade å sånna saker man måste göra när man e ledig. Lite tråkigt men skönt när det e gjort. Krya på dig nu å krama alla dina kära. 🙂 Kärlek och Kram

  Svara
 • Fint att ”höra av dig” igen och att du sakta men säkert börjar att må bättre! Man uppskattar verkligen att få vara frisk när man har varit så dålig.

  Åh själv har jag en riktig skitdag. Vet inte hur jag ska göra med min älskade, stora kärlek, som fortfarande efter 4 år inte självmant ”är med” eller vill engagera sig det allra minsta i min son. Sonen har lätt autism men är det charmigaste som finns. Tycker inte att jag ställer några höga krav heller. Men oj vad det svider i hjärtat när jag läser om hur andra har det, t.ex Peter som ställer upp för dig och dina barn. Det är jättefint att se och blir glad, men samtidigt känns det så sorgligt, blir tydligt, hur det står till här. 🙁
  Usch, känner mig ensammast i hela världen och oändligt ledsen, det är en sån dag. (Så ensam att jag t.om skriver av mig till någon jag inte egentligen känner.. )

  Kanske ska kolla de där Hollywoodfruarna och byta verklighet helt brutalt för en stund, haha. Bloggträff låter jättekul! Sån skön stämning på denna bloggsidan, måste ju vara härliga människor. 🙂

  Krya på dig fina Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en underbar blogg. Jag har följt den…jaa, sen du började skriva egentligen(men det är först nu jag lyckats fippla mig igenom som medlem )
  Din blogg är lika självklar till frukost för mig som skinsmörgås och kaffe! Den är inte bara rolig utan väldigt inspirerande. Jag närmar mig 30 och du och din familj har verkligen fått mig att längta efter min egna. Jag lever i en relation nu som ena dagen får mig att må om en ängel, andra dagar låser jag mig fast vid det du en gång skrev “Ibland kan man känna sig mer ensam I en relation än utan en” Trist och sorgligt, men så är det.
  Hur som haver ville jag bara ta detta tillfälle att tacka dig för en underbar blogg.
  Hoppas du kryar på dig snart.
  Mvh/A

  Svara
 • Hej Hannah!
  Otroligt snyggt namn 😉
  Jag är en trogen läsare av din underbara blogg, du är en stark och vacker kvinna!
  Jag hoppas du kryar på dej fort, själv har jag åkt på en dunderförkylning…vad man uppskattar att vara frisk när man är sjuk!
  Jag skickar över styrka, en massa ”friskhet” och ljus till dej och hoppas du är på benen fortare än du anat!
  Ta hand om dej!
  Kramar
  Hanna i Småland

  Svara
 • Tänk att det känns som att vi alla ÄR vänner – att vi känner dig och att vi VERKLIGEN bryr oss om varandra. Måste kännas väldigt underligt för dig att vi vet hur du ser ut och har det, men du vet inte hur vi ser ut. Bloggträff låter underbart spännande!

  Önskar dig snabbt tillfrisknande och Guds rika välsignelse!

  Har själv tagit hand om min febriga pojk idag. Inte riktigt lyckats hålla humöret uppe alla stunder – men jag kämpar med det – för det är ju inte HANS fel att jag är trött och att han är sjuk.

  Du är en förebild Hannah! Allt gott önskar jag dig!
  Amanda

  Svara
 • Hej Hannah! Skönt att höra att du börjar bli bättre, kan inte tänka mig något bättre och mer efterlängtat att äntligen få pussa på sina barn efter så många dagar. Tänkte dela med mig av något,precis som du alltid delar allt som händer i ditt liv med oss:-)För ett tag sedan hade jag och min sambo ett missfall (som jag skrev till dig om…) Nu har vi haft välsignelsen att bli med barn igen:-) lyckan bara sprudlar, men samtidigt finns skräcken där i ögonvrån, att få gå igenom samma skräckscenario igen…en hemsk känsla som inte går att beskriva. Men nu har vi alltså tagit nya tag och hoppas, håller våra tummar och ber för allt vi är värda! Om du vill får du gärna göra det med oss:-) skulle betyda oerhört mycket!! Många många krya-på-dig kramar!

  Svara
 • Go kväll fina Hannah!

  Vad skönt att du böjar må lite bättre! Jag sitter här i soffan och dricker en kopp kaffe samtidigt som jag skriver till dig. Jag har ett litet tips till dig. Som du skrev är du ju trött på tv-utbudet. Om du okrar kolla på din dator kan du ju kolla på exepelvis tv3 play, svt play osv. Så kan du ju titta på lite andra program

  Krya på dig!
  Kramar!

  Svara
 • ÅHHHH !!!
  Nu är vi ”svivnis” både du och jag…eller grishosta eller vad den heter !!
  Jag hade detta i somras men vart ju även super dålig i magen. Jag vet precis hur du har mått……jag låg och sov i 39 graders feber i 4 dygn. Sen hade jag ont i kroppen i 1 vecka.
  Jag varken drack eller åt (inte att rekommendera för att komma i baddräkten) Ingen gick in i sovrummet (man + 3 barn)och dom klarade sig:)….Detta var 1 vecka före avresa på semestern så du förstår hur nervös jag var att vi inte skulle komma iväg till Thailand.
  Stackars dig…allt känns super tråkigt när man är sjuk. Tur att du mår lite bättre !!!
  Du får väl unna dig något roligt när du blir bra…. Tur att vi har roligare än FRU ANKA, hahaaa vilken tragisk kvinna.
  KRAMAR Jenny

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kul att läsa att du känner dig piggare och äntligen få vara nära dina barn. Måste ha varit jätte jobbigt. Har själv en son på 8 år och en dotter på 5 veckor, skulle vara såå svårt att inte få pussa och mysa med dom. Jag såg också Hollywood fruar och skrattade för fullt och undrade om dom menade allvar, kul att se iaf :). En träff låter jätte kul!! Läser era bloggar varje dag och alla komentarer så man blir nyfiken på alla trevliga människor här på sidan. Nu ska jag mysa med min son och äta smågodis, hoppas du får en bättre kväll i kväll. STOR kram fina du/Ulrika

  Svara
 • Krya på dig Hannah!
  Ligger också i krantän i mitt rum, dock inte lika sjuk som dig.. Lider verkligen med dig, hoppas att du blir frisk så fort som möjligt!

  Kram, och krya på dig! / Joanna

  Svara
 • Vad skönt att verkar må lite bättre, och att du får krama om barnen igen.. Usch, det måste vara hemskt att vara i karantän sådär..

  Jättekul att se alla bilder i galleriet!

  Vad som händer i landet vet jag inte, men här i Märsta är det nu äntligen lugnt och stilla när barnen lagt sig.. Eftermiddagen har inneburit en ljudvolym som heter duga.. Pust!

  Kram kram från Sandra
  http://www.familjenastrom.se

  Svara
 • Skönt att höra att du mår bättre! Jag har än så länge klarat mig från influensa, tack och lov! Men det är väl en tidsfråga innan man drabbas av årets släng antar jag… En bloggträff låter verkligen jätterolig. Jag är oerhört nyfiken på vilka alla är som läser och kommenterar. Känner mig lite för blyg för att lägga upp bilder i galleriet tyvärr ;)! Lördagskvällen är för min del relativt lugn, har en ny man i mitt liv som jag spelar Wii och äter popcorn med. Inte helt fel alltså ;)! KRAM

  Svara
 • hahaha, ja det va längesen jag skrattade så mycket som när jag såg svenska hollywoodfruar. Vi satt till och med och kollade reprisen på vår tjejkväll igår. Fast lite sorgligt samtidigt, två av de verkar vara väldigt ensamma mitt i allt ståhej. =) ohh vad kul med bloggträff!! =) hoppas du mår bättre nu, kramar!

  Svara
 • Hej Hannah!Skönt att det går åt rätt håll och du känner dig lite piggare!Städningen är inte det viktigaste nu,utan att du blir pigg igen och får krafterna tillbaka!
  Här i Jönköping har varit en såå solig och varm dag, helt ljuvligt! Har jobbat och vill helst krypa ner snart, men ska hämta upp min älskade tonårsdotter om ett tag,så jag får hålla mig vaken!

  Hoppas nu ingen annan blir sjuk utan du snart är på benen igen!känn ingen panik med bloggandet..

  varm kram Helena

  Svara
 • Godkväll fina Hannah.Så skönt att höra att du är på bättringsvägen igen. Det glädjer mig.Det där med att vi ska träffas alla tycker jag verkar jättekul,ser verkligen fram emot det.Jag bor visserligen i Skåne men det löser sig väl på ngt. vis.Ha det så bra som det går.Kram.

  Svara
 • Hej Hanna
  Har precis läst dina senaste inlägg och jag lider verkligen med dig. Det är jättejobbigt att vara så sjuk och lika jobbigt att inte veta vad det är. Hoppas att det går över snart så du kan krama o pussa på dina fina barn igen. Sänder massor med ”krya på dig” kramar.

  Svara
 • Va skönt att höra att du är på bättrings vägen Hanna. Jag är tyvärr också lite hängig men dock inte lika mkt som du. Jag får som tur är krama på mina prinsar. Hoppas du får en fin söndag i morgon. Kramis Bananis

  Svara
 • Hej!

  Nu ska du få höra något roligt, har inte förstått föns nu att man kan skriva komentar om era inlägg! har följt bloggen ända sen ni startade och när du skrev på mama. Men bättre sent än aldrig!

  krya på dig, kram kram Evelina

  Svara
 • gokväll fina du, toppenroligt att du är på bättringsvägen. Penicillin är kanon och efter 3dagar brukar man vara bra, trots att man måste äta kuren ut i 7/10dagar. I kväll har jag sett Men som hatar kvinnor(är väl den enda i Sverige som inte sett den, haha)Usch va bra den var, vi ska se andra delen på trionolgin på måndag på Bio å då måste jag kolla första? Har du sett den Hannah?(självklart, haha)glad att du mår bättre å att du får vara i närheten av dina barn äntligen!? Vet hur d känns, men kan inte veta hur du haft det. Hoppas inte Magdalena börjar blogga men Katrin å Bingo!!? Tycker ju så mycket om henne också… I alla fall är jag å alla andra ”här på bloggen”så glad att du är piggare, vi blev lite nervös/rädd ett tag(fast vi visade gott mod, haha)massa kramar Annika

  Svara
 • Jag hoppad du blir frisk snart, fina fina Hannah! Åhh ska du ha en bloggträff?
  Önskar att jag hade kunnat få träffa dig och Maggan. Bor ju utomlands(USA)så det lär ju inte hända 🙁
  Men ni är välkomna att hälsa på mig 🙂
  Älskar att läsa din blogg!

  Svara
 • Hoppas du mår ännu bättre idag…fy böveln, ibland känner man säg inte så kaxig;) Själv sitter jag här i sängen, två av tre barn hemma…två barn som redan spenderat en timme av morgonen att bråka!! Känner mig inte så pedagogisk just nu…hahaha Samtidigt går tankarna till ett barn till…ska jag våga, orka? Har en ny man med en dotter tidigare, jag har tre döttrar, nu finns suget, skulle vara så mysigt med en gemensam lite kotte…mhm, funderar vidare! Kram på avstånd

  Svara
 • åÅÅÅHHH va skönt att du mår bättre!Man har sprungit in hit för att se hur du mår!
  Inte roligt när en ”fam.medlem” är sjuker heller!!
  nu kan det bara bli bättre!!
  måste hålla med dig om dessa svenska hollywood fruar,men du vissa säger att Paul Anka presenterade sin fru som ”swedish fitta fitta”
  Stmmer det??jag missade det totalt,om så är fallet..ehhmmm??va säger man???

  Ta en dag i taget ,njut av den friska luften i sovrummet!!
  tusen krya på dig krama från mig och många fler

  Svara
 • Hejhej Hanna…Härligt att du börjar vara på bättringsvägen igen o snart din vardag på G igen*L*
  Passa på o njut samtidigt o med den duktiga mannen kan du säkert det.
  Känns lite tomt utan dina inlägg,men har full förstålse klart.
  Önskar dig/er en underbart fin dag o hälsa gärna Maggan, saknar henne oxå även om jag förstår henne att lägga ner bloggen just nu.
  Kram kram

  Svara
 • hej hanna!!! skönt att höra att du mår bättre, de lät ej någe kul alls att vara sådära sjuk. ja börjar bli lite rädd för att vi själva ska bli sjuka, speciellt minstingen i vår familj,han blir 6 v imorron…huva ja hoppas verkligen vi slipper bli sjuka,men vi ligger nog snart alla 5 snart….fortsätt krya på dig o hoppas du får mysa me resten av familjen snart…stor krya på dig kram!!!

  http://saha-sahabloggen.blogspot.com

  Svara
 • Ja,jag såg oxå Hollywood fruarna,haha! Vilket liv o sitta ensam på ett hotellrum och knapra kycklingbrosk..Kan inte vara lätt att vara lyxhustru alla gånger..
  Krya på dig nu, låter som att du kanske är på bättringsvägen! Tur att barnen har klarat sig iallfall..KRAM!

  Svara
 • Hej. Har varit bortrest och inte haft tillgång till dator men tänkt på dig varje dag. Vad skönt att du mår bättre. Förstår till fullo dina känslor om maktlöshet när du varit så jättedålig. Hoppas att du piggar på dig ännu mer. Oj vad kul det skulle vara med en bloggträff. Tja min nuna är rätt så vardaglig. Långt ifrån din fräsighet. Nu ska jag packa upp efter en helg i husvagn. Satan vad mycket tvätt. Men vädret har ju varit kanon så vi har i allafall haft en kanonhelg. Det får du nog snart också ska du se. Med tusen kramar och hopp om snabb bättring. Stora, stora kramen

  Svara