Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | september 22, 2009

New York

Hej vackra Du. Hoppas att du mår bra. Minns du att jag fick en weekendresa med hemlig destination i födelsedagspresent? Nu vet jag var vi ska och biljetterna är bokade. En långweekend i underbara New York! Vi far i slutet av november, kan du tänka dig orgien av juldekorationer? Jag som älskar tomtar, pumlor och jullampor kommer nog bli galen. Åh, jag ska dricka Starbuckskaffe ur takeawaymugg varje dag 🙂

ny

Jag ska åka skridskor (trots att jag inte kan värst bra) i Rockefeller Center, med kudde på rumpan.

rockefeller-center-picture

Längtar så jag blir tokig. 

Dags att hasa mig ur sängen igen. Gick upp tidigt och åt frukost, men passade på att sova en stund efter det med Liv, den lilla gadden.

All kärlek.


26 kommentarer26 kommentarer om “New York”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en härlig semester! Har alltid velat åka dit och någon gång kanske jag har turen att jag gör det 🙂 Vad skönt att du har börjat må bättre och att lilla Liv också mår bättre. Min syster 3-åriga dotter heter och Liv, ett väldigt fint namn 🙂 Hur gammal har hon hunnit bli nu? Jag börjar misstänka att mina små rackare börjar få tänder också, dom är lite gnälligare än vanligt och dreglar väldigt mycket och har svårt att sova ibland. Läser din blogg varje dag och du skriver på ett så fint sätt, man känner sig träffad. Det känns som du skriver till just mig och man blir alltid så glad av att läsa din blogg.

  Hoppas du blir helt frisk snart!

  Kram Paula (http://paulasworld.blogg.se)

  Svara
 • Gud vad härligt!!!
  Det är en av mina drömmar…att få shoppa vid juletider i New York…Bara stämningen…alla skyltfönster…ohhh…jag är inte ett dugg avis…;)
  Härligt att du verkar bättre!!! Och hälsa Maggan att hon är saknad här, vääääldigt saknad!!!
  storkram

  Svara
 • Åhh vad härligt med julskyltningen i New York! Jag ska åka dit på en långweekend nästa vecka och det ska bli så kul att shoppa och få en riktig tjejhelg. Jag ska bara insupa New York och ha det bra.
  Skönt att höra att du mår bättre! Kram P

  Svara
 • Å va roligt att du säger pumlor och inte kulor..min man är från Boden och jag flyttade själv dit för snart 2 år sedan..nu bor vi i Stockholm så det har blivit lite flyttande. Men iaf min man och hans barn pratade om pumlor och jag som kommer från Dalarna fattade inte ett skit rent ut sagt och nu när jag läser din blogg så ser jag att du också säger pumlor..det måste jag berätta för min fina man.
  Ha en underbart dag!
  Kram//Sara

  Svara
 • Så mysigt med en långweekend och till New York, det är inte illa 🙂
  Hoppas på en weekwnd resa till Stockholm utan barn någon gång framöver, får nöja mig med det.

  Kram

  Svara
 • Åhhh, vad underbart!! 🙂 Det är min dröm… att få åka dit innan jul o julshoppa!!! Jag ääääälskar julen!! Hoppas jag får möjlighet till det också snart… Pumlor var ett kul ord, det har jag aldrig hört förr. Hmm… måste nog kolla vad det kostar att åka till N.Y… någon som har tips på billiga, bra resor??? Kram på er alla!

  Svara
 • Gud va härligt med en New York resa, den är du väl värd. Jag o min man ska också åka till New York den 10 dec o stannar i fem dagar utan barn… Ska bli sååå roligt, vi har inte gjort något tillsammans utan barn på jätte länge, vår minsta är 1 år….
  Ha en underbar dag vackraste Hannah, hälsa din fina syster att hon är saknad…
  kramar från västkusten

  Svara
 • Till er alla bloggläsare som undrar hur Maggan har det…gå in på Kim´s blogg hon har skickat en hälsning där….skicka gärna en hälsning du med så blir hon nog superduperglad!!

  Svara
 • Hannah…underbart och höra att du har piggnat på dig…blev lite orolig där för dig 🙁

  Tack för att du finns och resten av bloggfamiljen…ni gör ett kanonjobb här på bloggen!! Varma kramar Catarina

  Svara
 • Åh va roligt för dig! Och vilket sammanträffande.. Jag och min sambo håller precis på att planera en weekendresa till New York i slutet av November. Skulle vi springa på varann så lovar jag att komma fram och säga hej! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg från början och du är verkligen en helt underbar, mysig och härlig person. Nu fick jag tummen ur röven, ursäkta uttrycket, och blev medlem. Känns jättekul.

  Trodde där ett tag att du hade drabbats av svininfluensan.
  Jag jobbar som undersköterska, vilken tur att vi inte träffats på sjukhuset under såna omständigheter.
  Vad bra att du är på bättringsvägen.

  Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Va mysigt med en tripp till New York.Skönt att höra att du mår bättre nu och att din familj klarade sig utan att smittas. Blev så glad när jag såg Maggans hälsning till oss inne på Kims blogg. Hon är sååå saknad och jag håller både tummar och tår för att hon kommer tillbaka snart.

  Svara
 • Hej fina Hannah:-) Vad roligt att få åka till New York! Jag och min sambo har också tänkt åka dit fram på. En riktig dröm:-) Tänkte berätta för dig också att allt hittills går bra med lilla pyret i min mage:-) jag är såå glad, men samtidigt finns tankarna där hela tiden att detta kan sluta fortare än önskat, jobbigt. Ville fråga dig också hur länge du kommer att sälja din träningsdvd på bloggfamiljen?:-) Vill köpa den men vet inte om jag borde vänta någon vecka…Många kramar till dig och massa kärlek!* //marie

  Svara
 • Hej, fina Hannah.Så skönt att du är på benen igen.Gud så mysigt att resa till New York.Det kommer att bli en super upplevelse.Nu har du något att längta efter i November.Kram på dig.PS.Tusen tack för den bästa bloggen.Man har ju blivit så smått beroende av din blogg ha,ha.

  Svara
 • Åh vännen! Skönt att du är på bättringsvägen.

  Gud vad härligt med NY, är riktigt glad för din skull =) Det här förtjänar du! Ta hand om dig, fina Hannah. Många kramar och oändligt med kärlek!

  Svara
 • Du har en underbar man!vilken present!Så kul och härligt!

  kram

  Svara
 • Oj, det var ingen dålig present! Förstår att du längtar. Jag bor, sedan ett år tillbaka (är au pair) två timmar från New York. Var där en helg i december och stämningen var såå underbar! Ville också åka skridskor vid rockfeller center men det var såå lång kö. Så var beredd på det. Men vilken upplevelse! Sen är det bara kul att gå omkring och se alla granar och julskyltningen.
  Du kommer verkligen att tycka om det!
  Skönt att höra att du mår bättre också.
  Kram

  Svara
 • Låter hur underbart som helst.
  Vi var där i december förra året på julshopping och hysterin är total 🙂 Vi åkte skidskor i Central Park, men det var inte lika romantiskt som på film. Bara en massa folk som åkte runt i en stor cirkel, men kul endå haha 😉
  Jag önskar er all lycka på resan och jag vet att ni kommer att vilja åka tillbaka.

  Svara
 • Var i NY förra året vid jultid, det är otroligt!!! Åkte inte skridskor, pga lång, lång kö!!!!!! Men det är fantastiskt, ska dit igen nästa år, men då på sommaren!! Kram

  Svara
 • Åh New York! 🙂 Nu blir jag lite avis på dig..harv alltid drömt om att åka dit och drömmen vore ju att få bo där..eller testa på att bo där iaf. När jag får New York-längtan (trots att jag aldrig varit där) så sätter jag på ett Sex and the city avsnitt och drömmer mig iväg. 🙂 Kram och skönt att du mår bättre! Malin

  Svara
 • Håller med dig cherrypie! Har aldrig varit i New York, vill så gärna dit och drömmer mig bort då jag kollar på SATC.
  Vad roligt för dig att få åka dit under julen Hannah. Det är min dröm, så jag är lite avis ;).

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag blev precis medlem här, känns kul! Läser i princip varje dag, så varför inte bli medlem då?:)
  Jag ville bara säga att jag tycker det är så kul att du skriver ”pumla”. Jag trodde, till en början, att det var en benämning som hela Sverige använde tills det att jag flyttade till umeå och de knappt här visste vad det var eller betydde 🙂 Hur kommer det sig att du skiver så? 🙂 Ren nyfikenhet! Må gott och tack för en toppen blogg!

  Svara
 • Ohh vad härligt det låter 🙂
  och starbucks som är bland det bästa som finns 🙂 härligt!!!

  Svara
 • Va roligt, NY är den bästa staden! Glöm inte att besöka MoMA, ett underbart museum. Trattoria Dell’ Arte är en otroligt bra italiensk restaurang på 7e avenyn och 57e gatan. Hoppas du får en toppen weekend! Kram

  Svara
 • Gud vad roligt!! Jag älskar New York! Har du varit där förr?
  Om du vill shoppa så MÅSTE du åka till Woodbury Common outlets. Himlen på jorden! Bästa shoppingen ever.
  Du kan komma och hälsa på mig! Jag bor 6 timmar från NYC 🙂
  Åk och ät på den bästa italienska resturangen i Little Italy, Novella.
  Shopping lär också var otrolig at Century 21!
  Ta en båttur i central park om det inte är för kallt och låt Peter ro 🙂
  Min man ville inte ro..haha! Vi åkte häst och vagn hade en man skjutsa oss runt på en cykel..Underbart!!!
  Glöm inte att du och din familj är välkomna att stanna hos mig i Usa någon gång! Hoppas att det inte lär för sjukt..
  Gillar du Marc jacobs så har han två billiga affärer med en massa små söta saker på Bleecker street.

  Svara
 • Nu blir jag avis!;-) Vad härligt att få åka till New York!
  Jag och min var där för exakt ett år sedan, vid den här tiden, på vår bröllopsresa i en vecka. Det var verkligen toppen!:-) ( Förutom att jag hade bihåleinflammation förstås..)
  Jag håller med SofieS – på Century 21 hittar du massor snygga kläder till billiga priser. Nackdelen är att det är smockfullt med folk. Forever 21 är en schysst affär med snygga kläder i h&m priser! Central park är jättemysigt. Vill tipsa om en restaurang i Harlem: Sylvias restaurant. Sydstatsmat när den är som bäst, helt underbar!
  Jag tycker du skriver jättebra, och du verkar vara en underbar människa. Jag har följt din blogg sen dag ett och läser varje dag. Du sprider lugn och värme med dina texter. Sen har jag också 3 barn i åldrarna 0,3,5 år, så jag känner igen mig i många vardagssituationer.
  Kram!

  Svara