Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:01 | september 26, 2009

Karlar i kvinnokläder

Ja, då var man tillbaka till min favoritplats, i en puff på golvet framför en film, med Liv sovandes på bröstet. Har varit ute hela dagen, tagit långpromenad runt om i stan, höll på att blåsa bort. Så nu är jag värd att ligga här och äta ostbågar. Det är lördag, och en dag i veckan har jag chansen att utöva den härliga dödssynden, frosseri, härligt. Lite trist bara för de kilona jag tappade när jag var sjuk kommer jag nog gå upp lika fort igen om jag känner mig själv rätt. Något som jag märkt de senaste åren är att jag har inte alls samma panik över hur jag ser ut, om det är en liten extra valk på magen, eller några nya gropar som pryder min rumpa, så gör det ingenting. Klart att jag vill vara fin, för min egna skull och för Peter, men jag har inte massor av nojor och bantningsmani. Jag tror att det handlar om att jag för första gången i mitt liv känner mig trygg. Trygg i mig själv och i mitt äktenskap. Har nog Peter att tacka mycket för det, men undrar om han tackar sig själv när jag måste lyftas ut med gaffeltruck 🙂 

Jag somnar snart också.

Jag somnar snart också.

Jag hade det jättekul i går. Tog med min vän Jessica på After Dark-premiären på Tyrol. Det var fullsatt, och det var en riktigt bra tillställning som Micael Bindefeld hade anordnat. God mat, färgsprakande, glittrig och rolig show. 

Jessica och jag i taxin på väg till Tyrol.

Jessica och jag i taxin på väg till Tyrol.

Christer och Babsan var snygga som kvinnor. Undrar var de gömmer paketet. Trots super tighta fodral så syntes det ingen liten bula. Alla transor kanske har små :-)

Christer och Babsan var snygga som kvinnor. Undrar var de gömmer paketen bara. Trots super tighta fodral så syntes det ingen liten bula. Alla transor kanske har små 🙂

Det var flera långbord vid scenen, och vi satt helt perfekt. Jessica fick Katrine som bordsgranne.

Det var flera långbord vid scenen, och vi satt helt perfekt. Jessica fick Katrin som bordsgranne som hade gått dit med sin syster.

Jag hade Katrins fina lillasyster Monica på min ena sida...

Jag hade Katrins fina lillasyster Monica på min ena sida...

... och Joe Labero på min andra.

... och Joe Labero på min andra.

Mittöver satt Sofia Wisam (gillar henne så mycket, tros att jag inte känner henne. Känns skönt att veta att det finns fler som jag, med många pappor till mina barn) och Laberos fru.

Mittöver satt Sofia Wistam (gillar henne så mycket, trots att jag inte känner henne) och Laberos fru.

Det var en uppsjö av vackra kreationer.

Det var en uppsjö av vackra kreationer.

De gjorde bra och roliga imitationer va b la kungafamiljen och Caroline af ugglas. Apropå Caroline så bor hon o Kungsängen där jag bodde förrut. I bland kom hon ridandes upp i centrum, "parkerade" hästen utanför ICA och gick in och handlade. Kul!

De gjorde bra och roliga imitationer av bl a kungafamiljen och Caroline af Ugglas. Apropå Caroline så bor hon i Kungsängen där jag bodde förrut. Ibland kom hon ridandes upp till centrum, "parkerade" hästen utanför ICA och gick in och handlade. Kul!

Efter showen tog vi ett tio minuters stopp på Café Opera och spande in Anna Anka...

Efter showen tog vi ett tio minuters stopp på Café Opera och spande in Anna Anka...

... Innan vi gick på Gaybar, träffade min vän Lill-Magnus, dansade till schlager och hade en galen galakväll.

... Innan vi gick på Gaybar, träffade min vän Lill-Magnus, dansade till schlager och hade en galen galakväll.

Hur har du haft det i helgen, har du gjort något kul? 

Nu kallar Peter och mina ostbågar.

Du är bäst!

Stor kram.


16 kommentarer16 kommentarer om “Karlar i kvinnokläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja Hannah, du är SÅ vacker så inte ska du bry dig om ett kilo hit eller dit – såvida du inte mår toldåligt över det dvs. Man ska bara göra saker för sin egen skull när det gäller vikt och självkänsla! Tycker också att den där prestationsångesten över utseende släppt sen jag fick barn men efter Anna Ankas uttalande igår i Skavlan fick jag nästan dåligt samvete och tänkte att jag också kommer bli en sån där typisk svensk kvinna som tappar all stil… :/ Så nu blir det nya tag med vikt och träning under hösten! Och det för MIN skull för jag hatar att känna mig förslappad, ha ha :). Men håller med om att man måste få ha en ”unna sig-dag”… Annars går det helt enkelt inte.

  Måste passa på att säga att Liv är TOKLIK sin pappa. Men det har du väl aldrig hört 😉
  Njut av en skön och mysig kväll, min dotter på nio månader har slutat att sova på bröstet för längesen… Saknar det lite. Passa på så länge du kan!
  Kramar♥

  Svara
 • Du är bäst Hannah! Du behöver aldrig oroa dig för att bäras ut ur huset av en gaffeltruck, någon Gilbert Grape blir du aldrig, vackrast i Sverige som du är! Själv har jag inte gjort något spännande alls i helgen. Jag har nyligen blivit lämnad av min sambo sedan många år och har lite svårt att se positivt på vardagen. Har du något tips att dela med dig av om hur man går vidare?

  Anna Anka, det låter faktiskt spännande, även fast jag nog hellre sitter ensam i soffan än spenderar tid med henne. Kan du inte berätta om hur mötet var, det vore intressant att höra… KRAM

  Svara
 • Så gosigt lilla Liv sover på ditt bröst!vad tiden går fort,hon växer så det knakar..!Roligt att ni hade en trevlig kväll igår!själv har man precis kommit hem från en 40 års fest hos min svåger, så nu har man svidat om till myskläderna,så skönt!

  Önskar er en skön söndag!

  kram

  Svara
 • Ja du Hannah,varje grop i rumpan är en vuxenpoäng,varje valk är ett tecken på trygghet och lycka…inget att bli orolig för.Valkarna ska du kankse börja vakta om dom blir fööör många bara…njut,må gott och lev livet varje dag!funderingariallmnhet.blogspot.com

  Svara
 • ja paket ”gömmer” dom väl 😉
  de drar slangen bakåt och trycker upp kulorna i magen! undra hur skönt det är på en skala??

  kram på er!

  Svara
 • När det gäller var transorna gör av ”paketet” så tror jag att dom tejpar ner hela härligheten annars finns det säkert någon typ av gördel som kan hålla in allt på ett bra sätt!

  Svara
 • Halloj i stugan!!

  Men snälla vännen. Du har väl inget att skämmas för heller när det gäller utseendet.Hela du är ju perfekt.Du ahr inga valkar på magen. ;=) Det skulle väl vara annat om du hade några kilos övervikt eller gäddhäng eller något annat…hihiii eller hur. Då hade du nog mått pissigt. Men du är ju perfekt.
  Är det inte så…vänta några år ska du se…..då har man lagt på sig. :=)

  Kram på er

  Svara
 • Härlig kväll! Äkta gala!!
  Själv åker jag till Ullared för att shoppa loss så att barnen har nåt att sätta på sej i vinter… ;o)
  Kram

  Svara
 • Hannah, du är nog den vackraste kvinna jag ”känner”. På utsida som insida 🙂 plus att du är så himla smal och fött tre små liv (inkl en Liv hihi). Klart du inte ska vara nojig 🙂 fast jag förstår om man är det ändå ibland, sånt kan man inte riktigt styra över…

  Låter som en helt galet rolig kväll du haft! Själv shoppade jag för första gången på evigheter igår. Jeans, en lång skjorta och en arkivbox för alla mina papper som ligger överallt. Har inte haft jobb o pengar på evigheter, men nu tog jag från sparkontot då jag vet att jag snart får lite inkomst. Kändes så JÄKLA skönt att äntligen få shoppa lite… (Usch, så materiell jag är :p)

  Ha en kanonsöndag Hannah, KRAM

  Svara
 • Vad fin du är på den näst sista bilden,där ser man hur fin du skulle vara i lite kortare hår,du är gullig i långt hår också,tyckte bara du såg lite kvinnligare ut på bilden som jag kommenterar.
  Tack för en fin blogg,du har en fin ton när du skriver.

  Svara
 • hejhej,jag har förmig att dom tejpar fast paketet på något sätt,men jag har en fråga till dig:hur tyckte du att anna anka va?,pratade du med henne?:)

  Svara
 • Hej fina söta Hannah.Du är den vackraste kvinna jag känner.Ooops känner gör jag ju inte bara som jag tror.Det ser ut som ni haft jättetrevligt.Det är du värd.Hoppas ni får en riktigt skön Söndag hela familjen.Kram och var rädd om dig.

  Svara
 • Världens bästa känsla, när ens bebis somnar på bröstet precis så som lilla Livan gjort på bilden 🙂 och du är en av världens vackraste mammor måste jag säga!

  Kram
  Lommo

  Svara
 • Vad kul ni verkar ha haft och vad roligt att du är piggare. Själv har jag varit på Länsteatern och sett uppsättningen Noir. Helt underbar. En timmes dansuppvisning med unga dansare som tolkade mörkret. Man blir bara hänförd av alla unga förmågor som finns i landet.

  Svara
 • Ja, nog ser du bra ut alltid..och någon truck lär det nog aldrig bli…he he:)
  Kram på dig och familjen!

  Svara
 • du är så snygg! usch och fy vad ful man själv känner sig när man ser alla dina vackra bilder.. fy skäms på dig hannah =) kramar i massor!

  Svara