Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:39 | september 29, 2009

Here we go again

Hej min vän. Jaha, då var det dags igen! Slutade med min tio dagars penicilinkur i förrgår, redan dagen efter började jag känna lite ont i halsen igen, och i morse var det hemskt. Bet ändå ihop, för jag tänkte att det kanske bara var efterslängar. Efter mitt första jätteroliga, spännande och efterlängtade möte (du får veta längre fram vad det var :-)), så kom febern. Från ingenstans fick jag frossa och 38 i temp. Skit! Fick boka resten av mina möten och åka till sjukhuset.

Min halsinfektion har kommit tillbaka, så det var bara efter hals-och blodprover att åka och hämta ut en ny tiodagarskur penicilin.

Min halsinfektion har kommit tillbaka, så det var bara att efter hals- och blodprover åka och hämta ut en ny tiodagarskur penicilin.

Tydligen hade jag haft en fruktansvärd (jo, tack) infektion enligt läkaren, och första kuren var inte tillräcklig 🙁

Är i alla fall tacksam att jag kom i väg till läkaren innan det bröt ut ordentligt, som sist. Nu har jag chans att stoppa det värsta. Tänker inte tappa modet för det, bara ta det lite extra lugnt. På fredag ska jag fota och göra ett tidningsreportage, så då måste jag vara pigg igen.

William är på bandy och Mio sprang till sin bästis så fort han kom hem. Peter står för middagen, ska bli spännande.

Mio min Mio.

Mio min Mio.

All kärlek.

PS. Carpediem, örhängena kommer från Glitter, och är ringar i flätat läder. Sara Mars, Livs kofta köpte jag på H&M i går.


15 kommentarer15 kommentarer om “Here we go again”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Ajaj inte skoj att den första kuren inte kunde ta allt det onda..Får hoppas att denna kuren tar det nu. =)
  Krya på dig!
  Kramiz

  Svara
 • Men fy då , igen, inte kul för dig. Hoppas du kryar på dig snabbt. Ha en go kväll
  Kram Lena
  http://www.metrobloggen.se/caromb

  Svara
 • Såg att du kom trea på ”landets vackraste mun”-listan 🙂 Grattis! http://halsa.msn.se/4426/image/19

  http://paulasworld.blogg.se

  Svara
 • Fy vilken otur! Hoppas det går över på riktigt nu. För övrigt så är du jättefin (som vanligt) och nu ser jag att Mio är riktigt lik dig 😀 ni är så fina så.

  Krya på dig
  Lommo

  Svara
 • vilken osis Du har, hoppas Du inte blir lika dålig denna gången!!!!! Krya på Dig kramar Lena

  Svara
 • Blir William stolt när ni tittar på Idol och hans pappa e med på tv? 🙂

  Svara
 • Nej din stackare!! Hoppas det snart är bättre!

  Jag har tänkt att fråga samma fråga som personen ovan, vad tycker William när pappa är med i Idol? Är ett fantastiskt kul program och sitter här och skriver i reklampausen, hihi!!

  Svara
 • Aj då,skönt att du fick en kur till så det inte hinner bli som sist!
  Själv har jag varit på en SÅ tänkvärd och bra teater med skådespelare från östra teatern i Stockholm som reser runt i vårt avlånga land!Teatern heter ”När lillan kom till jorden” och handlar om när man får ett funktionshindrat barn!HUR läkare ger beskedet,förtvivlan,kaos,ilska men till sist hur man som förälder vaknar till i kaoset och inser att man älskar sitt barn trots funktionshindret!Så jättebra…..de spelar för politiker,sjukhuspersonal mfl runt om i landet! Efteråt var inte ett öga torrt och vi fick under nästan två timmar efter avslutad teater sitta och ventilera känslor och tankar med skådespelarna!Själv har jag fött två barn utan funktionshinder, men blev så berörd! Empati ingår nu i läkarutbildningen,samt hur man ger besked!

  Varm kram o all kärlek från Jönköping!

  Svara
 • NEJ! Fy så tråkigt att du är sjuk igen. Hoppas verkligen att du ska pigga på dig snabbt och att det inte blir lika hemskt som förra gången. Se till så du kan vila mycket, krya på dig.

  Kram

  Svara
 • Minns att du skrev för ett tag sedan att dina barn inte är lika dig. Kolla in bilden i detta inlägg, det är ju ingen tvekan om vem som är Mios mamma! Vad tråkigt att du blivit sjuk igen 🙁 Krya på dig.
  Kramar

  Svara
 • Krya på dig Hannah.Kram från en trogen bloggläsare.Jag älskar att läsa din och Peters bloggar.

  Svara
 • Tack snälla! NU ska jag utforska Glitter 😀

  Svara
 • Krya på dig vännen, många kramar till dig!
  Vilken vacker son du har..han blev att se så stor ut när han klippte sig, Mio min Mio

  Svara
 • Ja, verkligen vad Mio var lik dig på denna bild! Även om man han är lik sin far också, så är han ju mamma upp i dagen!
  Väldans otur du har med den envisa infektionen, hoppas det ger sig snart!
  Du Hannah, visst hade ni tänkt att Mio skulle heta Maximilian från början? Minns det, för min dotter Emilia hade kanske fått heta det om hon hade varit pojke, och jag väntade henne när du och Mio var på något omslag(Mama kanske) när han var yttepytteliten. Han var så sööt då redan, lite lik en av min systers pojkar!
  Kram

  Svara
 • Vackra människa! Vilka fantastiskt fina barn du har blivit välsignad med. Mio är väldigt lik dig på den här bilden ska du veta. Alla tre är annars kopior av sina pappor, men dina gener lyser klart igenom här. Jag hoppas verkligen att du snart blir av med din otäcka infektion! Jag har själv blivit klar med en pencillin-kur för något som heter Mykoplasma, en elak bacillusk i halsen. Nu får det snart vara nog med dumma sjukdomar!

  Svara