Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:49 | oktober 5, 2009

Sugen

Nu kom jag på något som är bra mot akut sötsug. Jag brukar inte gilla mörkchoklad, men den här är verkligen god. En liten ruta eller två tar bort det värsta suget. Bättre det än en hel godispåse. Har alltid en i kylen 🙂

Låter kanske udda med salt i chokladen, men det är gott!

Låter kanske udda med salt i chokladen, men det är gott!

Nu ska jag fara och hämta William.

All kärlek.

PS. Ulrika78, ett lite ”nyttigare” svar från mig 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “Sugen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gillar inte heller mörk choklad, men det kanske är värt att testa. Känns som jag är sugen på sötsaker hela tiden! Jobbigt värre! Måste bara säga att er sida har blivit jätte fin, din blogg är störtskön!
  Stor kram

  Svara
 • Jag har alltid varit ett stort chokladfreak som numera även lärt mig tycka om mörk choklad (det finns vissa sorter som är godare än andra så man får testa sig fram).

  Och det allra bästa med mörk choklad är att det är bara jag i familjen som gillar det så jag har den i fred!!! 🙂

  Läste detta: ”Nu visar man att ett lågt intag av mörk choklad ger positiva effekter på blodtrycket vilket leder till minskad dödlighet i hjärt- och kärlsjukdomar. Det gav också andra positiva effekter som minskad oxidativ stress.”

  Så äter vi mörk choklad så är vi ju lite ”nyttiga” också! 😉

  Kram Ullis

  Svara
 • Vill bara lämna en kommentar och säga att jag gillar eran sida så mycket! 🙂
  Läser din blogg varje dag och blir lika glad och varm i hjärtat varje gång.
  Du skriver så fint om din familj, e mysigt att läsa om er vardag när man själv är hemma o mammaledig.
  Sen så är det alltid kul att kolla in pappabloggen och få sig en del rejäla skratt. Den killen kan inte va riktigt klok 🙂

  Ha en härlig dag!

  Svara
 • Hej hej!
  Vad du är duktig som kan ha choklad i kylen utan att äta…:) Jag har ingen karaktär alls..den skulle försvinna på två röda..
  Sidan är jättefin Hannah!

  Kram Carin

  Svara
 • Jag köpte faktiskt Lindts nya igår med mouse i…himmelsk! den måste du prova.
  Sen är ju ett Skotte aldrig fel, men annars är jag ingen fan av mörk choklad, men dessa två var fina =)

  Ha en bra dag!
  Vi har underbar sol och härlig höstdag nere i sydskåne idag!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Äntligen har jag fått tummen ur och skaffat en användare. Jag har följt din blogg länge, började när du var på mama. Iaf så var jag beräknad ungefär samtidigt som dig gissar jag. Jag hade BF den 29/4. Jag åkte in sent den 22:a och tidigt den 24:e föddes min dotter med akut snitt. Jag var i förlossning i 25h och i slutet var jag så jäkla less så jag sa till min sambo, ”bara inte Hannah Graaf får före mig!”
  När jag pratade med min syster så frågade jag om du hade fått, ”Nej, sa hon. Jag svarade: Jag vann!” Såhär i efterhand känns det fånigt. haha
  I vilket fall så är det väldigt härligt att få följa er vardag än fast jag är lite avis på att mina kilon inte försvinner lika snabbt. 😉
  Kram Maria

  Svara
 • Åååh du gillar min favoritchoklad. Jag har varit allvarligt beroende av den det senaste halvåret! Har alltid en hemma, de tar ju slut så fort på ICA. Är inte heller särskilt förtjust i mörk choklad i vanliga fall. Jag tror att det är saltet som tar fram en söt ton i den mörka chokladen. Jag kan även rekommendera praliner med havssalt hos chocolaterier, jättegoda! KRAM

  Svara
 • Sidan har blivit jättefin!!:-) Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill bara tacka för en super blogg!
  Har även en liten undran om vilken bil Ni ha köpt? Peter skrev att Ni hade bytt till en minibuss.
  Kram

  Svara
 • heej hannah! hoppas du har haft en bra dag. =) mörk choklad är faktiskt skitbra, brukar också använda mig utav det, det är liksom så mättande. får nog inhandla det imorgon känner jag för just nu kränger jag hur mycket som helst, vi har två tentor om en vecka plus att vi flyttar så då blir det mycket småätande av stressen haha. Stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Sidan vart superbra! Jag följer din blogg dagligen och det är lika roligt varje gång att läsa.. Du verkar vara en super go och rar tjej.. Jag kommer från Orsa.. Vet du vart det ligger? Nästan grann kommun med ÄLVDALEN! Du kan väl komma in på en fika nästa gång du ska hem till pappsen=) Förresten, vart köper du det mesta av dina kläder? Jag skulle behöva lite tips på olika schyssta och snygga klädmärken! När man bor så här på vischan har man inte kolla på nått=) Så ge denna bondtölp lite förslag=)!!
  Kram på dig och ha en trevlig kväll!!
  Kom på en till sak… När erat hus byggdes så jobbade min sambo åt den firman som byggde det!! En rolig sak bara!!

  Svara
 • Hej!

  Jag måste bara få veta om det var dig jag såg på Statoil i Märsta idag runt 17.30 Jag och min kompis gick in i den svarta bilden bredvid och jag vill bara få bekräftat att det var dig vi såg =)

  Mvh
  Emil

  Svara
 • Vad snygg sidan blev!! Ni har verkligen lyckats. Som vanligt blir jag på gott humör när jag läser era bloggar. Känns ungefär som att krypa ner i ett varmt bad, eller tända massa ljus när man går in och läser. Det är så skönt med bloggar där man slipper massa otrevligheter. Tack! Du är dessutom riktigt bra på att skriva Hannah!! Hittade en inredningssida med möbler osv för barnrum; http://www.rhbabyandchild.com. Jag är vanligtvis inte jätteförtjust när det är antingen blått eller rosa, men tycker ändå att det finns massa fint här. Man kan ju iaf få lite inredningstips även om det inte går beställa därifrån.
  Fred och god växt!!

  Svara
 • Hej Hannah. Jag älskar choklad och ibland när man ska vara nyttig tar man just en sån mörk choklad, men i dag är jag inte det. 🙂 Jag har bakat morotskaka, kladdkaka med massa mörk choklad i och en cheesecake med smak av polkagris. Men jag ska inte äta upp allt själv. Ha en underbar kväll. Kärlek och Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Är inne och läser dagligen på din blogg men är så dålig på att kommentera!

  Tack för alla tips, ska prova chokladen! Är också ALLTID sötsugen men gillar inte mörk choklad, kanske detta vore något för mej?

  Tack för en superblogg! Hälsa Maggan, saknar hennes blogg och hennes underbara humor!

  Svara
 • Åh denna chokladen är ju supergod! Älskar den! Är i och för sig galen i allt som är salt överhuvudtaget, men här känns det som att saltet mer tar fram de andra smakerna än smakar just salt, på något sätt. Påminner om hemlagad kola tycker jag??

  Sidan har blivit jättefin och lättöverskådlig förresten! Bra jobbat. 🙂

  Svara
 • Den med blåbär är också god och lite speciell! Jag brukar låtsas att det är 70% choklad även fast det bara är 44% eller 54% eller vad det nu är haha. Känns mycket nyttigare då 😉

  Svara
 • Vackra Hannah!
  Tack för en toppen blogg! Du är inspirerande och en bra förebild för oss andra mammor!
  Nu till min fråga: Har din mamma kommit ihåg att kolla var hon köpte er vackra orkideé? Jag håller på att leta mig galen på nätet.. Stor kram till dig!

  Svara
 • Hej.. Första gången jag lämnar en kommentar här hos er på bloggfamiljen.se.. Läser din blogg från och till – du får mig nästan alltid att le – älskar dina inlägg som känns genuint äkta och din humor är grym…:-)
  Hoppas din hittade kläder till William.. (har en egen William i samma ålder och VET hur kräsna de kan vara haha) http://www.smastadslivet.blogg.se

  Svara
 • Så fruktansvärt gott. Men här i USA har vi inte den tyvärr..eller i alla fall inte hos mig.
  Ska börja med en nyttig livsstil snart så får också vända mig till nyttigare alternativ fastän man faktiskt får äta vad man vill i detta programmet 🙂

  Svara
 • Hej!
  Tack Hannah för ditt tips, har inte smakat den men jag är en riktig saltoman så den ska nog passa mig med. Ja peppa varandra behöver man, blir så mycket lättare att bli motiverad till att stå emot. STOR kram/Ulrika

  Svara
 • Rusade iväg till affärn för att införskaffa en egen kaka med havssalt i. Men nej, resten av samhället måste också läst din blogg för hyllan ekade tom 🙁 Synd!

  Svara