Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | oktober 8, 2009

Seg morgon

Hej vacker. Nu har jag och Liv vaknat. Vi gick och lade oss igen efter att jag hade fixat med pojkarna och fått i väg dem till skolan. Liv har även inatt kört hög solosång vid 03, så jag är helt slut. Nu har vi i alla fall fått oss en stunds vila. Liv leker på golvet, suger på allt som kommer i hennes väg när hon rullar och släpar sig runt, och jag äter frukost istället för damm.

Så här ser det oftast ut. Dator, kaffe, c-vitamin och omega3, en skål med fil med tärnat äpple, blåbär och linfrön.

Så här ser det oftast ut. Dator, kaffe, c-vitamin och omega3, en skål med fil med tärnat äpple, blåbär och linfrön.

Och så här ser oftast jag ut, ruffsig och iklädd morgonrock :-)...

Och så här ser oftast jag ut, ruffsig och iklädd morgonrock :-)...

… men snart ska jag göra mig i ordning, för i kväll ska jag på fest. Har en hel del att göra innan, men lite styling ska jag nog hinna med. Min tjejkompis kommer vid 13, vi har inte setts sedan grisfesten, så det blir mycket skvaller vi ska hinna med. Vid 15 kommer det en bil och hämtar oss, och kör oss till en salong i stan där vi får manikyr, tvättade och fönade hår och annat lyxigt. Därefter körs vi till gala invigningen av SthlmFashionMarket. Fint och lyxigt arrangerat tycker jag. Ska ta massor av bilder och rapportera om allt 🙂

Hör av mig om en stund igen, innan vi far.

Hoppas att du är vid gott mod och tar hand om dig. Låt ingen stjäla din glädje och kom ihåg att du är värdefull!

All kärlek.


18 kommentarer18 kommentarer om “Seg morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara önska en riktigt trevlig kväll (och eftermiddag)! Lite ompyssling är man allt värd när man varit uppe halva natten med Liten! Hur underbara barn man än har så kan man bli vääääldigt trött när man inte får sova. (Vet jag allt om…) Så njut av en härlig dag! Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du känns verkligen så otroligt äkta!!! Man blir glad o stärkt när man läser dina inlägg!
  Kram

  Svara
 • Vill upplysa dig om en sak 🙂 Man ska inte ta vitaminer till kaffet för kroppen tar inte upp det då. Man ska ta vitaminer 2 timmar efter eller innan. Jag märker jätteskillnad efter att jag har ändrat det. ;D Bara så du vet liksom, Puss.

  Svara
 • Hoppas ni får en mysig och lyxig dag! Det är äkta kärlek då man kan kalla sin fru kuf/orginal. Det är ju de små sakerna man förälskar sig i. Jag och min man brukar skojja om att det är lika bra att vi håller ihop, för det är ingen annan som vill ha oss. Vi har våra egenheter som man irriterar sig på och som man skrattar åt. Vi har kiss och bajshumor och skrattar åt det fast vi är över 35 år. Prutt tävling mm. Kul har vi i alla fall.
  Kram/Lotta

  Svara
 • Ha en supertrevlig kväll!

  Svara
 • låter som en underbar eftermiddag/kväll. hoppas ni har det toppenproppen .kraaam

  Svara
 • Hejsan Hannah! Tack för ditt svar och här kommer receptet igen:)
  Snickerskakor
  Ingredienser
  1½ dl strösocker
  1½ dl ljus sirap
  8 dl cornflakes
  200 g jordnötssmör
  200 g blockchoklad
  Tillagning
  Koka ihop socker och sirap. Blanda cornflakes och jordnötssmör i en bunke. Häll över sockerblandningen och rör om ordentligt. Bred ut massan till önskad tjocklek på en plåt med bakplåtspapper.
  Smält blockchokladen i vattenbad (micro går också tror jag). Bred chokladen över kakan och låt stelna.
  Skär i bitar.

  Hoppas det blir poppis:)
  Tack för en underbar sida o ha det så trevligt ikväll.
  Kramar till er

  Svara
 • Vad roligt ni kommer få och vad mysigt det ska bli och få se bilder sedan!
  Är du inte ett dugg sminkad på bilden? Vilken otroligt fin hy du har i så fall!

  Nora_81
  De där lät riktigt goda, måste jag också prova! 🙂

  Kram på er alla!

  Svara
 • Ha en riktigt trevlig kväll!! Det är du så värd =) Kram/Mari

  Svara
 • Snickerskakorna är livsfarliga, brukar bara göra dom till jul. Ha en trevlig kväll.
  Kram

  Svara
 • Hej söta fina Hannah. Spelar ingen roll om du precis är nyuppstigen,lika vacker som alltid.Hoppas du får en riktig kanonkväll,ska tänka på dig.Du är också värdefull för oss alla som läser din blogg varje dag.Puss o Kram .

  Svara
 • Var också uppe i natt mellan 3-5 med vår lilla..man är inte piggast på dagarna.
  Ha det toppen ikväll!
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas att du får en fantastiks kväll!
  Ville bara tala om att på söndag skall jag vara med på barnmässan ”Kidz market” på Fyrishov i Uppsala.(kl 11-16) Det hela arrangeras av en 2-barns mamma från Sigtuna. Där kan man dels handla nytt från olika kläd-och leksaksföretag för barn, men även en hel second- hand-avdelning med leksaker, barnvagnar och kläder. (kanske läst om det i senaste Sigtunabyggden)Om du har tid så vore det SÅ roligt om du ville komma förbi min monter, nr 132, så att Liv får byta kläderna hon fick av mej till nåt lite mer ”vintrigt”! Har haft så dåligt samvete att du ju inte hann använda det andra innan solen försvann…..

  Kram och allt gott till dej och din fina familj!
  Marlene,”Mallen”, Agemo (twajs.com)

  Maggan har mitt mobnr om du undrar något

  Svara
 • åååå, jag vill också ha din persikohud NU!!!!
  Alltså är det inte en dröm att vakna på morgonen o se sminkad ut?
  Ja menar när jag får maskara på mina minifransar o rouge på kinderna ser jag ut som dig när du vaknar!………….ååååå lyllos:)
  jaja, ska försöka ta bättre hand om min hud nu när jag snart är 34, det är väl inte för sent??? oj,nu kommer min lilla tös hem som varit hos mormor o morfar i em. Måste sluta!!!
  Stor kram till dig/ Lina

  Svara
 • Snygg väska du köpt som ser riktigt ”lyxig” ut.
  Har en likadan själv! Hoppas kvällen blev lyckad+
  Kram Titti
  Ps. dina söner är lika busiga som mina varit o forfarande är ibland…..finns mycket att skratta åt i efterhand!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Aha,ni har en skönsjungande liten tjej intill er på nätterna….då behöver man vila på dagen!
  Hoppas ni har /har haft en kul o trevlig kväll!

  kram
  Helena

  Svara
 • Ny här inne fast jag följt både din å Maggans blogg länge. Man blir på så gott humör när man läser om era bravader, ni tillför ett gott skratt och en massa kärlek. Saknar dock Maggans inlägg (höll på å dö av skratt när Lotta stjärtade Peters saker)!

  Jag ska själv ha mitt 3:e barn i december så jag antar att jag med kommer ha en skönsjungande bebis ibland på nätterna, hihi. Man kan ju mysa vid tanken nu men inte då när man vaknar och inte är så utvilad. Men du är så vacker ändå så det syns inte att du varit vaken inatt! Å senare ikväll kommer du få såå roligt (lite avis)!!!!Å då är Liv´s nattliga äventyr glömt 🙂

  Ha en fantastisk dag å kväll!

  Kram Petra

  Svara
 • Hejsan !

  Tack för en inspirerande blogg ,, så skänt att koppla av på kvällen med kaffe och din blogg . Skönt att du är såå vanlig och gör och skriver om små saker som man själv tycker man e löjlig ibland när man tänker….

  Var kommer din underbara kjol ifrån som du har i köket med din dina “äggamatta ”

  sååå fin är den ???

  å vart kommer kaffe koppen ifrån såå fin vill bara ha den ??

  kram kram C

  Svara