Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:06 | oktober 16, 2009

We´re on the road again…

Än en gång nynnar jag på Willie Nelsons vidriga låt ”On the road again”.

Nu var det någon som sket så illa i bilen att jag funderar på att kasta mig ut i farten (Så fyndigt! Fart är fis på engelska). Ingen är skyldig, när jag kippar efter andan och kräver ett svar. Fy, vilka snuskar jag åker med. Alla får skulden tills någon erkänner 🙂

Vi är i alla fall på väg nu. Packade bilen full, lämnade vår hemnyckel till en kompis som ska husera hos oss i helgen. IKEA och däcken tog vi  i Uppsala. Det tog lite längre tid, för däckfirman hade beställt fel däck, så vi fick ”glatt” vänta på andra däck… i en timme 🙁

Lite bilder från Familjen Taikons bilfärd.

Här är jag glad och i full färd med att hjälpa gubbarna att byta däck :-)

Här är jag glad och i full färd med att hjälpa gubbarna att byta däck 🙂

Inte lika glad! Skit på er däckgubbar.

Inte lika glad! Skit på er, däckgubbar.

William längtar tills vi kommer fram.

William längtar tills vi kommer fram.

Mios första fråga när vi lämnade uppfarten var "När är vi framme

Mios första fråga när vi lämnade uppfarten hemma var, "Är vi framme snart?!".

Snart är jag full av skit.

Snart är jag full av äckel.

Jag äcklas av skiten, men kan ändå inte låta bli att äta det. Blir du sugen? Sinnessjuk bild!

Jag äcklas av skiten, men kan ändå inte låta bli att äta det. Blir du sugen? Sinnessjuk bild!

Liv sover sött.

Liv sover sött.

Peter kör genom ösregnet, men har ändå ett vakande öga över sin chokladkaka. Ska jag våga ta en bit?

Peter kör genom ösregnet, men har ändå ett vakande öga över sin chokladkaka. Ska jag våga ta en bit?

Vi höres. 

Puss och kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “We´re on the road again…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej i bilen!
  Hoppas resan flyter på bra!Du har ju en erfaren man bakom ratten!Ni är för härliga,allt löser sig in i det sista!Mysigt att träffa pappsen!men ni lär väl inte vara framme förrän inatt,skönt att barnen kan sova framåt kvällen….eller ska det bli The Mio show kanske!
  kram på er o ha en mysig helg!

  Svara
 • Hej kör försiktigt, och ha det så bra i Älvdalen, ta hand om Er!!!! Kramar Lena

  Svara
 • Hej Hannah!
  Måste bara fråga om däckbytet – gjorde ni det på Gummicentralen i Uppsala(den äger nämligen min lillebror – så kan jag skälla på honom!)?
  Ha en Härlig helg!

  Svara
 • Hoppas att resan har gått bra trots lite felkörning och väntan på nya däck=) Behöver ni nya däck om ni är nere i Småland får ni höra av er, min pappa har en däckfirma=) Ha en trevlig helg.

  Svara
 • Gud människa, hur gör du för att alltid se så fräsch ut på bild!? Retuscherar ni bilderna har du någon speciell inställning på kameran eller vad är knepet? Din hy ser alltid jättefin ut, vilken tid på dygnet det än är (avis!) Kram!

  Svara
 • […] 17 oktober 2009 kl 0:03  (Redigera) […]

  Svara