Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | oktober 17, 2009

Framme

Hej fina. Efter två timmars felkörning så kom vi äntligen fram. Peter förlät mig längs med vägen (och jag honom, för att han blev så sur :-)). Om du läst hans blogg, så överdriver han. Jag är inte alls så dålig förare som han försöker få mig till 🙂

Vi kom fram vid halv elva, ändå var pappa, Marie och Leon vakna. De hade hållt sig uppe och väntat med middagen. Så halvvägs in på natten åt vi renskavsgryta och myste.

Här sitter vi alla och ska äta.

Här sitter vi alla och ska äta.

Tre trötta killar.

Tre trötta killar.

Vi har fått låna en fin liten stuga på Näset, med utsikt över älven. Tyvärr kan vi inte sova hos pappa pga deras hund Dina, funkar inte med Mios allergi. Däremot så kan vi vara här korta stunder, så nu har vi ätit frukost tillsammans och ska åka till badhuset och grilla korv efter det. Badhuset, är ett ord som inte klingar fint i mina öron. Fy, vill inte gå runt med min bleka kropp och sätta fart på dallret till allmän beskådning. Jag som hade låtit benen gro, för att hålla värmen i Dalarna, måste åka in på den lilla lokala macken och köpa en Bic. Lär väl se ut som Grinchen efter några drag på benen.  Har lånat en baddräkt av min mamma, så jag kan gömma mig lite i den 🙂

Ser du hur oerhört vackert det är här. Så underbart, lugnt, harmoniskt och är redan nu ledsen att vi snart ska fara.

Ser du hur oerhört vackert det är här. Så underbart, lugnt, harmoniskt och är redan nu ledsen att vi snart ska fara.

Nej, nu ska jag ta vara på tiden hos världens bästa pappa, så hör jag av mig senare ikväll.

All kärlek. 

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Framme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!skönt att resan gick bra!så underbart vackert det ser ut!ha nu en mysig helg hos din pappa med familj!Du lär inte behöva skämmas över något daller i badhuset!

  kram

  Svara
 • Skönt att ni kom fram till slut. Ta vara på helgen nu. Kram

  Svara
 • Hej gumman.Skönt att resan gick bra till slut.Men du dallret, du har väl inget daller.Du är ju världens finaste.Ha en riktig skön helg tillsammans med din Pappa och hans fina familj.Kram.

  Svara
 • Huvudsaken är att ni kom fram och att det resan gick bra 🙂 Har nu testat din svärmors recept på kräftsoppan och den smakade underbart 🙂 Skulle nog ha varit gott med vitt vin till oxå, men jag ammar min son fortfarande så vinet får vänta på mig 🙂 Ha en trevlig helg med din familj!

  Svara
 • Hej!
  Mysigt med lite mini semester.I Älvdalen är det så vackert. Hoppas ni har det trevligt hos din pappa. Kram

  Svara
 • ska inte du vara med på den där blogg galan?:O

  Svara
 • Ååh kära gamla Älvdalen… Nu fick jag ju inte alls nå mer hemlängtan 😉 (Befinner mig på jobb i Norge under en månads tid)
  Hoppas ni haft en mysig helg iaf 🙂 Kram

  Svara
 • […] 17 oktober 2009 kl 22:01  (Redigera) […]

  Svara