Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | oktober 30, 2009

God morgon

Pojkarna kom in och kröp upp i sängen hos mig och Liv vid nio. Vi låg och pratade och planerade vår helg. Vi har köpt en stor pumpa som vi ska karva till, de ska klä ut sig och knacka på husen här, och leka ”Bus eller Godis”, och annat kul. Vi smystartade redan i onsdags med läskigheterna. Pojkarna älskar Halloween, och jag och Peter älskar att skrämma dem 🙂

På deras gamla dagis i Kungsängen, som drivs genom vår kyrka, så firade man inte Halloween genom att vara blodiga vampyrer och spöken i mörkret. Istället hade vi ljus- och änglafest, där alla barnen var utklädda till små änglar och sjöng. Så fint!

Igår vaknade spökena i skogen till liv. Peter snickrade ihop kors som han bankade fast i marken, och jag tände upp en stig med värmeljus i den becksvarta skogen. 

Grannpojkarna och deras mamma var med på "spökvandringen". de skulle följa ljusen och korsen.

Grannpojkarna och deras mamma var också med på "spökvandringen". De skulle följa ljusen och korsen.

Jag och Liv satt uppe i kojan, och hade ett vitt lakan över oss. När de närmade sig, så gjorde jag otäcka ljud och lyste med ficklampan under lakanet. Jag lyckades inte skrämma dem så bra :-)

Jag och Liv satt uppe i kojan, och hade ett vitt lakan över oss. När de närmade sig, så gjorde jag otäcka ljud och lyste med ficklampan under lakanet. Jag lyckades inte skrämma dem så bra, för Liv började prata högt 🙂

... men jag kan lova dig att det skets nog ner en eller två kalsonger när Peter hoppade upp ur en "kista" (en gammal garderob som låg i skogen).

... men jag kan lova dig att det skets nog ner en eller två kalsonger när Peter hoppade upp ur en "kista" (en gammal garderob som låg i skogen).

Alla barnen tyckte att det var jättespännande, så på lördag, sen kväll, så ska de få uppleva en till ”spökvandring”, med ännu fler spöken och specialeffekter 🙂

Nu ska vi gå ner och göra varm choklad och bre mackor med massor av ost på och doppa i chokladen. Gott!

1nu

Önskar dig en underbar helg.

Vi hörs snart.

Varma kramar.

Ps. Du hittar Hannahs 5, på Lifestylebloggen. På förstasidan eller gå vidare från denna sida. Mina 5, intervjuer, Lou och Katinka mm, hittar du i egna kategorier där.


10 kommentarer10 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kände mig lite deppig idag men när man har fått se er härliga dotter så kan man ju inte bli mer än glad. Vilken liten solstråle ni har!

  Svara
 • Ni som letar efter snygga vintage Louis Vuitton/Mulberry väskor besök mig på Tradera:
  http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=vintagebox

  Svara
 • Hej Hannah! Är en nybliven mamma med mitt första barn. Blir glad när jag läser din blogg, du verkar också vara så himla skön som person. Du verkar dessutom ha hittat en underbar make. Min älskade sambo är också en guldklimp, en sån där som känns som en på miljonen, som man inte skulle byta bort för alla pengar i världen :-). Kramiz från Indra (Annelie i Järfälla).

  Svara
 • Hej fina Hannah ville bara önska dig en trevlig kväll på galan. Självklart resten av familjen också, ha så skoj. Kram Annika

  Svara
 • Man saknar då du bloggade fler gånger om dagen, men dock är det förståligt att du inte har tid .. Ha det bra!!

  Svara
 • Så påhittiga ni är i en högtid som denna, imponerad;) Pojkarna måste tycka det är toppen. Spännande att läsa om resten av helgens bravader. Trevlig helg.

  Svara
 • Hej Hannah! Ville bara säga att jag älskar din blogg, är såå nyfiken på hur det ser ut hemma hos er. vore kul om du la ut lite bilder 🙂 ha en jättebra helg med din fina familj.

  Svara
 • Åh Hannah, läste Peters vackra kärleksblogg till dig och barnen nyss. försökte hålla tårarna, men det gick inte när jag dessutom satte på låten Footprints in the sand med Leona Lewis som du tipsade om…snörvel.
  Alltid lika underbart att läsa era bloggar när jag har tid!
  Skickar massor av kärlek till Er från underbara göteborg där jag befinner mig för tillfället…

  Svara
 • Vad skönt för dig att få allt städandet gjort före helgen. Skönt med freeeeedag. Ha det så roligt ikväll gulliga du!! Kram

  Svara
 • Ni hittar alltid på mycket med era barn.Lyckliga William,Mio och Liv som har så fina föräldrar.Kram på er allihopa.

  Svara