Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | november 3, 2009

Jag ska tälta i stan.

Hej vacker. Mötet gick över förväntan, och jag känner mig så glad! Får förhoppningsvis berätta för dig nästa vecka, som det ser ut nu 🙂

Peter hade som tur var inget lunchmöte inbokat, så han träffade upp mig och Liv på en lunch. Åt så mycket Indiskt att jag fortfarande stinker curry 🙂 Åkte förbi Stinsen på vägen hem och köpte vinterskor till pojkarna på skobutiken Vincent. Anna som är butikschef där, är så glad, trevlig och hjälpsam. Tänk att man blir överraskad när man blir trevligt bemött i en butik, och inte får en suck i ansiktet för att man ber om hjälp. 

Köpte en ny hudvårdsserie på Apoteket. Jag har hört att den ska vara bra. Har du provat den?

Vera by ccs.

Vera by ccs.

Vi har precis ätit middag. Jag som hade planerat en vegetarisk veckomeny, glömde bort det och lagade kyckling! Det var dock så mycket grönsaker och couscous till, att det nästan kan gå för en vegetariskt rätt 🙂

95
Vi är glada, trots att mamma vill ha en vegetarisk vecka.

Vi är glada, trots att mamma vill ha en vegetarisk vecka.

Liv ålade runt på golvet och åt fingrar till middag.

Liv ålade runt på golvet och åt fingrar till middag.

Liv låg och lekte med något på golvet, för en stund sedan. När jag tittade, så var det en stor geting som kröp på hennes händer. Jag fick panik! Lyfte upp Liv, och viftade bort det lilla äcklet som kröp på henne, som sedan fick en smäll så den dog. 

Die, ditt äckel, die!

Die, ditt äckel, die!

Du vet ju att jag älskar Twilight-filmen. Det är väl lite gumsjukt, och kanske är jag den enda över 15 år som gör det, men jag är svag för kärleksfilmer och mystik. Nu har jag i alla fall tjatat på syrran att hon måste se den. Hon har lovat att göra det ikväll. Om hon gillar den, så får hon följa med mig och dela sovsäck och tält med mig, och hjälpa mig att sätta upp ett litet stormkök. Jag måste ha biljetter till uppföljaren som kommer på bio snart, och får väl helt enkelt tälta utanför bion i stan, så jag blir först ut med att få en biljett. Jag har nog tappat det helt 🙂

Gick igenom gamla bilder på datorn och hittade den här.

Två kanonkulor.

Två kanonkulor.

Minns du när Mio var så stolt över att han också hade en bebis i magen, och dessutom vann i ”största-magen-tävlingen”? Sötnosen.

All kärlek.


22 kommentarer22 kommentarer om “Jag ska tälta i stan.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh du är såå fin som brunett! Kommer du färga håret brunt nån mer gång? Du passar såååå bra i det!! 🙂
  Har inte testat den hudvårds-serien..jag kör Mary Kay på all huvård! Det bästa som finns..enligt mig! 🙂 Kram Malin

  Svara
 • Hej! Så gör jag då mitt premiärinlägg först nu, trots att jag har följt dig ända sedan Mama-tiden. Ibland får man inte riktigt ”tummen ur”

  Tack för en väldigt trevlig blogg. Det piggar alltid upp vardagen att läsa dina och Peters inlägg. Ni har en underbart fin familj och det är så kul att få vara en del av den så här på distans. Haha, denna bilden på busfröet Mio är ju oslagbar 🙂

  Jag har provat Veras ansiktsrengöring, riktigt skön. Hoppas du kommer gilla det.

  Kramar Helena

  Svara
 • Hahaha, ni är för gulliga 🙂
  Jag är också ett Twilight-fan, så du kan vara lugn 🙂 I och för sig är jag 18 år, men över 15 i alla fall!

  Berätta gärna hur hudvårdsserien var 🙂

  Kramar

  Svara
 • Hej tjejen! Jag har provat Vera, men fick tokigt med utslag i ansiktet. Samma sak hände syrran. Hoppas jag inte skrämmer dig – den kanske funkar bra för dig och föregående ”skrivare” har ju varit nöjd.

  Mio är ju en riktig sköning…

  Titta gärna in på min blogg. Bloggar om nåt otroligt viktigt idag…

  Kram
  Anna

  http://limelight.blogg.se

  Svara
 • Vad roligt att mötet gick bra, nu är jag nyfiken…Har inte testat den där hudvårdsserien,men kan rekommendera Dermanord; en helt ekologisk svensk serie med bara naturliga ingredienser. Alltså inga parabener eller kemikalier. Min hud känns ren, fräsch och frisk av den och det finns olika produkter för olika hudtyper. Bra priser.
  Du har triss i söta ungar, lyckliga du. Ha en underbar och mysig kväll med massa tända ljus. Kram

  Svara
 • Åh jag ÄLSKAR Twilight. Och jag är 25 😀
  Jag och min 28-åriga kompis ska också slåss om biljetter till premiären.
  Blev helt till mig när jag väl såg den första gången, tyckte först den verkade jättetöntig. Men nu har jag sett x antal gånger. Och har läst 3 av de fyra böckerna. Vet inte när jag ska ha tid med den 4:e 🙁

  Fast jag måste ju säga att din Peter inte går av för hackor heller 😉 Så håll i honom. Och Liv är ju typ världens gulligaste 🙂

  Kramar från ny medlem!

  Svara
 • Åh Hannah, jag vill också se Twilight-filmen. Har en enorm förkärlek för kärleksfilmer. Den där bilden på dig och Mio är helt underbar. Han är en riktig spellivink. Du har verkligen tre underbara barn som alla är små egna individer, alla olika men ack så lika.

  Svara
 • Älskar din blogg verkligen.. trots att jag är ganska mycket yngre än dig (är 16), men det är väldigt intressant ändå ju 😀

  Var din mamma uppvuxen i Boden? 😀
  Jag bor i Luleå, men har stuga en bit utanför Boden:D

  Svara
 • Hej Hanna!
  Alltid lika roligt att föjla din blogg varje dag och dina barn är ju så super söta och goa.

  Jag och min sambo+ barn ska åka ner till Stockholm i helgen och jag undrar om du kan tipsa om någon rolig barnklädes affär, skulle vara skoj att hitta något nytt.

  Många kramar Katja (Umeå)

  Svara
 • Jag är 33 år och tyckte Twilight filmen var grym så jag joinar er gärna och tältar haha..
  Kram fina du, Fiffi.
  http://www.metrobloggen.se/princessbakelse

  Svara
 • Vilka goa magar!!!såå söt bild!hua vadotäckt med en slö äckel päckel geting som ville ”leka” med lilla Liv!hoppas det blir vermare tills ni ska tälta!!åker till sol och värme på lördag natt och lämnar glatt detta ruskväder…längtar!så go bild på pojkarna!

  Sov gott!

  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag måste erkänna att jag var skeptisk till filmen Twilight jag med, men så övertalade min 15-åriga dtter mig att se den & nu är jag fast 😀 vill se uppföljaren den 20 November precis som du!

  Du är så fin som brunett, men blondin är du snyggast i 😉

  Sov så gott Och lilla Liv, lilla charmören är ju bara så söt!

  Kram Lommo

  Svara
 • LÄngtar också efter uppföljare. Det var en kompis till mig som tyckte att jag skulle se den och jag var helt emot och nu kan jag knappt vänta till nästa =)
  Kram Maria

  Svara
 • Underbar bild, hi hi hi!!

  Kram kram

  Svara
 • Den sista menade jag=D=D

  Svara
 • Hej Hannah! Reportaget med dig i Allt i hemmets julspecial var jättefint och mysigt. Jag längtar jättemycket till julen nu, alla förberedelser och den lååånga väntan 🙂 kram Mikaela

  Svara
 • Hej Hannah!
  Premiärskriver även jag! Har inte heller fått ändan ur vagnen tidigare!!! Har dock följt dig på denna sidan väldigt länge. Du och din familj verkar vara kanon trevliga. Tycker det är jätte kul att kolla in på din blogg. Man blir liksom lite upp piggad när man känner sig lite nere. Som idag, har sjuka barn sedan snart 1 vecka, börjar klättra på väggarna snart!! Min lilla (1,5 år) är verkligen dålig så hon skall en läkare titta på idag. Hoppas det inte är svininfluensan!

  Ha en bra dag! /S

  Svara
 • ha inte testat den där hudvårdserien från apoteket men den kanske är värd att testa….är den prisvärd oxå??

  Svara
 • Hej underabar fina Hannah! Jag älskar med twilight filmen hihihi det är faktiskt en av dom bättre filmer jag har sett. Även om man är över 30 =) så får vi gilla den utan att skämmas. Om inte syrran din vill tälta med dig så gör jag det gärna. Varm kram Linda

  Svara
 • Här har du en till som älskar Twilight och jag är ändå 31 :). Vill tipsa dig om böckerna, de är såå bra. Är inne på den 3:e boken nu och jag vill aldrig att den ska sluta, kan nog lägga in mig under kategorin ”besatt” ha ha.
  Tältar gärna med dig och kan i smyg om du vill berätta vad som kommer att hända 😉

  Svara
 • Hehe, är också Twilight beroende :). Nu har biljetterna för New Moon släppts på SF, köpte mina idag =D. Vi kanske ses på premiären 😉
  Ta hand om dig, kram Jenny

  Svara
 • Haha Jag är 37 och jag älskar Twilight! Patetiskt måhända men så är det. Ännu märkligare är det att jag egentligen är jätterädd för vampyrer…
  Bara läst böckerna än så länge, men ska ta mig an filmen snart.
  Kram

  Svara