Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:24 | november 5, 2009

Födelsedagskalas

God morgon, fina. Imorse ringde mitt alarm redan klockan 6. Jag smög upp och väckte William, som följde med mig ner till köket. Vi slog in paket och gjorde Mios favorit, Pannkakstårta. Det är inte varje dag som man får pannkakstårta till frukost 🙂

William sa att han varit vaken halva natten, och bara väntat på att få gå upp och fira Mio. Ett leende hör inte till vanligheterna klockan 6 på morgonen.

William sa att han varit vaken halva natten, och bara väntat på att få gå upp och fira Mio. Ett leende hör inte till vanligheterna klockan 6 på morgonen.

William var lite piggare än vad jag var, efter att ha varit vaken med Liv mellan tre och halv fem!

William var lite piggare än vad jag var, men nu efter tre koppar kaffe känner jag mig som en Duracell-kanin.

William skivade banan, och jag vispade grädde.

William skivade banan, och jag vispade grädde.

Visst ser den god ut?

Visst ser den god ut?

Nu är vi redo för att gå in och väcka Mio med sång.

Nu är vi redo för att gå in, med Peter och Liv och väcka Mio med sång.

Det var Lego i morgonpaketen, till Mios stora lycka.

Det var Lego i morgonpaketen, till Mios stora lycka.

GRATTIS MIO 6 ÅR!!!

GRATTIS MIO 6 ÅR!!!

De tre musketörerna.

De tre musketörerna.

Snart ska jag och Liv fara till mamma i kyrkan. Jag ska börja vara där en dag i veckan och hjälpa till. Efter det ska jag hämta barnen, åka till leklandet där festen är, och fixa och dekorera, däremellan ska jag även ta William till tandläkaren. Mio ville ha Halloween-tema, så alla ska vara utklädda. Det blir många barn att hålla reda på, hela klassen är bjuden plus massor av andra kompisar. Borde kanske sova och ladda batterierna 🙂

Igår var det också kalas. Tristan fyller fem idag, men hade sitt kalas igår.

Grattis Tristan! Idag blir det ännu mer godis och tårta till alla barnen.

Grattis Tristan! Idag blir det ännu mer godis och tårta till alla barnen.

Ingen dålig tårta!

Ingen dålig tårta!

Helene "dagmamma" och jag.

Helene ”dagmamma” och jag.

Vi hörs senare idag, måste fara om en halvtimme och jag sitter fortfarande som en lodare i morgonrock och raggsockor 🙂

Önskar dig en underbar dag.

Hej på en stund.

All kärlek.


15 kommentarer15 kommentarer om “Födelsedagskalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan…måste bara säga att det ser så underbart ut att dina/era barn ser så lyckliga och glada ut…det visar att dom lever i en kärleksfull familj, superbild när dom sitter i sängen å skrattar å ser spjuveraktiga ut.
  Snälla…skriv att skvallernissarna har fel, står på löpet att Du och din syster inte tycker om varandra, jag hoppas att det bara är ”skvalleridioterna” som inte har nåt annat för sig än att skriva skit!!

  Ha en underbar dag från ett gråmulet Helsingborg

  Svara
 • Hej fina Hannah! ♥
  Ville önska dig en underbar dag.
  Ge Mio en stor Grattis kram från mig han har blivit så stor =)kramis <jessica

  Svara
 • Hej fina du!

  Grattis till Mios 6-årsdag , idag fyller min stora dotter 16 år <3
  bilden på de tre musketörerna är så fin, det lyser kärlek om hela syskonskaran 😀

  Kram Lommo

  Svara
 • Stort grattis till söta Mio!
  Hoppas ni alla får en fin dag! Kram

  Svara
 • Grattis till världens bästa Mio.Ha en underbar dag hela familjen.Kram.

  Svara
 • Grattis då till Mio idag…o till dig som mamma som födde fram honom för några år sedan*L*
  Hoppas ni får en underbart fin dag .Kram

  Svara
 • Grattis Mio!! Det är stort att fylla 6 år! 🙂 Min lille prins fyller 2 år i december… då skulle jag vilja ge honom en sådan fin tårta som Tristan fick, cool! Ha en toppendag fina Hannah. Du är verkligen en dröm-mamma 🙂
  kram

  Svara
 • Har Mio svart nagellack? 😀 Gud, så gulligt.
  Den där förväntansfulla blicken barn har när de öppnar paket är så härlig att se. Jag hoppas att festen blir lyckad senare idag och att du får kul du med Hannah! Mycket kärlek till dig! Kram

  Svara
 • Åh, jag glömde…GRATTIS Mio på 6 årsdagen, du lilla busfrö. 😉

  Svara
 • Stort grattis till Mio på 6 års dagen!!! Lite coolt att Mio och Tristan fyller år på samma dag sedan också William & Lance!!! Och att Isak och William har samma klockslag?! Ballt=)Stoor KRAM !!! <3

  Svara
 • Grattis Mio på din dag! Hoppas att du får många fina paket och att tårtan smakade bra. Kom och hälsa på mig i butiken snart igen. Och säg till om ni vill låna Harry 🙂
  Kram

  Svara
 • Grattis Mio!!
  Kram Carin m familj

  Svara
 • GRATTIS MIO! :)Kram Malin

  Svara
 • grattis fina Mio kram Annika

  Svara
 • Grattis i efterskott, fina fina Mio!

  Svara