Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:38 | november 5, 2009

Helt slut

Hej fina vän. Nu är jag äntligen hemma efter en dag med pysslande och fixande med Mios kalas, tandläkarbesök och extraknäck i kyrkan. Det blev en succé men jag är helt färdig. Det var 25 ungar som sprang, skrek, busade, åt och lekte. Min vilopuls börja sakta gå till normala slag och det piper i mina öron. Förlåt fina men jag är helt slut så det blir ett långt inlägg imorgon istället. Nu ska jag stupa i säng.

Kram.


4 kommentarer4 kommentarer om “Helt slut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • det gör du alldeles rätt i! <3

  Svara
 • Det tar på krafterna med kalas mm, samtidigt så kul och mysigt, men man blir helt slut efteråt! Själv har jag sprängande huvudvärk efter massa tårar idag då jag tagit farväl av min älskade farbror som avled i Alzeimer, hua vilken sjukdom!men man får aldrig glömma att trots att sjukdomen gör att man tappar tal,mimik,tids och rumsuppfattning,har oro,…så känner de av närhet och vänligt bemötande och behöver omtanke och varsam beröring då kroppsgränsen blir diffus!berörings och hörselsinnet är det sista som lämnar oss vid livets slut!
  En så ljus och fin begravning!

  Nu ska jag stupa i säng med!

  kramis

  Svara
 • Hej fina Hannah.Jag förstår att du är helt slut efter en hektisk dag.Du förtjänar verkligen att få ta det lugnt nu.Sov gott,så hörs vi i morgon.Kram.

  Svara
 • Hej fina Hanna!!
  Tänkte bara skicka en livsviktig tanke.. -när ska du vaccinera dina barn?? me tanke på att skydda livet på Liv så borde du raska på lite…
  Kramar Nicole

  Svara