Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:12 | november 9, 2009

Ryggskott

Hej fina. Peter är iväg på någon slags tillställning med jobbet, så jag och barnen är själva hemma. Det är då jag passar på att smörja in mig med brun-utan-sol, (för Peter skyr mig som pesten när jag luktar det) tar ett långt bad och har inpackning i håret i en timme.

Så här läcker är jag med en gammal plastpåse på huvudet, för att få bästa effekt av min inpackning. Glänser som smör också av all BUS.

Så här läcker är jag med en gammal plastpåse på huvudet, för att få bästa effekten av min inpackning. Glänser som smör också av all BUS.

Har suttit halva kvällen på pojkarnas golv i en ställning som liknar ett tilltryckt s. De önskar sig alltid Lego i present, och nu när Mio fyllde år fick han massor. Det slutar alltid med att jag sitter och hjälper dem att bygga ihop alla slott, bilar, och gubbar. Ikväll var det bilbanor och Legohus som byggdes. Har så ont i ryggen pga det, att jag funderar på att göra sönder allt Lego igen bara för att jag avskyr det så mycket just nu 🙂

Två killar som älskar när jag bygger Lego med dem.

Två killar som älskar när jag bygger Lego med dem.

Nu sitter vi i pyjamas och tittar på ”Ullared”. Sedan förra veckan har det tjatats om att få se detta program, så pojkarna sitter nu bänkade och har fått en timmes extra vakentid. 

Varma stora kramar.

Ps. Har skrubbat Mio, men lyckas inte få bort hans tatuering på kinden. Något tips?


12 kommentarer12 kommentarer om “Ryggskott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du. Har du testat med make-up remover eller barnolja? Vissa våtservetter som innehåller en massa konstigheter kanske kan funka, om ni nu har sådan hemska hemma? (köp bara Liberos, de är ”renast”).
  När jag var liten och ritat mig på fingrarna så nallade jag alltid mammas parfym. Bläcket försvann på en gång och jag luktade lite väl mycket kanske. Lycka till, kram Lotta

  Svara
 • Hej!
  Coop Xtra våtservetter brukar fungera till det mesta, det positiva med just den sorten är att de innehåller betydligt mindre konstiga saker än många andra sorter såg jag i någon test härom veckan. Barnängens barnolja, gärna blandat med lite barntvål brukar också fungera.
  Hälsn. Lina

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag blior så glad av att läsa din blogg, du får en att må bra och skartta. Du har världens finaste barn. Massor med kramar och kärlek till dig o din familj =)♥♥

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker så mycket om din blogg, den är mysig att läsa och jag glömmer lite för tillfället att vi miste vår bebis genom ett jobbigt missfall för bara en vecka sedan.

  kram Mia

  Svara
 • Till Mia W: Känner ju inte dig, men när jag läste om missfallet så blev jag så berörd, vill bara skicka en varm tanke till en ”bloggfamiljen-vän”./ Lina

  Svara
 • Går den inte att ta bort med vanlig ansiktsrengöring?

  Svara
 • Jag brukar köra med vanlig matolja på bomullstuss; funkar varje gång! 🙂

  Svara
 • hejhej testa med lite yes diskmedel.. funkade fint när våra tjejer målat med tusch (stavas det så?) i sina ansikten. 🙂 mvh Marit

  Svara
 • Hej Hannah!
  Viist är det skönt med dagr/kvällar när man bara kan ta hand om sig själv? Har också sådana lite då och då, men det blir ju inte så ofta med tre barn:)
  Snällt av dig att kräma in dig när Peter är borta, he he:) Ska testa den krämen jag med hade jag tänkt!
  Ha en underbar dag!

  Kram Carin

  Svara
 • Hihi! Du är så vacker Hannah… jag såg inte ens att du hade en platspåse på huvudet utan tyckte först att det var en snygg shjal!! 🙂 Jag har stort behov av egentid, ett måste ibland för att orka vara pigg mamma/sambo. Sen måste jag säga att bloggträffen låter urkul!! Tyvärr jobbar jag självklart den helgen o bor dessutom på andra sidan landet, så jag hoppas massor på att det blir fler tillfällen!!? Stor kram till hela la familia

  Svara
 • Till Mia W: Skickar massor av kramar till dig 🙂

  Svara
 • Hoppas du får bort hans fina ”tatuering” jag vill också ta en ”spadag” hemma. Tack för inspirationen. STOR kram

  Svara